1  

Kovinski skladiščni regali

info marketing - torek, maj 20, 2014

Kovinski skladiščni regali – kakovostna skladiščna oprema za urejeno okolje

Urejeno okolje v trgovini ali skladišču ni pomembno le zaradi videza, temveč tudi iz povsem praktičnih razlogov. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo lahko vedno našli. Za urejeno okolje bo poskrbela ustrezno izbrana skladiščna oprema, kamor spadajo arhivske omare, police, predalniki in regali. Skladiščni regali so denimo najbolj primerni za skladiščenje večjih količin materiala. Ker morajo skladiščni regali dolgo časa prenašati zelo velike obremenitve, je najbolje izbrati takšne, ki zagotavljajo stoodstotno stabilnost, robustnost in trpežnost. Vse to zagotavljajo skladiščni regali iz kovine.

Kovinski skladiščni regali so navadno izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot je na primer cinkano jeklo. Gre za poseben material, ki ob izjemni trdnosti zagotavlja tudi ustrezno raven elastičnosti. Cinkano jeklo s certifikatom kakovosti za izdelavo regalov uporabljamo tudi v podjetju Tokas d.o.o.  

Kovinski skladiščni regali so vam v našem podjetju na voljo tudi po meri. Pri izbiri ustrezne rešitve za vaš prostor vam bo pomagalo naše strokovno usposobljeno osebje, ki vam bo pomagalo tudi pri načrtovanju optimalne postavitve elementov. Tako boste lahko brez večjih težav izbrali prave dimenzije regalov ter ustrezen model. 

Različni kovinski skladiščni regali za skladiščenje različnega blaga

Za čim bolj funkcionalno skladiščenje vam nudimo različne vrste skladiščnih regalov. Paletni regali  so najbolj razširjeni, saj jih lahko uporabljamo tako v manjših kot v velikih skladiščih. Še posebej so primerni za uporabo v zelo velikih skladiščih, ki težijo k čim večji produktivnosti. Njihova največja prednost je fleksibilnost  – prilagajajo se velikosti, teži in obliki palet. Delimo pa jih v širokoprehodne, ozkoprehodne, premične, teleskopske in drive-in regale.

Konzolni kovinski skladiščni regali nimajo sprednjih nosilcev, ki bi ovirali nameščanje in prevzemanje blaga in tako predstavljajo odlično rešitev za shranjevanje dolgega blaga in velikih gradbenih elementov, ki jih je sicer težko skladiščiti. Takšno blago so na primer jeklene palice, cevi, gradbeno pohištvo in les, kovinske plošče in bela tehnika. Polični kovinski skladiščni regal za skladišča pa je namenjen predvsem skladiščenju majhnih delov, vzorcev ali dokumentacije v arhivih in pisarnah.

Polični kovinski regal za skladišča – prilagodljiva skladiščna oprema

Polični skladiščni regal za skladišča omogoča skladiščenje velikega števila različnih artiklov v manjših ali srednje velikih količinah, primeren pa je tudi za skladiščenje paletiranega ali nepaletiranega blaga neobičajnih oblik. Veliko število dodatnih elementov in opreme omogoča individualno prilagoditev kovinskega regala obstoječim pogojem uporabe in prostora. S pomočjo teh elementov lahko sestavimo konstrukcijo enojnih ali večetažnih struktur do višine 8 metrov, ki omogoča nosilnost do 4800 kilogramov.  


Obiščite nas!

Motoristična obutev

info marketing - ponedeljek, maj 12, 2014

Motoristična obutev – pomemben del motoristične opreme

Udobna in trpežna motoristična obutev je ključna za varno, zanesljivo in udobno vožnjo, saj nudi zaščito stopalom oz. celotnemu spodnjemu delu noge. Zato je moto obutev izdelana iz usnja ali drugih trpežnih materialov, ki motorista grejejo, hkrati pa ga ščitijo pred poškodbami. Pomembno je, da moto obutev zagotavlja dihanje noge, hkrati pa mora ohranjati toploto, zato imajo tako motoristični škornji kot motoristični čevlji posebej zasnovan sistem za pretok zraka. Motoristična obutev mora prenesti tudi različne vremenske razmere. Primerna in udobna motoristična obutev pride še posebej prav pri premagovanju daljših razdalj. Kakovostni motoristični čevlji in škornji imajo obenem posebej ojačan predel okoli prstov in gležnja, kar motoristom omogoča lažje upravljanje z motorjem. 


Moto obutev – pred nakupom jo preizkusite 


Po zaslugi novih, udobnejših in bolj zračnih materialov je danes ponudba motoristične obutve izredno obsežna in pestra. Ob nakupu motoristične obutve je najprej dobro razmisliti o naših potovalnih navadah ter o naših pričakovanjih in zahtevah glede varnosti in udobja. Ne pozabite – pri izbiri naj vas vodi tudi misel na lastno varnost. Ker pa je pomembno tudi udobje, vam svetujemo, da obutev pred nakupom preizkusite. Le tako se boste lahko prepričali, ali se vam motoristični čevlji oz. škornji tudi dejansko prilegajo.

V moto trgovini KMC d.o.o. vam stojimo ob strani s široko ponudbo motoristične obutve in s strokovnim svetovanjem. Na voljo je kakovostna in ugodno cenovna moto obutev številnih proizvajalcev, kot so IXS, Forma in Diadora. V ponudbi je tako motoristična obutev za daljše vožnje in izkušenejše voznike kot moto obutev za krajše vožnje in ljubiteljske voznike. 

KMC d.o.o. – motoristični čevlji za vse priložnosti


Motoristična obutev iz naše ponudbe je namenjena različnim tipom motorja oziroma vožnje. Med njimi so tako motoristični čevlji in škornji za Sport, Touring, Sport touring, off road in super moto. Vsi so na voljo v različnih barvah in velikostih. Prav tako lahko izbirate med moškimi in ženskimi moto škornji.Kakovostna motoristična obutev je zelo pomembna za varnost in udobje med vožnjo, zato je prav, da izberete takšno, ki vam ustreza. Obiščite nas – z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravo moto obutev za vas. 


Vabljeni tudi na našo spletno stran! 


1