Bojlerji

info marketing - ponedeljek, junij 06, 2016

Bojlerji za toplo vodo

Naši bojlerji vode vam omogočajo veliko možnosti priprave tople vode in to na ekonomičen, udoben in ekološko sprejemljiv način. To velja, ne glede na to, ali govorimo o električnem grelniku ali kombiniranem grelniku vode, ki ima dodaten izmenjevalec toplote za priključek kotla. Bojlerji imajo steklokeramično prevleko, ki nudi bolšjo zaščito proti koroziji. Steklokeramična prevleka notranje površine zagotavlja zanesljivo zaščito pred korozijo in njegovo dolgo življenjsko dobo. Bojlerji za centralno ogrevanje so opremljeni z nastavljivim kapilarnim termostatom z več možnostmi temperaturnih režimov delovanja, kot so zaščita proti zmrzovanju, poletni način delovanja, zaščita pred legionelo. Bojler za vodo dobite z vrtljivim stikalom, ki omogoča uporabniku vklop in izklop naprave po potrebi.Bojler za vodo – vsestranska možnost za uporabo

Kombinirani bojlerji s toplotnim izmenjevalcem omogočajo segrevanje vode na tri načine: s pomočjo električnega grelca, s pomočjo toplotnega izmenjevalca, s kombiniranim segrevanjem - s pomočjo izmenjevalca in električnega grelca. Naši bojlerji za centralno ogrevanje omogočajo varčno porabo električne energije v ogrevalni sezoni in skozi vse leto. To omogoča vgrajen toplotni izmenjevalec (spiralna cev). Z njegovo pomočjo se voda v bojlerju segreva brez porabe električne energije, preko centralnega sistema ogrevanja. Visoko učinkovita toplotna izolacija iz zelo goste poliuretanske pene zagotavlja minimalne toplotne izgube in energetsko varčno delovanje.


Bojler za vodo – sodobna tehnologija

Bojler je sestavljen iz jeklene posode (rezervoarja za vodo) in ohišja (zunanji plašč) z vmesno toplotno izolacijo iz okolju prijazne zelo goste poliuretanske pene in dveh cevi z navojem G 1/2” za dovod hladne vode in priključka za toplo vodo. Izvedba notranjega rezervoarja bojlerja za vodo je iz ogljikovega jekla, zavarovanega s posebno prevleko iz steklokeramike.  V aparatu je serijsko vgrajena zaščita proti pregrevanju (termostatsko stikalo), ki izključi grelec iz električnega omrežja, ko voda doseže previsoko temperaturo. Nepovratni varnostni ventil preprečuje, da bi se v primeru izpada vodovodnega omrežja, aparat popolnoma izpraznil. Ta ventil tudi varuje bojlerje pred povečanjem tlaka v rezervoarju. Da bi odkrili še dodatne podrobnosti o naših izdelkih, vabljeni k obisku naše e-trgovine.