1 2 3 4 5 .. 23 

Zaščitna oprema

info marketing - četrtek, december 28, 2017
Zaščitna oprema, ki vam jo ponujamo pri Trgosu, se lahko pohvali z najugodnejšim razmerjem med ceno in kakovostjo. V ponudbi opreme vas čakajo različni pripomočki – med drugim seveda tudi zaščitna očala. To so očala, izdelana iz najkakovostnejših materialov, ki obvarujejo vaš vid oziroma oči pred poškodbami pri številnih delih. Naša zaščitna oprema zagotavlja optimalno varnost pri delu, zato je to nakup, ki se vsekakor splača. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri najboljše možnosti v vaši konkretni situaciji!
Zaščitna oprema

Katero adaptirano mleko je najboljše in katerega izbrati za alergike?

info marketing - sreda, december 27, 2017
Katero adaptirano mlekoKatero adaptirano mleko je najboljše, je vprašanje, s katerim se sooči mamica, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov otrokovih potreb po prehrani ne more zadovoljiti izključno z materinim mlekom. Katero adaptirano mleko je torej najbolje izbrati, da bo otrok zadovoljen? Pri izbiri se moramo osredotočiti predvsem na otroka. To pomeni, da izberemo tisto adaptirano mleko, ki otroku najbolj ustreza. Do težav prihaja zlasti pri alergikih, ki so preobčutljivi na določene snovi. Najpogosteje se pojavi alergija na kravje mleko, zato je v tem primeru potrebno poiskati adaptirano mleko brez kravjega mleka. Sliši se preprosto, kako pa je v resnici? Ker je na trgu velika ponudba tovrstnih izdelkov, tudi za alergike, lahko pri vprašanju, katero adaptirano mleko je najboljše, naletimo na težave. V podjetju Tosama vam svetujemo, da si ogledate ponudbo, ki je primerna tudi za alergike in proti krčem.

Adaptirano mleko za alergike – kako vemo, da je otrok alergičen?
Adaptirano mleko za alergike je prilagojeno novorojenčkom s preobčutljivim imunskim sistemom – alergikom. Katero mleko je najboljše v tem primeru, lahko povprašamo tudi pediatra. V ponudbi spletne trgovine Tosama si lahko ogledate kakovostna adaptirana mleka za alergike in proti krčem, našli pa boste tudi kakovostna mleka, ki ne zapirajo in tako novorojenčku ne povzročajo dodatnih težav. Ker želimo našemu najmlajšemu zagotoviti učinkovit razvoj in kakovostno prehrano, nas vsekakor zanima, katero adaptirano mleko je najboljše. Če je malček alergik, bo izgubil telesno težo, postal bo razdražljiv, simptomi pa se bodo poznali zlasti na koži in na prebavilih. V tem primeru je potrebno hrano nemudoma zamenjati.

Adaptirano mleko za alergikeKatero adaptirano mleko je najboljše, bomo ugotovili z opazovanjem otroka
Katero adaptirano mleko je najboljše, je torej težko reči, saj je vse odvisno od otroka. Za alergike kravje mleko ne pride v poštev, previdni pa moramo biti tudi takrat, kadar izbrano adaptirano mleko našega malčka zapira – tega seveda ne smemo dopustiti. V Tosami lahko izbirate med mnogimi kvalitetnimi formulami blagovne znamke Novalac, ki je med najboljšimi na trgu, malim junakom – tudi alergikom pa nudi vse, kar potrebujejo za zdrav razvoj in pridobivanje telesne teže. Če se torej še vedno sprašujete, katero adaptirano mleko je najboljše, lahko odgovor poiščete tudi na naši spletni strani, kjer boste našli ponudbo za alergike in proti krčem. Pri hranjenju ne pozabite opazovati otročka – če mu izbrana formula ne odgovarja, boste to zelo hitro opazili. Za vsa vprašanja smo vam na voljo. 

Drevesa

info marketing - sreda, december 27, 2017
Drevesa in njihova nega je pomembna za pravilno rast, večjo rodnost in zdravje drevja. Pogosto je potrebna posebna nega dreves, predvsem v obdobju, ko so še mlada in jih je potrebno zaščititi pred škodljivci, ustrezno zalivati in gnojiti.
Obrezovanje drevesa je pomembno ne le pri usmerjanju rasti, temveč tudi v primeru poškodb, zaradi neurja.
V primeru bolezni ali rasti, preblizu objekta, ko pomeni nevarnost za objekt, pa je potrebno sekanje oz strokovno podiranje.
Drevesa

Vgradne omare akcija

info marketing - četrtek, december 21, 2017
Vgradne omare – akcija menjave obstoječih elementov z najboljšimi elementi z drsnimi vrati naj vključuje naše želje in potrebe ter akcijo preciznega izbora kakovostnega materiala z odličnimi vodili, ki bodo omogočala tekoče in tiho odpiranje in zapiranje naše nove najboljše vgradne omare z drsnimi vrati po meri. Šele po pregledu in izboru ustreznih materialov, barve, vodil za drsna vrata, je čas za izbor ustreznega izvajalca, ki izvede hitro in kvalitetno akcijo izdelave želenega pohištva. Akcija vgradnih omar v Mizarstvu Avbelj.
Akcija vgradnih omar

Rolka penny - odlična izbira za prave ljubitelje skejtanja

info marketing - torek, december 19, 2017
Podjetje B2MS d.o.o je mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo rolk penny, rolerjev, drsalk, floorball opreme, skirojev in ostalih športnih proizvodov kot so oblačila za športnike. Naša osnovna dejavnst je zastopanje, distribucija in svetovanje, obenem pa zastopamo kvalitetne blagovne znamke kot so Tempish in Stateside Skates, ki zagotavljajo kakovostne izdelke kot so rolke penny. Penny rolke oz. deske so ustvarjene za lahkotno vožnjo po mestu, narejene iz plastike in primerne za vse prave ljubitelje skateboardinga ali začetnike, ki bi se radi pobližje spoznali s to dejavnostjo oz. bolje rečeno kulturo. Celoten program podjetja vključno z urban penny boardi obsega tako izdelke za otroke kot odrasle, obenem pa so primerni tako za rekreativne športnike in zahtevne rekreativne športnike kot tudi profesionalno uporabo. 

Rolka pennyRolka penny – mali skejt iz kvalitetne plastike zagotavlja zabavo

V naši ponudbi na spletni strani lahko izbirate med različnimi urban boardi med katerimi so izredno priljubljene penny rolke, ki so eden od naših najbolj prodajanih artiklov. Penny rolka je vrnitev v 80-leta, kulturo skateboarda, a s pomembno novostjo – kakovostjo. Gre za desko, ki je namesto eksotičnih vrst lesa ali steklenih vlaken narejena iz plastike in zagotavlja izjemno lep zunanji videz ter lahkotnost. Penny rolke so majhne, zelo okretne in lahke za prenašanje, tako da zagotavljajo enostavno in udobno vožnjo ter so primerne za v nahrbtnik, ko je ne potrebujete več. Penny rolke poleg enostavne vožnje zagotavljajo trpežnost in stabilnost ter so izjemno zabavne. V tej majhni penny deski je zajeta ljubezen do skateboardinga in prepričani smo, da bo navdušila tudi vas, ne glede na to ali ste ljubitelj skateboardinga ali zgolj začetnik.

Penny deskaPenny rolka po ugodni ceni v naši spletni trgovini

V kolikor vas skejtanje zanima, bi se radi pobližje spoznali s to dejavnostjo ali pa ste že popolnoma domač v vožnji vam v našem podjetju nudimo različne vrste kvalitetnih penny rolk oz. desk po izjemno ugodni ceni. Razmerje med kvaliteto in ceno penny rolk je zelo ugodno in prepričani smo, da boste z nakupom v naši trgovini izjemno zadovoljni. V kolikor imate glede penny rolk kakršnokoli vprašanje nas lahko pred nakupom kontaktirate po telefonu ali emailu in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti. Rolke penny so idealna rešitev za vožnjo po mestu. Prepričajte se sami. B2MS je pravi naslov za nakup penny rolke oz. deske po ugodni ceni.

Dedovanje

info marketing - torek, december 19, 2017
V Sloveniji lahko dedujemo po dveh pravnih podlagah
Dedovanje je postopek, ki zadane vsakega od nas. Gre za proces, ko premoženje zapustnika preide na dediče. Dedujemo lahko po dveh pravnih podlagah, in sicer:
  • po zakonu in
  • po oporoki

Dedovanje nujni delež

Različni načini sestave oporoke

DedovanjeNajpogosteje zapustnik pred smrtjo pripravi oporoko in tako poskrbi, da premoženje preide v roke njegovih najbližjih. Oporoko lahko zapustnik zapiše lastnoročno. Pri lastnoročni oporoki je nujno, da je le-ta napisana z lastno roko in lastnoročno tudi podpisana, v nasprotnem primeru ni veljavna. Nemalokrat pa se ljudje odločajo tudi za sestavo oporoke pred pričami. Za pisno oporoko pred pričami ni pomembno, kdo jo sestavi in kako je napisana, pomembno pa je da: oporočitelj sestavek (listino), ki ga je napravil nekdo drug, lastnoročno podpiše v navzočnosti dveh prič in hkrati izjavi, da je to njegova oporoka in se priči podpišeta na sami oporoki.

Kdaj pride v poštev dedovanje po zakonu?

V primeru, ko oporoka, ki jo je zapustnik sestavil ni veljavna, dedič ne želi delovati ali pa zapustnik oporoke sploh ni napisal, se uporabi dedovanje po zakonu. Dedovanje po zakonu temelji na dednih redih, ki jih opredeljuje Zakon o dedovanju.
1. dedni red: zapustnikovi potomci, posvojenci in njihovi potomci ter zapustnikov zakonec oz. zunajzakonski partner,
2. dedni red: zapustnikovi starši, posvojitelj in njihovi potomci (zapustnikovi bratje in sestre) ter zakonec oz. zunajzakonski partner,
3. dedni red: zapustnikovi dedi in babice ter njihovi potomci.
Dediščina se med posameznimi pripadniki dednih redov deli na enake dele. V primeru, da zapustnik ni imel potomcev, je pa bil poročen ali je živel v zunajzakonski skupnosti, bodo polovico premoženja podedovali njegovi starši, polovico pa partner zapustnika.
Zakon prav tako omejuje zapustnika pri oporočnem dedovanju, saj z institutom nujnega dediča določa, da imajo najbližji sorodniki zapustnika pravico do t.i. nujnega deleža oz. do določene vsote zapustnikovega premoženja.
Višina nujnega deleža ob dedovanju znaša 1/2 zakonskega deleža za:
  • otroka oz. posvojenca,
  • vnuka, zakonca oz. izvenzakonskega partnerja.
Višina nujnega deleža ob dedovanju znaša 1/3 zakonskega deleža za:
  • starše, dedke in babice, brate in sestre.
V primeru postopka dedovanja, pa naj gre za dedovanje po očetu, dedovanje po starših ali dedovanje po možu oz. ženi je najpametneje najeti odvetnika, ki nas bo skozi cel postopek vodil in skrbel za pozitiven rezultat.

Odstranjevanje celulita

info marketing - ponedeljek, december 18, 2017
Odstranjevanje celulita v BM Studio poteka z uporabo izjemno učinkovite naprave, ki združuje mehansko masažo/limfno drenažo ter segrevanje različnih plasti kože z bipolarno radiofrekvenco in infrardečo svetlobo. Rezultat je razgradnja oziroma odstranjevanje maščobnih oblog, ki poskrbi za razrešitev dileme, kako izgubiti celulit. Odstranjevanje oziroma blažitev videza je neboleč postopek, prvi rezultati pa se pokažejo že hitro. Ne sprašujte se več, kako izgubiti celulit, ampak raje čim prej obiščite naš salon!

Hladilne komore rabljene

info marketing - ponedeljek, december 18, 2017
Če vas zanimajo hladilne komore, še zlasti rabljene, so vam te na voljo v AMK servisu, kjer nudijo celovite rešitve za osebni in tvorni program. Hladilne komore so namenjene shranjevanju vrtnin, svežega sadja in ostalih živil ter mlečnih izdelkov. Vgradnja termoizolacijske hladilne komore je možna v kombi in tovornjak, hladilno komoro pa vam lahko vgradimo tudi v osebni avto. Cena še nikoli ni bila tako ugodna.

Zobna ščetka

info marketing - ponedeljek, december 11, 2017
Zobna ščetka Ion5 je kvalitetna zobna ščetka, ki deluje s pomočjo pozitivno nabitih ionov in skrbi za zdrave zobe in dlesni. Zobna ščetka z ioni deluje antibakterijsko tudi po umivanju zob ter je primerna tako za odrasle kot za otroke. V kolikor si tudi vi želite umivati zobe na naraven način brez zobne paste je zobna ščetka z ioni odlična rešitev. Obiščite nas.

Okna lesena

info marketing - ponedeljek, december 11, 2017
Okna lesena lahko v Marlesu dobite po ugodni ceni. Razmišljate, da bo stara in rabljena okna zamenjali z novimi okni? Lesena okna ponujajo mnogo prednosti v primerjavi z ostalimi okni. Ne le, da so lesena okna odličen izolator, kar bo vplivalo na zmanjšanje stroškov ogrevanja, okna lesena nudijo popolno udobje bivanja. Les je naraven material, ki je izredno trpežen in prilagodljiv, sama izdelava lesenih oken pa je v primerjavi s proizvodnjo oken iz drugih materialov veliko manj energetsko potratna. Če ste v dvomu, katera okna izbrati, lesena so zagotovo najboljša. V Marlesu vam ponujamo različne dimenzije in oblike oken, lesena dvokrilna okna, lesena drsna okna, pa tudi posebne oblike, kot so okrogla lesena okna, trikotna, polkrožna okna itd. Odločite pa se lahko tudi za lesena okna po meri, če vam nobena od standardnih dimenzij ne ustreza. Zamenjajte vaša rabljena okna. Lesena okna vam ponujamo po izjemni ceni, zagotavljamo pa najboljšo kvaliteto. 


Lesena okna: rabljena lesena okna lahko predelamo


Odlična novica pri lesenih oknih je ta, da jih lahko ob koncu njihove življenjske dobe uporabimo kot energent. Rabljena lesena okna lahko tudi ponovno predelamo v manj zahtevne lesene izdelke. Kvalitetna okna, lesena, so edina okna, ki v svojem življenjskem veku odlično služijo ljudem in naravi, ne da bi jim škodovala. Oglejte si našo linijo lesenih oken. Ponujamo vam velik izbor vseh vrst lesa in barvnih kombinacij, zato lahko brez težav izgled okenskega krila prilagodite vašim željam in zahtevam. Naj rabljena okna postanejo preteklost z ugodnim nakupom oken, lesenih oken z dolgo življenjsko dobo. Lesena okna po meri – izdelava oken po vaših željah

Razmišljate o zamenjavi rabljenih oken z novimi okni? Lesena okna so najboljša izbira za vas. Lesena okna izdelujemo po meri in na ta način zagotovimo popolno zadovoljstvo naših strank. Potrebujete morda lesena dvokrilna okna? Ali lesena drsna okna? Za vse bomo poskrbeli v Marlesu. 


1 2 3 4 5 .. 23