Optimizacija spletnih strani pri podjetju Vsisi

Kako do najbolj obiskane spletne strani v vaši kategoriji?

Optimizacija spletnih strani je zapleten proces, s pomočjo katerega lahko dosežemo višjo pozicijo določene strani med zadetki iskalnikov, kot sta Google in Najdi.si. Višji položaj med zadetki prinaša večjo verjetnost, da bodo uporabniki obiskali vašo stran. S številom obiskov spletne strani pa je neposredno povezana prepoznavnost izdelka in njegov prodajni uspeh. 

Search engine optimization (SEO) – optimizacijo spletnih strani za vas profesionalno opravi podjetje Vsisi. Redno namreč spremljamo pravila, po katerih Google in Najdi.si razvrščata zadetke. Opravljamo t.i. on-site SEO (optimizacijo na sami strani) kot tudi zunaj spletne strani (off-site optimizacijo spletnih strani). Zavedamo se, da uporabniki interneta običajno pregledajo samo nekaj zadetkov na prvih straneh, zato poskušamo s kombinacijo obeh uvrstiti vašo spletno stran med najbolj obiskane.

Optimizacija spletnih straniOff-site SEO (optimizacija s pomočjo link-buildinga oz. ustvarjanja povezav)

Off-site SEO (optimizacijo zunaj same spletne strani) opravljamo s pomočjo lastnega poslovnega imenika oz. orodja Vsi.si. Nudimo vam možnost nakupa izbranega števila mini spletnih strani v našem poslovnem imeniku. Mini spletne strani sestavljajo dobro premišljena besedila, ki vsebujejo ravno pravšnje število ključnih besed, da jih iskalniki zaznajo kot relevantne, hkrati pa ne preveč, saj bi jih v tem primeru iskalniki uvrstili nižje ali celo izločili iz njihove baze strani za daljše časovno obdobje. Ključne besede in temo besedil za optimizacijo spletne strani določimo v sodelovanju z vami in v skladu z aktualnimi pravili iskalnikov. Ker se pravila občasno spreminjajo, vam priporočamo zakup mesečne optimizacije, ki bo vašo spletno stran trdno držala med najvišje uvrščenimi. Vaš paket mini spletnih strani uvrstimo v tematsko podkategorijo, kar obiskovalcem poslovnega imenika olajša iskanje. 

Mini spletne strani ustvarjajo dodatne povezave na vašo spletno stran (t.i. link-building). Stran z največjim številom kvalitetnih notranjih in zunanjih povezav se bo najverjetneje uveljavila kot najbolj obiskana spletna stran pod določenim iskalnim nizom. 

On-site SEO (optimizacija same spletne strani)

Da bo vaša spletna stran najbolj obiskana spletna stran v izbrani kategoriji, je potrebno poskrbeti tudi za profesionalno optimizacijo spletne strani. V podjetju Vsisi za vas izdelamo optimizirano novo spletno stran, lahko pa tudi poskrbimo za optimizacijo že izdelane spletne strani in jo na ta način uvrstimo med najbolj obiskane spletne strani. On-site optimizacija spletne strani obsega prilagoditve elementov na spletni strani, kot so naslovi, metapodatki, opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani, itd. 

Stopite v stik z nami preko telefona, elektronske pošte ali obrazca na spletni strani in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev za vašo spletno stran.

Optimizacija spletne strani Vsisi d.o.o.
05 907 59 28