1  

Jogi ležišča

info marketing - torek, januar 28, 2014

Jogi ležišča iz zračnih in naravnih materialov za vrhunsko udobje spanja

Izbira ustreznega jogi ležišča je danes vse prej kakor lahka naloga, saj je na tržišču kar pestra ponudba. Ne morete pa se zmotiti, če izberete izdelke podjetja Postelja d.o.o. Tudi pri nas so namreč na voljo različna jogi ležišča: jogi vzmetnice z bonell, šlarafijskimi ali TFK vzmetmi, vzmetnice z jedrom iz lateksa ali puhin jedrom in kroglična ležišča. V ponudbi so tudi otroški jogiji različnih dimenzij – tako za zibko kot za posteljo najstnika. Naša jogi ležišča so izdelana iz zračnih in naravnih materialov, kot je na primer lateks, in nudijo vrhunsko udobje spanja. Lateks namreč velja za človeku in okolju prijazen material, ki edini med vsemi penastimi materiali pri obremenitvi trajno ohranja zadostno elastičnost. Jogi vzmetnice iz lateksa so zračne, antistatične, antialergijske in točkovno prilagodljive.

Jogi ležišča

Jogi vzmetnice naj bodo udobne, predvsem pa kakovostne

Pri izbiri ustreznega jogi ležišča naj bo glavno vodilo skrb za naše zdravje. Jogi vzmetnica naj bo udobna in kakovostna, saj bo v nasprotnem primeru trpela naša hrbtenica. Minimalna širina jogi ležišča za udobno spanje naj bo 90 centimetrov, dolžina pa vsaj 20 centimetrov daljša od višine spečega. Na izbiro jogi vzmetnice seveda vpliva tudi telesna teža. Če se telesna teža med uporabo bistveno zmanjša ali poveča, vzmetnico zamenjajmo. Skratka, ležišče naj se popolnoma prilega našemu telesu.

Še posebej pomembna pa je izbira pravega jogi ležišča za otroke, saj vemo, da dober spanec vpliva na otrokov nadaljnji razvoj.

 

Otroški jogiji, ki bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok resnično naspal

V podjetju Postelja d.o.o. je poskrbljeno tudi za miren, zdrav in nemoten spanec vaših otrok. Otroški jogiji so na voljo v štirih modelih, ki jih lahko dobite v standardnih dimenzijah ali pa vam jih izdelamo po meri.

Trdota jogija mora biti prilagojena teži in razvojni stopnji otroka. Otroški jogiji za najmlajše naj bodo tako čim trši, da bo glavica dojenčka med obračanjem ostala na trdi podlagi. Takšno ležišče je naš model Barbara.

Otroški jogi Barbara

Jogi naj bo tudi ustrezne velikosti –  otroški jogiji dimenzij 120x60 centimetrov so primerni že ob otrokovem rojstvu. Ta jogi lahko uporabljamo 3 ali 4 leta, ob drugem otroku pa ga je priporočljivo zamenjati, saj je bilo izpostavljeno mikroorganizmom in pršicam, ki pri otrocih pospešijo nastanek alergij.

Spanje je pomemben del našega življenja, zato nikar ne odlašajte in si privoščite slovensko kakovost. Odločite za nakup jogi vzmetnice Slovenska postelja.

Sibirski macesen

info marketing - petek, januar 24, 2014

Sibirski macesen – izdelava kakovostne in trajne lesene terase

Sibirski macesen velja za vsestransko uporaben les, ki se še posebej dobro obnese pri izdelavi lesenih teras. Gre za izredno kakovostno in trpežno vrsto lesa, ki je po zaslugi počasne rasti odporna na neugodne vremenske vplive. Med iglavci velja sibirski macesen za najbolj vzdržljivega, v primerjavi z drugimi vrstami pa je tudi cenovno najbolj ugoden. Da je sibirski macesen resnično odličen material, dokazuje tudi dejstvo, da iz njega vse pogosteje izdelujejo tudi opaže, ograje, bazenske obrobe in cvetlična korita.

Sibirski macesen 

V podjetju Zeleni Zajec vam ponujamo različne izdelke iz sibirskega macesna:

  • ročaje in okrasne lestve;
  • deske z gladkimi posnetimi robovi;
  • ladijski pod;
  • obloge;
  • prečke in stebre za ograje;
  • lepljence ter
  • surov, suh macesnov les.

Izdelava lesene terase – izbira lesa najpomembnejši del načrtovanja

Izdelava lesene terase postaja vse bolj priljubljena, saj si marsikdo svoj prosti čas želi preživljati v udobnem in prijetnem prostoru. In kaj je lahko prijetnejšega od dotika bose noge s toplo leseno podlago, ki je poleg tega še povsem naravna in prijazna do okolja?

Tako kot vsak projekt se tudi izdelava lesene terase začne z idejnim načrtom. Dober načrt za leseno teraso in dobra tehnična rešitev vam lahko prihranita veliko težav in stroškov pri montaži lesene terase. Kakovostna izdelava lesene terase pa je odvisna tudi od izbire primerne vrste lesa. Prav je, da je les v takšnih primerih kakovosten in trpežen, zahteva pa naj čim manj vzdrževanja. Med takšne vrste spada tudi sibirski macesen.

Sibirski macesen kot les za terase – izbira, ki se obrestuje

Izbira lesa za terase je danes precej široka, vendar pa je prav, da smo pri nakupu previdni. Glavni kriterij naj ne bo le cena, ampak predvsem kakovost in trajnost. Vsekakor si velja zapomniti, da se v les za terase splača vložiti nekaj več denarja, saj nam bo tako kakovosten in trpežen les za terase, kot je sibirski macesen, prihranil marsikatero neprijetnost. Izdelava lesene terase iz sibirskega macesna je cenovno ugodna investicija, vaša terasa bo čvrsta in vzdržljiva, njena življenjska doba pa dolga.

Vabljeni v našo spletno trgovino Zdrava hiša, kjer si lahko ogledate tudi našo preostalo ponudbo! Obiščete pa nas lahko tudi v naši trgovini v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem svetovali.


1