Izdelava in oblikovanje internetnih strani

internetne strani so dandanes nepogrešljivo orodje za pridobivanje strank in komunikacijo z njimi. Izdelava privlačne, pregledne in učinkovite internetne strani in njeno oblikovanje lahko znatno vpliva na uspeh in ugled podjetja. Svet internetnega oblikovanja, 

izdelave internetnih strani in

Optimizacije internetne strani in izdelava spletnih strani 

Optimizacija spletnih strani se marsikomu zdi preveč zapleten, zato vam podjetje VSISI predstavlja enostavno rešitev, ki združuje vse storitve na enem mestu. Poskrbeli bomo za oblikovanje in izdelavo internetne strani, ustvaril bomo estetsko in tehnično dovršene internetne strani, tako bo vaše spletno mesto ciljno in prodajno umerjeno proti vašim kupcem. Izdelava spletne strani običajno temelji na naši lastni CMS platformi, ki vam omogoča njeno enostavno nadaljnje urejanje in oblikovanje elementov na strani. Za dolgoročen uspeh je potrebno vsebine internetne strani strateško oblikovati, o čemer se lahko podučite na naših izobraževanjih s področja pisanja 

optimiziranih vsebin, lahko pa za hitro in profesionalno administracijo strani najamete tudi nas.Optimizacija internetnih strani je ključna za prodajni uspeh vaše internetne strani, saj že vrsto let velja pravilo, da oblikovanje in izdelava internetnih strani preprosto ni več dovolj, saj v kolikor imate spletno stran, ste le eden izmed 1.000.000.000 in več lastnikov internetnih strani.

Izdelava internetne strani - načrtovanje in oblikovanje strani

Preden bomo za vas izdelali spletno stran, bomo v sodelovanju z vami temeljito preučili vašo dosedanjo vizualno podobo na spletu in jo na vašo željo spremenili, osvežili ali ohranili. Pregledali bomo internetne rešitve konkurence in jih poskušali nadgraditi. Poiskali bomo ključne besede, ki kratko in jedrnato opisujejo vaše delovanje, in jih izpostavili v naslovih, tekstih in metapodatkih internetne strani. Izbrane ključne besede bodo odigrale pomembno vlogo tudi v nadaljnji optimizaciji internetnega mesta. Za vas bomo uredili tudi gostovanje na strežniku in opravili registracijo domene. 

Oblikovanje internetne strani

Rezultat našega sodelovanja bo izdelava in oblikovanje internetnih strani, ki v celoti odslikava filozofijo vašega podjetja, je skladna z vašimi željami in se načrtno osredotoča na ciljnega obiskovalca vašega spletišča z odlično uporabniško izkušnjo. To pomeni, da spletna stran učinkovito, enostavno, hitro in lično podaja podatke, ki jih uporabnik išče in pričakuje ob njenem obisku. Vaša spletna stran lahko temelji na naših premišljenih in preverjeno učinkovitih predlogah oblikovanja, na deloma prilagojenih predlogah, lahko pa se odločite tudi za povsem unikatno rešitev. Stranke za dostop do spletnih strani podjetij vse pogosteje uporabljajo mobilne telefone in tablične računalnike, zato je izdelava internetnih strani prilagojena za primeren prikaz in delovanje na pametnih telefonih in tablicah(oblikovanje odzivnega dizajna strani). 

Razvoj in oblikovanje internetne strani

Prilagodljiv razvoj omogoča funkcionalnost internetne strani. internetne strani naše izdelave temeljijo na lastni CMS platformi, ki ji na željo stranke dodamo dodatne funkcije po meri. Preprost urejevalnik besedila omogoča uporabniku samostojno oblikovanje vsebin, za dolgoročni razvoj vaše internetne strani pa lahko najamete tudi profesionalne internetne razvijalce podjetja VSISI. Statistični pregled obiskanosti vaše internetne strani in posameznih podstrani razkriva njene prednosti in slabosti in služi kot orientacija za nadaljnji spletni razvoj. 

Cena izdelave spletnih strani

Izdelava spletnih strani ima lahko zelo različne cene, ki so odvisne od številnih dejavnikov, kot so oblikovanje spletne strani iz predloge (unikatna, predpripravljena, …), izdelava dodatnih funkcij, izbrani paket optimizacije, število podstrani, itd. Ker se vam želimo v kar največji meri prilagoditi in vam ponuditi čim natančnejšo predvideno ceno internetne strani, vas prosimo, da stopite z nami v stik preko telefona, elektronske pošte ali obrazca na spletni strani.

Vsisi d.o.o.

Izdelava in oblikovanje strani - Reference

Izdelava internetnih strani, pokličite za ceno

Tel: 05 907 59 28