1  

Izobraževanje za odrasle

info marketing - četrtek, marec 14, 2013

Izobraževanje za odrasle – šolanje odraslih in izobraževanje od delu

Podjetje Landis d. o. o. se ukvarja z izobraževanjem. Predvsem gre za izobraževanje za odrasle. Nudimo 4 programe in sicer trgovec, ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, zdravstvena nega PTI. Res je, da je izobraževanje ob delu včasih naporno, vendar je izobraževanje pri Landis d. o. o. povsem mogoče in ga enostavno lahko usklajujete s službo in drugimi obveznostmi. Omogočamo vam torej šolanje odraslih in nudimo zanimive programe. Zavedamo se, da izobraževanje ob delu zahteva veliko vztrajnosti in časa, vendar menimo, da z našimi kakovostnimi programi lahko uspe prav vsakemu.

Landis d. o. o. - šolanje odraslih in izobraževanje od delu

Ali se želite izobraževati ob delu, pa menite, da nimate časa? Da je to nemogoče? Pri Landis d. o. o. je izobraževanje odraslih povsem na dosegu rok. Šolanje odraslih postaja vedno bolj pogosto, saj so razmere na trgu dela takšne, da je izobraževanje ob delu včasih tudi neizogibno. Pri Landis d. o. o. vam nudimo 4 vrste izobraževanja, in sicer trgovec, ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec ter zdravstvena nega PTI. Na naši spletni strani si lahko ogledate podatke o programu, urnike ipd. Naš namen je, da šolanje odraslih omogočimo prav vsem, ki to potrebujejo, ali si to želijo, zato imamo urnike prilagojene tako, da je izobraževanje ob delu možno za vsakega posameznika. Izobraževanje odraslih ob delu je pametna odločitev, zato se lahko odločite za šolanje pri nas.

Programi: trgovec, ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, zdravstvena nega PTI

Kljub temu, da obstaja ogromno izobraževalnih programov, imamo pri podjetju Landis d. o. o. izobraževanje za odrasle omejeno na 4 programe:  trgovec, ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, zdravstvena nega PTI. O programih, ciljih ter o pogojih si lahko prebere na naši spletni strani, kjer imamo predstavljene te programe podrobno. Naj vam izobraževanje ob delu postane prijetno in enostavno. Preberite si o naših programih in se vpišite v Landis d. o. o. Omogočamo kakovostno šolanje odraslih.


1