ZAKAJ WWW.VSI.SI?

Zakaj je podjetje Kuhinje ERJAVEC 1. na GOOGLE.SI za težko frazo "KUHINJE"?

Ne moreš biti 1. na GOOGLE.SI, če ne storiš vse kar GOOGLE zahteva.

 •  DOBRA HTML KODA
 • DOBRE VSEBINE NA STRANI
 • DOBRE POVEZAVE ali "LINK BUILDING"

LINK BUILDING ali GRAJENJE POVEZAV s poslovnim medijem www.vsi.si

VSI.SI je ORODJE ZA LINK BUILDING ali ORODJE ZA IBOLJŠANJE POZICIJ VAŠE STRANI, ob tem pa je unikaten poslovni medij in privlačen spletni imenik ter BISTVENO VEČ KOT SAMO IMENIK. Znotraj poslovnega medija VSI.SI lahko imate spletno stran z od 1 do 25podstrani. Vsebine v VSI.SI pišemo mi ker razumemo GOOGLE, na ta način mini stran dosega visoke pozicije na GOOGLE in NAJDI.SI

Za več info, predlog vsebin, ključnih fraz, sestanek,… pokličite med 8h in 18h.

 05 907 59 28

ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

info@vsi.si 

WWW.VSI.SI  in zakaj nam podjetja zaupajo?

 1. »LINK BUILDING« je odločilen faktor pri dobrih pozicijah vaše spletne strani na GOOGLE ali NAJDI.SI

Mini strani se obnašajo kot samostojne strani, so optimizirane (SEO) in zato lahko gradijo kvalitetne povezave do vaših strani. Dokazano je, da sta dve dobri in tematsko povezani spletni strani veliko močnejši od ene same. Dodatno pa tudi sam medij vsi.si s svojim odličnim obiskom pomaga do prvih mest v iskalnikih.

 1. Večja prepoznavnost in nove stranke

VSI.SI ima že več kot 30.000 mesečnega obiska, le ta pa strmo narašča.

To za vas pomeni večjo prepoznavnost in tudi nove stranke.

 1. Povečanje posla in s tem tudi dobička

Vsaka mini stran v VSI.SI ustvarja povpraševanja. To so unikatna povpraševanja, ki so ciljna in so samo vaša. Povpraševanja prek kontaktnega obrazca prejmete na vaš e-naslov. Investicija v vsi.si se vam povrne, hkrati pa z večjim povpraševanjem in večjo prepoznavnostjo ustvarite več posla in s tem tudi dobička.

 1. Do prvih mest na  GOOGLE in NAJDI.SI

Posamezna mini stran v VSI.SI bo vašo spletno stran potisnila proti prvim mestom v iskalnikih Google in Najdi.si med naravne zadetke. Kako? Poznamo pravila Googla in optimizacije in tako pišemo vsebine, ki hitro pridejo na prvo stran in tu tudi obstanejo. Ker smo na visokih pozicijah, so naši kliki vsak dan več vredni.

Kar 80% klikov se zgodi na prvi strani. Če te danes ni na prvi strani, zgubljaš 80% potencialnih strank. Prva mesta med naravnimi zadetki (neplačljivimi) ne privedejo le do obiska na vašo stran, temveč ustvarjajo zaupanje v vašo spletno stran in dvigujejo njeno relevantnost v očeh uporabnika.

 1. Večji obisk na vašo spletno stran

Glavni vir obiska vaše spletne strani je Google. Vsaka mini stran v VSI.SI je za vas nov vir obiska vaše spletne strani. V ogromno primerih podjetje, ki ima znotraj VSI.SI 8 mini strani ali več, prejme več obiska iz medija VSI.SI kot pa iz Najdi.si.

 1. Gradimo najmočnejši medij v Sloveniji

VSI.SI je star le eno leto, z le 160 podjetji pa je  mesečni obisk presegel že 30.000.  Obisk medija se strmo dviguje. Kot kaže, bo v februarju že 33.000 mesečnega obiska. VSI.SI ima potencial, da postane najmočnejši medij v Sloveniji in v tujini.

VSI.SI gre v kratkem tudi v tujino, najprej v sosednje države, kasneje tudi na širši trg. Za podjetja, ki jim je ciljni trg tujina, je to velika prednost.

 1. Vsi rezultati so merljivi

Pred objavo vašega podjetja v VSI.SI preverimo, na katerih pozicijah se za dane ključne fraze nahaja vaša spletna stran in vam to poročilo tudi pošljemo. Mesec po objaviVSI.SI naredimo novo poročilo pozicij ključnih fraz kjer vidite razliko, kako visoko je vaša spletna stran po le 1 mesecu od objave vsebin v vsi.si.

 

Možno je meriti koliko bo povpraševanj v posameznem obdobju, saj so lahko na VSI.SI drugi kontaktni podatki kot pa na vaši spletni strani, tako je meritev preprosta in natančna. Povpraševanja iz kontaktnih obrazcev se shranjujejo v posebni mapi in tudi te lahko vedno pregledate.

 

Spremljamo tudi obiske na vašo spletno stran, ki so ustvarjeni zaradi objavljenih vsebin v VSI.SI.

 1. Akcije in dobre novice – dodatek za še več povpraševanj

Znotraj VSI.SI lahko tudi redno in brez omejitev obveščate svoje stranke o dobrih novicah in akcijah vašega podjetja. Akcije so vidne vsem obiskovalcem VSI.SI na osnovni strani in tudi v meniju znotraj vaših mini strani. Akcije in dobre novice tako dodatno pripomorejo k še večji prepoznavnosti in s tem večjemu povpraševanju.

 

Za več info, predlog vsebin, ključnih fraz, sestanek,… pokličite med 8h in 18h.

 05 907 59 28

ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

info@vsi.si 

Reference

Podjetja, ki se zavedajo pomembnosti biti med prvimi v svoji branži v VSI.SI in s tem na prvi strani na Google in Najdi.si, kjer se zgodi 80% vseh klikov.


LINK BUILDIN IN OPTIMIZACIJO STRANI PA IZVAJAMO ŠE ZA VEČ 100 DRUGIH PODJETIJ 

 SEZNAM PODJETIJ

Kaj je najlepše?

Najlepše je to, da s tem, ko rastemo mi, rastete tudi vi. Skupaj torej lahko zgradimo medij, ki vam omogoča prve pozicije v iskalniku Google in s tem višjo prodajo.

 

Cena? Zanemarljiva v primerjavi z dodano vrednostjo, ki jo dobite: www.vsi.si/vpis


VIZIJA:  Biti prvi v iskalnikih Google in Najdi.si. Prva podjetja iz posamezne branže imajo prednost, saj ko smo za določeno ključno frazo enkrat na prvi strani, tam tudi ostanemo. Potrebujemo le nekoga, ki ima iste želje kot mi – biti prvi. Mi bomo na prvi strani, vprašanje je le ali tudi z vami?

 

Za več info, predlog vsebin, ključnih fraz, sestanek,… pokličite med 8h in 18h.

 05 907 59 28

ALI POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

info@vsi.si