Prevajalska agencija Alkemist

info marketing - petek, julij 05, 2013

Prevajalska agencija z dolgoletno tradicijo

Prevajanje besedil ni mačji kašelj in tega se mora zavedati vsak prevajalec in prevajalska agencija. Žal pa se vedno pogosteje dogaja, da se ljudje zaradi različnih razlogov (navadno je to smešno nizka cena) odločajo za posameznike (redkeje je to agencija za prevajanje), ki niso strokovno usposobljeni. Zato vam svetujemo, da si pred odločitvijo za prevod pogledate, kakšne so storitve, ki jih ponuja prevajalec, preverite reference ali se dogovorite za testno prevajanje besedil. Po takšnem kratkem sestavku boste relativno dobro lahko ocenili, kakšne storitve vam prevajalska agencija lahko ponudi. Posebna kategorija so seveda sodni prevodi in tolmačenje, ki jih lahko opravljajo le sodno zapriseženi prevajalci.

 

Prevajalska agencija Alkemist in prevajanje besedil

Veseli smo, da se naša prevajalska agencija lahko pohvali s skoraj 600 prevajalci, zato vam lahko ponudimo pestro paleto prevodov v kar 110 jezikov. Vsi naši prevajalci imajo ustrezno izobrazbo, držimo pa se tudi pravila, da z njimi sodelujemo le, če imajo več kot 3 leta delovnih izkušenj. Vsak prevod pregleda tudi naravni govorec, tako da je resnično prilagojen kulturi in navadam, ki veljajo v določeni državi. Prevajalska agencija Alkemist opravlja prevajanje besedil z različnih področij (gospodarstvo, medicina, farmacija, računalništvo, tehnične stroke, marketing, leposlovje, dokumenti EU, letna poročila, spletne strani, sodni prevodi …).

 

Agencija za prevajanje in sodni prevodi

Med najtežje oblike prevajanja besedil in tolmačenja zanesljivo spadajo sodni prevodi. Naša agencija za prevajanje ima na voljo kar nekaj sodnih prevajalcev, ki lahko tovrstne storitve opravljajo. Sodno zapriseženi prevajalci vsak prevod žigosajo in z vrvico zvežejo z izvirnikom, takšen prevod pa velja kot uradni dokument, zato ga lahko kot takega uporabite v Sloveniji in v tujini. Prevajalska agencija Alkemist ima na voljo tudi sodne tolmače za konsekutivno tolmačenje, tako da vam resnično lahko ponudimo popolno prevajalsko storitev. Na naši spletni strani lahko naredite tudi informativni izračun prevoda, ki pa ne vključuje popustov. Za natančno ceno nam pošljite dokument in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih.