1  

Optimizacija

info marketing - petek, februar 26, 2016

Kakovostna optimizacija spletne strani za Google prinaša večji obisk


Optimizacija spletnih strani oziroma angleško "Search Engine Optimization (SEO)" danes predstavlja postopek predelave/priprave spletnih strani na način, da jih spletni iskalniki, kot je Google, čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kakovostni optimizaciji določena spletna stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati. Kakovostna optimizacija spletne strani za Google je tako ključna za občutno povečanje obiska vaših spletnih strani. Le pravilno izbrane ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce. Obisk z iskalnikov je daleč najkakovostnejši obisk spletnih strani, ki je tudi brezplačen.

Optimizacija spletne strani za Google se v grobem deli na dva dela, in sicer na ''on-site'' in ''off-site'' optimizacijo. Spletna optimizacija ''on-site'' (slovensko na spletni strani) se naprej deli na

tehnično in vsebinsko optimizacijo. V ''off-site'' (slovensko izven naše strani) pa se štejejo objave in omembe na drugih straneh in družbenih omrežjih. Tehnični del optimizacije za spletne iskalnike je pogojen z ustreznim programiranjem, upoštevanjem vseh usmeritev in uporabe ustreznih označb za določene elemente, kot so slike, besedilo, naslovi, video, … Vsebinski del spletne optimizacije pa se nanaša na pripravo same vsebine. Vsebina mora biti ustrezno izbrana, strukturirana in napisana v pravi obliki. Eno stran spletnega mesta običajno optimiziramo na 2 do 3 ključni besedi.

Profesionalna optimizacija spletne strani za Google z VSISI d.o.o.

VSISI d.o.o. je mlado podjetje, specializirano za internetno svetovanje. Ekipa pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi slovenskim podjetjem nudi unikatne storitve svetovanja s ciljem povečane prodaje na domačem in na tujih trgih. Prodajni program neprestano širimo z inovativnimi storitvami in rešitvami, nadgrajujemo obstoječe in iščemo nove stranke. 
Vsako novo nalogo vidimo kot izziv in priložnost za implementiranje najnovejših spoznanj v optimizaciji spletnih strani. Dosledno upoštevamo vaše želje, hkrati pa vam ponudimo tudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje.
Z vpisom v naš poslovni imenik vsi.si boste zvišali pozicije vaše spletne strani, obenem pa boste z optimiziranimi vsebinami zapolnili tudi elektronsko tržno nišo. Prepričani smo, da vam bodo vsebine, spisane posebej za poslovni imenik vsi.si in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, prinesle veliko novih obiskovalcev. S tem pa tudi več potencialnih strank kot v primerjavi s klasičnimi marketinškimi tehnikami.

Optimizacija spletne strani za Google je lahko odločilna za vaš posel, zato nikar ne odlašajte in čim prej stopite v stik z nami. Vabljeni.

Optimizacija spletnih strani

info marketing - petek, februar 26, 2016

Kakovostna optimizacija spletnih strani zagotovi višjo pozicijo v iskalnikih

Vsak lastnik spletne strani si želi, da se njegova spletna stran uvršča na iskalnikih čim višje, saj ga tako obišče več obiskovalcev in potencialnih kupcev. Postopku predelave/priprave spletnih strani na način, da jih spletni iskalniki čim bolj učinkovito najdejo, rečemo optimizacija spletnih strani oz. spletna optimizacija (v angleščini Search Engine Optimization - SEO). Kakovostna optimizacija spletne strani za Google bo določeno spletno stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrstila čim višje med ponujenimi rezultati.   
Spletna optimizacija postaja vse bolj zahtevno delo, za katero potrebujete strokovnjaka, ki razume zahteve spletnih iskalnikov in spremlja procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le strokovnjak vam lahko pripravi spletno stran na način, ki je iskalnikom prijazen. Optimizacija spletne strani za Google v podjetju VSISI d.o.o.

nudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran v spletnih isklanikih povzdignile še višje. Optimizirane vsebine, spisane posebej za poslovni imenik vsi.si, in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo pripomogle k temu, da bo optimizacija internet strani učinkovito prispevala k večjemu uspehu vašega podjetja. 

Optimizacija spletne strani za Google pomeni več med seboj povezanih postopkov

Optimizacija spletnih strani je eden izmed najpomembnejših korakov v celotnem procesu izdelave spletne strani. Najprej je na vrsti analiza spletne strani in določitev ključnih besed, zaradi katerih bo optimizacija spletnih strani učinkovita. Dobra analiza je temelj za učinkovito spletno optimizacijo in odlične rezultate. Optimizacija spletnih strani se začne na spletni strani (on-site) s tehnično in vsebinsko optimizacijo. Unikatna in kakovostna vsebina, ki vsebuje pomembne ključne besede, je izredno pomemben faktor spletne optimizacije in se ji pripisuje vedno večji pomen tudi v prihodnosti. Prav tako so pomembni naslovi, podnaslovi, url naslovi, meta opisi posamezne podstrani in opisi fotografij.
Optimizacija spletne strani za Google, ki poteka izven spletne strani (off-site) daje poudarek grajenju povezav oziroma linkov iz drugih spletnih strani in socialnih omrežij na našo spletno stran. Več kot ima neka stran povezav iz drugih strani na spletu, ki imajo sorodno, relevantno vsebino, bolj pomembna je na iskalnikih in višje so njene pozicije za ciljane ključne fraze. 

Danes ni pomembna samo kakovostna in učinkovita izdelava spletne strani, na spletno stran vam bo številne nove potencialne stranke pripeljala tudi optimizacija spletnih strani s pravilno izbranimi ključnimi besedami. Zato nikar ne odlašajte. Bodite korak pred konkurenco in posežite po čim višji uvrstitvi v iskalnikih. Obiščite nas – spletna optimizacija še nikoli ni bila tako enostavna.

Najbolj obiskana spletna stran

info marketing - petek, februar 26, 2016

Najbolj obiskana spletna stran po zaslugi spletne optimizacije

Kako izdelati spletno stran, tehnično gledano danes ni več taka težava. Težava nastane tedaj, ko programov za izdelavo spletne strani ne znamo izkoristiti v polni meri in se lotimo le osnovne spletne spredstavitve, ki so bolj podobne rumenim stranem. Zato izgubljamo največjo dragocenost – obisk. Za povečanje prodaje je izredno pomembno, da vas stranke najdejo. Zato si danes vsak lastnik spletne strani želi, da bi bila njegova spletna stran najbolj obiskana spletna stran na iskalnikih, kot je Google.
Optimizacija spletne strani (SEO) omogoča, da določena spletna stran postane najbolj obiskana spletna stran na vseh pomembnih spletnih iskalnikih. Gre za postopek predelave/priprave spletnih strani na način, da jih spletni iskalniki čim bolj učinkovito najdejo. Kakovostna optimizacija spletnih strani, lahko je tudi blog, bo določeno spletno stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrstila čim višje med ponujenimi rezultati. Brez optimizacije je pot do cilja, da bi bila vaša spletna stran najbolj obiskana spletna stran, precej daljša oziroma neuspešna.

Z vpisom v Vsi.si do najbolj obiskane spletne strani

Izbira podjetja je ključnega pomena za vaš uspeh. Če želite, da bi bila vaša spletna stran najbolj obiskana spletna stran, potem Google optimizacijo spletne strani prepustite strokovnjaku, ki razume zahteve internetnih iskalnikov in spremlja procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le strokovnjak vam lahko pripravi spletno stran na način, ki je iskalnikom prijazen.  
Google optimizacija spletne strani se v grobem deli na dva dela, in sicer na ''on-site'' in ''off-site'' optimizacijo. Optimizacija ''on-site'' (na spletni strani) vsebuje tehnično in vsebinsko optimizacijo. Google optimizacija spletne strani ''off-site'' (izven naše strani) pa vključuje objave in omembe na drugih straneh in družbenih omrežjih. Unikatna in kakovostna vsebina, ki vsebuje pomembne ključne besede, je izjemno zanesljiva metoda za povečanje obiska spletnih strani in ustvarjanje kakovostnih povezav na vašo stran. Več kot ima neka stran povezav iz drugih strani na spletu, ki imajo sorodno, relevantno vsebino, bolj pomembna je na iskalnikih in višje so njene pozicije za ciljane ključne fraze.

Želite, da bi bila vaša spletna stran najbolj obiskana spletna stran? Potem vas vabimo, da se pridružite našemu podjetju. Z optimiziranimi vsebinami, spisanimi posebej za poslovni imenik vsi.si, in povezavami s spletno stranjo vašega podjetja, bomo vašo spletno stran povzdignili še višje v spletnih iskalnikih. Google optimizacija spletne strani vam bo tako prinesla večjo vidljivost, s tem pa tudi več obiskovalcev in potencialnih strank.

Google pozicioniranje

info marketing - petek, februar 26, 2016

Google pozicioniranje – kakovostna SEO optimizacija spletne strani za večji obisk

Google pozicioniranje je dejavnost, katere naloga je spletno stran oglaševati na tak način, da bo prikazana na prvi strani v rezultatih iskanja Google. Poleg pozicioniranja s pomočjo Google AdWords poznamo tudi naravno pozicioniranje (SEO oz. Search Engine Optimization). Google SEO optimizacija danes predstavlja postopek predelave/priprave spletnih strani na način, da jih spletni iskalniki, kot je Google, čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kakovostni optimizaciji določena spletna stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati. Le pravilno izbrane ključne besede, ki so plod raziskovanja, analize in testiranja, vam prinesejo ciljne obiskovalce
Google SEO optimizacija je dolgoročen proces, odvisen od spletnih iskalnikov in strokovnosti izvajalcev. Ker je kakovostna Google SEO optimizacija ključna za občutno povečanje obiska vaših spletnih strani, je izbira podjetja za Google pozicioniranje spletne strani zelo pomembna odločitev. 

Zakaj za Google pozicioniranje izbrati podjetje VSISI d.o.o.

V podjetju VSISI d.o.o. vam bomo ponudili rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje. Pri svojem delu uporabljamo lastne analize in izkušnje. Analiza spletne strani nam bo povedala, ali je vaša spletna stran prijazna, všečna in koristna za uporabnika ter seveda ali je učinkovita in torej služi svojemu namenu. Google pozicioniranje postaja vse bolj zahtevno delo, saj Google ves čas spreminja svoj algoritem. Zato v podjetju ves čas spremljamo novosti in jih tudi uspešno vključujemo tako, da vam lahko nudimo najnovejše in najboljše s področja optimizacije. Naša ekipa bo skozi cel proces optimizacije tesno sodelovala z vami in nato v obojestransko zadovoljstvo žela sadove vašega in posledično tudi našega uspeha.
Google pozicioniranje ne bo samo zvišalo pozicije vaše spletne strani, pač pa boste z optimiziranimi vsebinami zapolnili tudi elektronsko tržno nišo. Vsebine, spisane posebej za poslovni imenik vsi.si in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo začrtale vašo pot do še večjega uspeha. 

Vsak dan na tisoče ljudi brska po internetu in išče izdelke ali storitve. Večina od njih uporablja iskalnik Google, zato je smiselno izkoristiti njegove potenciale in vašo ponudbo usmeriti k potencialnim strankam. Zakaj ne bi iskalnik Google izkoristili tudi vi? SEO optimizacija v našem podjetju vam bo prinesla veliko novih obiskovalcev, s tem pa tudi več potencialnih strank. 

Obiščite nas.


1