1  

Moto majice

info marketing - sreda, junij 18, 2014

Moto majice in moto podoblačila – kakovost, varnost in udobje

Motoristična trgovina KMC je specializirana za prodajo izdelkov podjetja Yamaha, ponuja pa tudi izdelke ostalih svetovno priznanih proizvajalcev moto opreme. Del bogate ponudbe so tudi motoristična oblačila, med njimi vrhunske moto majice, ki med vožnjo na motorju poskrbijo tako za varnost kot za udobje. Na voljo so različne motoristične majice za motokros ter udobna moto podoblačila proizvajalcev, kot so IXS, OJ in Draggin Jeans. Za zaščito pred mrazom poskrbijo termo majice, termo hlače, kompresijske in termo podobleke, podrokavice, podkape, rute ter zaščita za vrat.

Kakovostne motoristične majice za kros za večjo varnost

Pri športu, kakršen je motokros, je varnost še posebej pomembna. Da bi preprečili hujše posledice morebitnih padcev, ki so pri tej obliki motoristične vožnje dokaj pogosti, naj bo kakovostna vsa oprema, tudi moto majice. Ključnega pomena za varnost pa je tudi udobje. Motoristične majice naj bodo zato ustrezne velikosti, da se bodo popolnoma prilegale vašemu telesu.   
V motoristični trgovini KMC boste našli motokros majice proizvajalca UFO. V treh različnih barvah so na voljo kakovostne moto majice UFO PULSE. Linija vključuje tudi opremo artiklov z materiali različnih kakovosti, prepoznavna pa je po svojih preprostih in hkrati ostrih linijah. Odločite se lahko tudi za motokros majice UFO MX18 in UFO MX19 ali pa za komplet moto majice in hlač.

Seveda pa je v ponudbi tudi ostala motokros oprema: nepogrešljiva motokros čelada, škornji ter ščitniki za komolce in kolena.  

Termo moto majice – udobna in topla moto podoblačila

Poleg motokros majic proizvajalca IXS in OJ so na voljo tudi zračne motoristične majice Draggin Jeans K-SHIRT, ki so izdelane iz 100% tkanega kevlarja in so namenjene za vroče dni. Zanje so značilni dolgi rokavi z elastičnim zapestjem, ki se oblečejo preko palca, ojačani predel okoli ramen in komolcev in podaljšani hrbtni del. Zraven se odlično podajo motoristične hlače Draggin Jeans K-LEGS, ki jih prav tako najdete v naši bogati ponudbi motorističnih oblačil. Pod motoristične jakne in hlače pa lahko oblečete tudi udobna in topla termo moto podoblačila


Obiščite nas in si izberite moto majice in moto podoblačila, ki bodo poskrbela za varno in udobno vožnjo z motorjem. Motoristične majice in vso ostalo ponudbo si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. 


Vabljeni!


1