1 2 3 4 5 .. 16 

Klubska mizica

info marketing - torek, september 12, 2017
Klubska mizicaKlubska mizica je funkcionalen in očem privlačen element vsake dnevne sobe. Poleg kavča predstavlja osrednje mesto v dnevnem prostoru. Ker v dnevni sobi preživljamo veliko časa je prav, da je tudi pohištvo, vključno s klubsko mizico, funkcionalno in estetsko dovršeno. V podjetju Maros d. o. o. smo za vas pripravili izbiro klubskih mizic, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Gre namreč za klubske mizice različnih dizajnov, ki so izdelane s strani priznanih svetovnih proizvajalcev. Glede na stil in okus lahko izbirate med različnimi modernimi ali klasičnimi klubskimi mizami, za bolj zahtevne okuse so na voljo dizajnerske klubske mizice, na voljo imamo okrogle in klubske mizice različnih oblik, narejene iz različnih materialov, ki so kombinirani s steklom itd. Prav za vsak okus se bo našlo nekaj. Oglejte si našo spletno ponudbo, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v enem izmed naših salonov, kjer boste lepoto klubskih mizic doživeli v živo.

Privlačne in funkcionalne klubske mizice za vse okuse

Poleg tega, da je klubska miza privlačna, mora biti tudi funkcionalna. Različni okusi narekujejo izdelavo različnih klubskih mizic, različnih velikosti in oblik. Sodobni domovi, ki so moderno opremljeni, zahtevajo moderno klubsko mizico, ki bo očarala s svojimi modernimi, neravnimi oblikami in linijami, dizajnerskimi detajli in steklom. Klasični domovi zahtevajo klasične različice klubskih mizic. Med klasičnimi klubskimi mizicami še vedno prednjačijo lesene klubske mizice, okrogle ali pravokotne, ravnih oziroma pravilnih oblik. Svetovni trendi narekujejo vedno nove smernice na področju izdelave notranjega pohištva in klubskih mizic, zato se tudi v podjetju Maros d. o. o. prilagajamo željam in okusom naših strank.

Moderna ali klasična: klubska mizica, ki bo postala središče vašega prostora

Klubska mizica za dnevno soboPri nakupu klubske mizice bodite pozorni na velikost mizice v primerjavi s prostorom, v katerem se bo nahajala. Le primerno velika klubska mizica, najsi bo moderna ali dizajnerska, bo prostoru dala piko na i. Barvo klubske mize prilagodite bari kavča in ostalega pohištva. Bodite drzni, kombinirajte različne materiale s steklom, izberite zanimive in privlačne oblike klubskih mizic, v katere se boste zaljubili vsak dan znova.

Prepričani smo, da boste med bogato ponudbo klubskih mizic, ki smo jih za vas pripravili v podjetju Maros d. o. o. našli prav takšno, ki bo idealna za vaš prostor. Tudi za najbolj zahtevne okuse se bo našla prava. Naj še enkrat poudarimo, da so naše klubske mize izredno kvalitetne in trpežne, dostopne pa so po ugodnih cenah. Če menite, da je čas za zamenjavo vaše stare klubske mizice z novo, potem ne spreglejte naše ponudbe. 

Sončne elektrarne v Sloveniji

info marketing - torek, avgust 22, 2017

Sončne elektrarne v Sloveniji vključujejo tako največje kot najmanjše sončne elektrarne. Donos sončne elektrarne je tako v veliki meri odvisen od tega, za kako velike sončne elektrarne gre. Izkušnje tistih, ki so se že odločili za samooskrbne sončne elektrarne v Sloveniji, pogosto pokažejo, da donos sončne elektrarne pogosto preseže pričakovanja. Tudi tiste sončne elektrarne v Sloveniji, ki so namenjene lastni uporabi, pogosto proizvedejo presežek električne energije, zato je možna prodaja. Sončne elektrarne se vam tako vsekakor splačajo. 

Samooskrbne sončne elektrarne v Sloveniji vse bolj razširjene 

Se sprašujete, katera je največja sončna elektrarna v Sloveniji? Sončne elektrarne v Sloveniji v zadnjih letih rastejo kot gobe po dežju, kar pomeni tudi stalno podiranje rekordov. Še danes največja sončna elektrarna v Sloveniji lahko že kmalu postane povprečna. To je vsekakor razveseljivo. Dejstvo, da so sončne elektrarne v Sloveniji deležne povečanega zanimanja, namreč pomeni, da se vse več ljudi zaveda prednosti, ki jih prinaša lastna sončna elektrarna. Izkušnje investitorjev v sončne elektrarne v Sloveniji so izjemno pozitivne. Donos sončne elektrarne je namreč zelo velik, kar ne velja le za največje sončne elektrarne v Sloveniji. Konkreten donos sončne elektrarne je sicer odvisen od tipa naprave in pogojev na območju postavitve, vendar na splošno velja, da so lahko sončne elektrarne v Sloveniji izjemno učinkovite. V podjetju Sol navitas – Slovenija sodimo med največje strokovnjake za sončne elektrarne v Sloveniji. Naše izkušnje vključujejo tako manjše kot največje sončne elektrarne v Sloveniji, kar pomeni, da se ne ustrašimo nobenega projekta. Številne sončne elektrarne v Sloveniji so rezultat našega dela, znanja in izkušenj. Če se tudi sami zanimate za postavitev sončne elektrarne v Sloveniji, vam z veseljem priskočimo na pomoč in poskrbimo, da bo donos vaše sončne elektrarne največji glede na vložena sredstva. 


Kakšen je donos sončne elektrarne – izkušnje investitorjev 

Da bi bil lahko donos sončne elektrarne optimalen, je poleg izbire kakovostnih materialov oziroma modulov potrebna profesionalna namestitev. Za sončne elektrarne v Sloveniji se običajno priporoča, da fotonapetostne module usmerimo proti jugu, in sicer pod kotom 33°, pri čemer je treba upoštevati tudi specifike površine za postavitev in po potrebi prilagoditi parametre. Donos sončne elektrarne v Sloveniji je sicer nadpovprečno visok, vendar to velja le, če je delo opravljeno zares strokovno.  V tem primeru bo rezultat resnično kakovostna oziroma učinkovita sončna elektrarna. Izkušnje uporabnikov so izjemno pozitivne – v večini primerov je možna tudi prodaja energije. Sončne elektrarne v Sloveniji tako vsakodnevno privabljajo nove investitorje in nič ne kaže, da se bo trend zaustavil.


Komora za peskanje

info marketing - ponedeljek, avgust 21, 2017

Komora za peskanjeKomora za peskanje je naprava, ki v delavnici preprosto ne sme manjkati. Ker je vsestransko uporabna, nam omogoča različne načine uporabe, hkrati pa poskrbi tudi za prihranek časa. S pomočjo komore za peskanje lahko peskamo različne predmete, tako majhne, kot tudi nekoliko večje. Peskanje in barvanje se pogosto uporabljata v gradbeni in kovinski industriji, izjema pa niso niti orodjarstvo in tehnološki procesi v različnih vejah industrije. Z uporabo komore za peskanje lahko izvajamo peskanje na profesionalen in učinkovit način – gre za učinkovit postopek čiščenja in obdelave površin različnih materialov. Kot peskalni medij v postopku peskanja najpogosteje uporabljamo kremenčev ali keramični pesek, prav tako pa se lahko peskanja lotimo tudi z uporabo jeklenih kroglic, sode in drugih materialov. Če iščete ugodno ceno peskanja in barvanja, smo v podjetju Skitti pravi naslov za vas. Kvalitetno opravljanje storitev, ki jih izvajamo za vas, odlikuje kar 40-letna tradicija. Nudimo vam najcenejše peskanje in barvanje kovin, z veseljem pa bomo z vami delili tudi nasvete in znanja, ki smo jih pridobili v vseh letih poslovanja.

Peskanje in barvanje – za kaj v resnici gre?

Peskanje železaPri peskanju in barvanju gre predvsem za razbijanje in odstranjevanje nečistoč na površini najrazličnejših materialov. Barvanje (prašno) je postopek, ki ga najpogosteje uporabljamo za obnovo predmetov ali pa samo v dekorativne namene. Barvani predmeti so odpornejši proti udarcem in drugim zunanjim dejavnikom zaradi česar se podaljša njihova življenjska doba, hkrati pa lahko s pomočjo kvalitetno izvedenega barvanja dosežemo tudi lepši videz predmetov. Peskanje in barvanje vam po ugodni ceni nudimo tudi v podjetju Skitti. Poleg mnogih drugih storitev vam nudimo tudi kvalitetno peskanje in barvanje kovin po ugodni ceni. Z uporabo komore za  peskanje dosegamo le najboljše rezultate.

Komora za peskanje in njena uporaba

Komora za peskanje je lahko samostoječa, obstajajo pa tudi prenosne peskalne naprave. Gre za vsestranske naprave, ki v večini primerov omogočajo peskanje vseh vrst predmetov, v pomoč pa so nam lahko tudi pri obnovi predmetov. Če vas zanima peskanje in barvanje v Ljubljani, ki je izvedeno z uporabo profesionalne komore za peskanje, nas obiščite v podjetju Skitti. Na podlagi izkušenj bomo z veseljem poskrbeli za kvalitetno peskanje predmetov.

PVC okna in vrata cenik

info marketing - petek, avgust 18, 2017

Cenik za PVC okna in vrata priča, da so ta resnično poceni

Razmišljate o zamenjavi oken in vrat in se sprašujete, kjer dobiti poceni ponudbo? Cenik PVC oken in vrat ki si ga lahko ogledate na spletni strani, vas bo zagotovo prepričal o naših ugodnih cenahPVC okna in vrata pa ne odlikuje samo ugodna cena, ampak tudi vrhunska kakovost. Vsi dobavljeni izdelki so narejeni izključno ob uporabi najmodernejših, polno avtomatiziranih tehnoloških enot, kjer računalniško voden proizvodni proces z nenehno kontrolo kakovosti praktično onemogoča človeško napako ter tako zagotavlja najvišjo kakovost. Za vse izdelke, kot so na primer poceni PVC okna in vrata, pridobimo potrebne certifikate. Naši izdelki tako izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar jim zagotavlja dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo.

Tudi najcenejša PVC okna in vrata so vrhunske kakovosti – preverite cenik

Eden ključnih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost teh oken, je kakovost PVC profilov, iz katerih sta izdelana krilo in okvir okna. V podjetju Hausmart pri izdelavi oken in vrat uporabljamo visokokakovostne PVC profile priznanega proizvajalca REHAU, ki jih odlikuje odlična toplotna in zvočna izolacija. Po zaslugi najkakovostnejših materialov so obstojna na vremenske vplive, zaradi česar je daljša tudi njihova življenjska doba. Zaradi gladke in zaprte površine profila je okno manj dovzetno za umazanijo, zato je njegovo vzdrževanje resnično preprosto. Zlahka ga očistimo kar z vodo, malo čistila in mehko krpo.Poceni PVC okna in vrata - ugodna cena (cenik) ni edina prednost

Če primerjamo PVC okna in vrata z lesenimi, lahko vidimo, da je PVC material, ki je močan, čvrst in izjemno odporen. Ni ga treba barvati, lakirati ali skrbeti, da bi ga napadli kakšni škodljivci, ki napadajo naravne materiale. Les je na primer treba večkrat premazati z zaščitnim lakom. Poleg tega je les živ, kar pomeni, da se neprestano krči in razteza, to pa sčasoma lahko povzroči težave pri odpiranju ali zapiranju vrat. PVC okna in vrata zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo vašega doma, ki vam bo pomagala bistveno znižati porabo energije. Nudijo pa tudi odlično požarno zaščito. Cenik PVC oken razkriva dodatne podrobnosti.


Ne sprašujte se več, kje dobiti kakovostna in najcenejša PVC okna in vrata, temveč nas obiščite še danes. Ne bo vam žal. Vabljeni.

Klimatska naprava cena

info marketing - torek, julij 18, 2017

Pri podjetju Atlas Trading d.o.o. smo eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji na področju distribucije in vgradnje ogrevalnih in hladilnih sistemov. V naši ponudbi najdete toplotne črpalke, najcenejše klimatske naprave, prenosne klime ter sisteme za prezračevanje in električno ogrevanje.

Kaj vse je vključeno v ceno klimatske naprave ?

KlimaNaša ponudba klimatskih naprav zajema klimatske naprave znamke Gree. Vendar današnje klimatske naprave niso več zgolj klimatske naprave. Cena je temu primerna. Cena klimatske naprave zajema visoko energijsko učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobno obliko, tiho delovanje in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo Wi-fi modula. Pri nas lahko dobite poceni klimatske naprave proizvajalca Gree. Cena klimatske naprave modelov LOMO, U-Crown in Hansol zajema ogrevanje do zunanje temperature -20°C, energijski razred A++/A+, serijsko vgrajen WIFI daljinski nadzor. Poceni klimatske naprave v naši ponudbi so še Gree Console, Gree Kobe in Gree Fancy. Cene klimatske naprave vam pošljemo po povpraševanju. 

Kaj zajema cena prenosne klime?

Klima cenaPrenosne klime so najcenejše klima naprave, ki jih lahko uporabljamo brez zahtevne montaže. Poceni klimatske naprave prenosnega tipa so kompaktne enote, ki omogočajo večjo fleksibilnost in prihranek prostora. Poceni klimatske naprave, ki jih lahko po želji premikate po prostorih so preproste za uporabo in ne potrebujejo vgradnje. V ceno klimatske naprave je vključeno samodejno diagnosticiranje, priložen daljinski upravljalnik in možnost kontrole na sami enoti. Cena prenosne klime zajema napravo z 2,4 kW nominalno kapaciteto hlajenja, energijsko učinkovitost hlajenja (EERR) 2,6 in razred energijske učinkovitosti A. Cena prenosne klime odraža napravo z dimenzijami 807 x 300 x 375 mm, ki tehta 24 kg. 
Pri izbiri poceni klimatske naprave z montažo morate biti pozorni ali je montaža že vključena v ceno klimatske naprave ali ne. Pri ceni prenosnih klim se cena montaže ne upošteva, saj prenosne klime ne potrebujejo fiknse pritrditve na steno.

Računalniška trgovina

info marketing - sreda, julij 05, 2017

Ko gre za nakup računalnika, najboljšo izbiro predstavlja računalniška trgovina E-misija. Poleg računalnikov in računalniške opreme različnih proizvajalcev, oblik in zmogljivosti ponujamo tudi lastno blagovno znamko sestavljenih računalnikov – računalnike MEGA. Računalniška trgovina ponuja široko paleto računalnikov serije 3000 in 5000. Serija 3000, ki vključuje računalnike z i3 in i5 procesorjem, je namenjena osnovnim potrebam uporabnika. Serija 5000 z računalniki z i7 procesorjem pa je primerna za zahtevnejše stranke. Računalniki z i5 procesorjem imajo najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo, če potrebujete bolj zahteven procesor, pa je prava izbira i7. Tudi računalniki z i3 procesorjem uporabnika ne razočarajo.

Nakup računalnika je odločitev, ki zahteva skrben premislek

Potrebujete nov osebni računalnik? Bi bil za vas bolj primeren namizni računalnik ali prenosnik? Kakšne računalniške komponente potrebujete? Na vsa takšna in podobna vprašanja vam lahko odgovori trgovina z računalniško opremo E-misija d.o.o. Računalniška trgovina se nahaja na Ljubljanski cesti 21d v Kamniku. Zaposleni v računalniški trgovini se trudimo, da bi vrhunsko opremo zagotovili vsem, ki jo potrebujejo.

Nakup računalnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene računalnik potrebujete. Računalniki se namreč hitro razvijajo in izboljšujejo in le nekaj let star računalnik je lahko že zelo zastarel. Zato vam v računalniški trgovini toplo priporočamo, da si za nakup računalnika vzamete čas. Preverite ponudbe, ki jih ponujajo trgovine z računalniki, povprašajte strokovnjake ter upoštevate svoje denarne zmožnosti. 

Trgovina z računalniško opremo - računalniki MEGA po meri

Odločite se lahko za nakup vnaprej sestavljenega računalnika, lahko pa ga sestavite tudi sami, po lastnih željah in potrebah. Takšen računalnik bo precej bolje prilagojen vašemu delu. Ker za takšno samostojno sestavo oz. izbiro računalniških komponent potrebujete že kar nekaj računalniškega znanja, pa vam lahko računalnik glede na opis vaših želja in potreb sestavijo tudi v računalniški trgovini.

Računalniki, ki jih ponuja spletna trgovina z računalniško opremo E-misija, so sestavljeni profesionalno in iz kakovostnih komponent, so funkcionalni in pregledani pri SIQ. Tudi sicer testiranju računalnikov namenjamo veliko pozornosti, saj želimo, da bi ustrezali vsem varnostnim in kakovostnim kriterijem.

Obiščite spletno računalniško trgovino in si podrobno oglejte posamezne modele računalnikov MEGA. Na voljo pa so tudi informacije o cenah in prodajnih mestih. Primerjajte mnenja, nasvete in cene računalnikov MEGA in izberite pravi računalnik za vas.

Vabljeni.

Namizni računalniki

info marketing - sreda, julij 05, 2017
Namizni računalniki, ki so na voljo v večini trgovin z računalniško opremo, imajo sestavljeno konfiguracijo, ki ima že prednaložen operacijski sistem, a v večini primerov takšno sestavo preplačamo, komponente pa med seboj niso uravnotežene. Ena od cenejših možnosti je nakup že vnaprej sestavljenega računalnika, lahko pa si ga sestavite tudi sami po svojih željah in potrebah. Če nimate dovolj računalniškega znanja za takšno odločitev, lahko sestavljanje namiznega računalnika prepustite računalniški trgovini.

Spletna trgovina E-misija poleg računalnikov in računalniške opreme različnih proizvajalcev, oblik in zmogljivosti ponuja tudi lastno blagovno znamko sestavljenih računalnikov – računalnike MEGA. V ponudbi je široka paleta računalnikov serije 3000 in 5000.

 

Namizni računalniki MEGA po meri vaših želja in potreb

Ko se odločate za nakup namiznega računalnika, je najprej treba razmisliti, katero vrsto računalnika želite – najosnovnejšega in najcenejšega, za vsesplošno rabo ali nadpovprečno zmogljivega. Bistvenega pomena je tudi izbira računalniških komponent, saj bo izbira procesorja in grafične kartice vplivala na zmožnosti računalnika, pa tudi na sistem, spomin in trdi disk. Razumevanje delovanja komponent vam bo pomagalo, da izberete tiste, ki vam bodo pomagale sestaviti računalnik po vaših željah in glede na vaše potrebe. Obenem pa se boste izognili tudi nepotrebnim stroškom za nakup komponent, ki jih ne potrebujete.

Serija namiznih računalnikov MEGA serije 3000 vključuje računalnike z i3 in i5 procesorjem in je namenjena osnovnim potrebam uporabnika. Namizni računalniki serije 5000 z i7 procesorjem pa so primerni za zahtevnejše stranke. Računalniki z i5 procesorjem imajo najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo, če potrebujete bolj zahteven procesor, pa je prava izbira i7. Tudi računalniki z i3 procesorjem uporabnika ne razočarajo.

Gamerski namizni računalniki – akcija komponent prinaša ugodne cene

Ker so igre eden najzahtevnejših elementov programske opreme, mora biti gaming računalnik temu primerno zmogljiv in hitro odziven. Namizni računalniki, ki jih najdemo v tehničnih ali drugih večjih trgovinah, so povečini zasnovani tako, da niso zares namenjeni igranju iger. Če vsebujejo vse možne računalniške komponente, pa so predragi. Zato je najboljša rešitev, če namizni računalnik za igre sestavimo kar sami oz. prepustimo sestavljanje računalniški trgovini. Večina računalniških trgovin ponuja že vnaprej sestavljene modele. Nekatere omogočajo tudi nakup določenih računalniških komponent po občutno nižji ceni, ko izdelke umaknejo iz redne prodaje. Tako lahko do gamerskega računalnika pridemo po izjemno ugodni ceni. Še zlasti pa so namizni računalniki ugodni v času akcije. Akcija namreč prinaša popuste, ki lahko nakup računalnika močno znižajo.

 

Vabljeni.

Zetor Slovenija

info marketing - ponedeljek, julij 03, 2017
Zetor je najbolj prepoznavna znamka traktorjev v Sloveniji. Zaradi enostavne uporabe in majhnih stroškov servisiranja so izjemno priljubljeni in uporabljani. Po neuradnih ocenah se dan danes v Sloveniji uporablja okrog 20.000 Zetor traktorjev. 

Pri nas vam ponujamo veliko različnih modelov traktorjev Zetor

V naši prodajalni vam ponujamo veliko izbiro Zetor traktorjev. Izbirate lahko med modeli: Major, Proxima, Proxima Plus, Proxima Power, Forterra, Forterra HSX, Forterra HD in Crystal. 

Zetor traktorModela Major in Proxima sta uporabna tako v kmetijstvu kot tudi v industriji

Vsi Zetor traktorji so zanesljivi in kompaktni, delo z njimi pa je enostavno. Model Major je traktor srednjega razreda, ki je vsestransko uporaben tako v kmetijstvu kot tudi v industriji. Sledi mu model Proxima, ki je naslednik modela Super. Proxima traktor je mogoče prilagoditi vsem vrstam terena in tako predstavlja priljubljeno izbiro med slovenskimi kmeti. Model Proxima Plus je opcijsko opremljen tudi z Zetor hidravliko in drugimi vrstami dodatne opreme (klima, pnevmatski sedež, hidravlične zavore), ki delo še olajšajo. Model Proxima Power je najbolje opremljen traktor med modeli Proxim. 

Forterra je udobna in opremljena z dodatno hidravliko

Modeli Forterra spadajo med najmočnejše traktorje v Sloveniji. Modeli Forterra avtomatsko prilagajajo hidravliko Zetor pri oranju in s tem omogočajo upravljavcu traktorja, da svojo pozornost usmeri na vožnjo in ostale stvari, hkrati pa sistem Hitchtronic, zaradi svoje optimalnosti in avtomatike, pripomore tudi k zmanjšani porabi goriva. 

Model Crystal je prostoren in prijeten za uporabo

Traktor Crystal je največji med traktorji Zetor v Sloveniji. Pohvali se lahko s šest valjnim motorjem in z vso pripadajočo dodatno opremo. Kabina je prostorna in zaščitena pred hrupom, delo z njim pa je prijetno.

Oglejte si največjo izbiro Zetor strojev v Sloveniji na naši spletni strani

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o največji ponudbi strojev Zetor v Sloveniji. Prepričajte se ugodni ceni Zetor major traktorja in se seznanite z nizkimi cenami ostalih Zetor strojev. 

Vas zanima več o prodaji traktorja Zetor? Obiščite nas in si oglejte ponudbo!

Za dodatna vprašanja o prodaji traktorja Zetor smo vam na voljo po telefonu in po e-pošti. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer vas bodo sprejeli prijazni prodajalci in vam povedali vse o Zetor ponudbi v Sloveniji ter vam tako pomagali, da se boste za nakup Zetor delovnega stroja lažje odločili. Povprašate nas lahko o njihovem delovanju in potrebnem vzdrževanju ter se hkrati prepričate o kvaliteti traktorjev kar na lastne oči.
Zetor Slovenija

Gostilna Gorenjska

info marketing - četrtek, junij 29, 2017

Gostilne na Gorenjskem ne bo težko najti, a če iščete zares dobro, se oglasite pri Moby Dicku. Smo dobra in poceni gostilna na gorenjskem in ponujamo pice, solate, lazanje in izbrano pijačo. Ne le to, v Moby Dicku boste hrano uživali tudi ob prelepem razgledu. Lahko si izberete mizo na zunanji pokriti terasi ali pa v notranjosti gostilne. Gorenjska picerija nudi brezskrbno parkiranje, otoško igrišče, pa tudi pub. Dobra hrana in prijetno druženje vas pričakujeta na Gorenjskem - pri Moby Dicku. 

Več tukaj.

Usnjena oblačila

info marketing - sreda, junij 28, 2017
Usnjena oblačila so nujno potrebna za udobno vožnjo vsakega motorista. Še posebej pa so usnjena oblačila pomembna na dolgih poteh in v primeru slabega vremena, saj so usnjena oblačila edina motoristična oblačila za dež, ki po eni strani omogočajo zaščito, na drugi strani pa prijetno počutje motorista. V naši poslovalnici so vam na voljo odlična motoristična oblačila za dež. Na voljo imamo otroška motoristična oblačila (seveda tudi otroške čelade), uredimo vam motoristična oblačila po meri ter priskrbimo odsevna motoristična oblačila. Pri nas so motoristična oblačila pogosto v akciji, prodajamo pa tudi rabljeno motoristično opremo. Za nas je na prvem mestu vedno kvaliteta, saj je ta povezana z zadovoljstvom naših strank. Na drugi strani pa se kajpak trudimo, da so naše cene konkurenčne in rečemo lahko, da je nakup pri nas dober.

Usnjena oblačila za varno vožnjo


Prednosti usnjenih oblačil so številne. V prvi vrsti so to koristna motoristična oblačila za dež, saj vam bodo omogočila, da boste suhi ostali tudi v mokrem vremenu. Gre za odsevna motoristična oblačila, kar je pomembno z vidika varnosti, saj je v določenih pogojih, kot so oblačnost, megla in tudi dež pogoji vidljivosti zmanjšani, zato je pomembno, da ste tudi v tovrstnih razmerah dobro vidni. Seveda pa vas usnjena oblačila nekoliko zaščitijo tudi pri padcu in še bolj pri zdrsu.

Motoristična oblačila za dež pri nas so ugodna


Glede na to, da smo specializirana trgovina za motoriste lahko pri nas dobite raznovrstna in odlična motoristična oblačila za dež. Če želite, poskrbimo tudi za izdelavo motorističnih oblačil po meri. Pri nas so motoristična oblačila pogosto v akciji, tako da je nakup pri nas res ugoden. Na voljo vam je vedno tudi naš team motorističnih strokovnjakov, ki vam bodo z veseljem svetovali in za vas poiskali najugodnejšo rešitev. Obiščite nas v naši poslovalnici v BTC in si oglejte našo pestro ponudbo.

1 2 3 4 5 .. 16