1  

Industrijski sesalci

info marketing - četrtek, maj 26, 2016

Industrijski sesalci za mokro in suho sesanje


V industrijskih obratih, trgovinskih centrih, delavnicah in nekaterih drugih prostorih prihaja zaradi narave dela do prašenja in pogostega razlivanja tekočin. Z mokro suhimi sesalniki lahko učinkovito odstranite tudi najtrdovratnejše madeže, kot so različna lepila in smole, pa tudi droben prah, ki se skrije tudi v najmanjše razpoke in fuge. Z različnimi nastavki, ki jih dobite poleg industrijskih sesalcev za mokro in suho sesanje, boste lahko očistili površine vseh vrst – gladke, hrapave, ozke prostorčke, obsežne površine, itd. Industrijski sesalci so vam na voljo v različnih velikostih in močeh, zato lahko izberete takega, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Industrijski sesalci lahko delujejo neprestano zelo dolgo časa, zato morajo omogočati tiho delovanje. Industrijske sesalce iz ponudbe podjetja Dobit d.o.o. boste zaradi enostavne uporabe in menjave filtra, dolge življenjske dobe, mobilnosti, zanesljivost in varčnosti z veseljem uporabljali pri vašem delu. Kaj kmalu postanejo nepogrešljivi v številnih industrijskih panogah, kjer je potrebno stalno čiščenje delovnega prostora. Za razliko od navadnih sesalnikov so industrijski sesalci veliko bolj robustni, zato ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Za ogled celotne ponudbe industrijskih sesalcev priznanih italijanskih proizvajalcev vas vljudno vabimo, da obiščete našo spletno stran.

Več na http://www.vsi.si/dobit/industrijski-sesalec.

Servis sesalcev po ugodni ceni

Redno vzdrževanje in servis sesalcev ta ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo izdelka. Le takšen stroj nam bo optimalno služil v vseh pogojih in ob različnih obremenitvah. Servis sesalcev vključuje tudi menjavo delov, ki se zaradi uporabe najbolj obrabijo. Servis sesalcev za vas opravimo hitro, zanesljivo in po zelo ugodnih cenah, ki so med najbolj konkurenčnimi na trgu. Pravočasen in kakovosten servis sesalcev preprečuje nastanek nadaljnje škode, ki bi lahko resneje ogrozila delovanje naprave. V kolikor potrebujete dodatne informacije o naših storitvah in izdelkih, vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte ali telefona. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja!

Sistemi varovanja

info marketing - četrtek, maj 26, 2016

Varnostni sistemiSistemi varovanja za zaščito vseh prostorov

Sistemi varovanja so sestavljeni iz različnih zanesljivih elementov, kot so posamezni alarmni senzorji, alarmna centrala, učinkovite sirene varnostnega sistema ter tipkovnica, ki vam omogoča enostavno upravljanje. Z našimi sistemi varovanja za izbrane poslovne objekte ali za zanesljivo varovanje hiše boste tako hitro in enostavno poskrbeli za brezskrbno varnost ter zaščito pred morebitnimi vlomilci. Tehnično varovanje objekta deluje optimalno le, če se pri vgradnji posameznih sistemov za varovanje hiše upoštevajo vse specifične arhitekturne lastnosti danega stanovanjskega ali poslovnega objekta, zato je priporočljivo, da so protivlomni sistemi varovanja vrisani že na samem začetku gradnje objekta. S tem se boste izognili nezaželenim stroškom kasnejše vgradnje elementov sistemov za tehnično zaščito ter hkrati poskrbeli za optimalno varovanje hiše.

Zanesljivi sistemi varovanja za stanovanjske in poslovne objekte

Naše podjetje Mobicom d.o.o. se že 20 let ukvarja s prodajo strokovnih sistemov varovanja številnih svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Na področju tehničnega varovanja smo tekom našega poslovanja pridobili številna priznanja, v naši ponudbi pa so alarmi za hiše, varnostne kamere in druge vrhunske tehnologije. Poleg zanesljivih sistemov za varovanje vam nudimo tudi detektorje gibanja, požarne, magnetne ter infrardeče senzorje, tako za zunanje kot notranje tehnično varovanje. Poskrbite za optimalno varovanje hiše ter se počutite povsem varno in brezskrbno v lastnem domu! 

Celostno zunanje in notranje varovanje hiše

Sistemi varovanja, ki vam jih ponujamo pri našem podjetju Mobicom d.o.o., so primerni tako za stanovanjske kot tudi poslovne objekte. Pri načrtovanju in vgradnji sistema za varovanje sodelujemo z vami od samega začetka ter tako poskrbimo za natančen načrt, izris in montažo želenih varnostnih sistemov. V primeru, da se želite počutiti povsem varno, se torej le obrnite na nas in skupaj bomo našli pravi protivlomni alarm ali želen alarmni sistem za poslovni objekt z ozirom na vaše individualne želje in potrebe! Poleg strokovnega svetovanja pri ustrezni izbiri sistemov za protivlomno varovanje vam nudimo tudi tehnično pomoč in servis po potrebi, v primeru morebitnih nejasnosti ali dodatnih vprašanj pa nas le kontaktirajte ali nam enostavno pišite na naš elektronski naslov!

Izris kopalnic

info marketing - sreda, maj 04, 2016

Izris kopalnic in postavitev kopalniške opreme

Izris kopalnic vam pred samo izvedbo adaptacije ali prenove kopalnice omogoča jasen vpogled v postavitev sanitarne keramike ter posameznega kopalniškega pohištva po meri. S 3D izrisom kopalnice vam tako olajšamo vizualno predstavo o končnem izgledu postavitve opreme kopalnice ter vam tako omogočimo lažjo izbiro ustreznih elementov kopalniške opreme. S pomočjo natančnega 3D izrisa kopalnice si boste tako hitro izbrali pravo sanitarno armaturo, kopalno kad ter prilegajoče se notranje keramične ploščice po meri.

3D izris kopalnicIzris kopalnic za optimalen izkoristek danega prostora

V našem salonu keramike Kersan vam naši izkušeni svetovalci poleg svetovanja pri pravi izbiri sanitarne keramike omogočajo tudi precizen 3D izris kopalnic s pomočjo strokovnega računalniškega programa Visoft. Izris kopalnice vam ponuja vpogled v dejansko razporeditev danega prostora ter njegov optimalen izkoristek. Pri 3D izrisu kopalnice se upošteva vse obstoječe instalacije, vrata in okna ter vse zidne niše, pregradne stene in druge podrobne meritve. Za nadaljnje informacije o izrisu kopalnic (kje in za koliko časa vnaprej se je potrebno naročiti pri svetovalcu) pa se le obrnite na nas! V salonu keramike Kersan vam rade volje pomagamo!

Realen 3D izris kopalnic vam olajša vizualno predstavo

Ni pomembno, ali se lotevate renovacije stare kopalnice ali pa želite povsem novo kopalnico opremiti v skladu z lastnimi željami in preferencami. Pri Kersan d.o.o. vam vselej pomagamo priti do prave izbire vseh kopalniških elementov, in sicer z optimalnim izkoristkom danega prostora. Če torej iščete zanesljivo podjetje, ki bi vam svetovalo ob pravi izbiri sanitarne keramike ter bi za vas natančno opravilo tudi izris kopalnice, ste pri nas na pravem mestu! Salon keramike Kersan torej poskrbi za precizen 3D izris kopalnic, kje bi bilo postavljeno in koliko bi izbrano kopalniško pohištvo stalo tako postane bolj jasno, kar vam olajša nakup vse potrebne keramike za kopalnice. Pred prenovo ali adaptacijo kopalnice se torej vselej obrnite na izkušene svetovalce ter si tako olajšate načrtovanje in samo izvedbo vaše nove kopalnice.

Izdelava spletne strani

info marketing - torek, maj 03, 2016

Izdelava spletnih strani: WordPress med najbolj razširjenimi platformami 

Izdelava spletnih strani – WordPress ali morda raje izbrati katerega od drugih CMS-jev, na primer Joomlo ali Drupal? Zaradi številnih bonusov, povezanih z izdelavo spletnih strani v WordPressu, se zdi ta dilema bolj ali manj navidezna. Pri tem je zanimivo, da so bili začetki tega spletnega vmesnika zastavljeni precej bolj skromno, saj je bil sprva predviden predvsem za urejanje blogov, a danes je podlaga približno četrtine vseh obstoječih spletnih strani prav WordPress. Izdelava spletne strani je tako precej enostavnejša in hitrejša, kot je bila v preteklosti, a to še zdaleč ni edini razlog, zakaj izbrati izdelavo spletne strani v WordPressu


Prednosti, ki jih prinaša izdelava spletnih strani v WordPressu 

Izdelava Wordpress spletnih straniUspešno poslovanje je neizogibno povezano s premišljeno zastavljenim oglaševanjem dejavnosti oziroma izdelkov, ki jih ponujate, pri čemer seveda ne bo šlo brez izdelave spletnih strani. WordPress omogoča obilico fleksibilnosti, zato je vsaka spletna stran kljub skupnemu »ozadju« povsem unikaten izdelek, prilagojen ciljni publiki, ki jo želite doseči, za kar je bistvena tudi kakovostna optimizacija, po možnosti tako »ON SITE« kot »OFF SITE«. Izdelava spletnih strani v WordPressu ponuja možnost dodajanja poljubnih funkcij, odvisno od vaših želja in potreb. Pri tem je treba paziti, da ne pride do prenasičenosti, ki bi lahko otežila brskanje po spletni strani oziroma zmanjšala njeno pregledno, zato je pomembno, da nalogo opravi strokovnjak za WordPress. Spletna stran lahko pomembno vpliva na boljšo prepoznavnost vaše dejavnosti ter vam tako zagotovi odločilno prednost pred konkurenco in pripomore k novim poslovnim uspehom, zato naj ne bo nič prepuščeno naključju, ko je v igri izdelava spletnih strani. WordPress pa poleg omenjenih kvalitet omogoča tudi enostavno naknadno posodabljanje vsebin, za kar ne boste potrebovali posebnega znanja, skrbništvo oziroma dostop do urejanja pa je lahko omogočeno večjemu številu oseb hkrati. Izdelava spletnih strani v WordPressu pa je zagotovo smiselna tudi zaradi širokega spektra možnosti pri snovanju vizualne podobe vaše spletne strani. 


Hitra, ugodna in profesionalna WordPress izdelava spletne strani 

V podjetju VSISI vam ponujamo kakovostno in cenovno dostopno WordPress izdelavo spletne strani. WordPress pa je zgolj pripomoček, podlaga, saj so za nas vsekakor najbolj pomembne želje naših strank glede izdelave spletnih strani. WordPress tako prilagodimo vašim željam, in ne obratno, obenem pa se trudimo, da je storitev tudi karseda cenovno ugodna. WordPress izdelava spletne strani, ki vam omogoča enostavne kasnejše nadgradnje (te lahko seveda prepustite tudi nam in našemu poglobljenemu znanju o učinkoviti optimizaciji spletnih strani), bo izvedena v najkrajšem možnem času, na voljo pa smo vam tudi za vsa morebitna dodatna vprašanja.

Rastlinjak

info marketing - torek, maj 03, 2016

Rastlinjak ne bo nikoli prazen

Rastlinjak je prava odločitev za vse tiste, ki si želite čim dlje v letu jesti doma pridelano in svežo zelenjavo. Če imate na vrtu dovolj prostora, postavite vrtni rastlinjak. Cena, ki jo imajo profesionalni rastlinjaki, je zanemarljiva finančna investicija, a pomembna investicija v vaše zdravje, saj boste domače pridelke lahko jedli vse leto. Rastlinjak pa boste lahko uporabljali tudi za shranjevanje, skladiščenje, prezimovanje lončnic in sušenje nekaterih živil.

Profesionalni rastlinjakiTrdna postavitev rastlinjaka je bistvena

RAR Novi je podjetje, ki vam izdela in postavi rastlinjak za domačo rabo, v naši ponudbi pa so tudi profesionalni rastlinjaki, namenjeni tržnemu gojenju rastlin. Postavitev rastlinjaka v domači režiji se morda sliši enostavno, a boste precej časa, pa tudi denarja prihranili, če boste postavitev rastlinjaka zaupali nam. Trdno ogrodje je najpomembnejše, saj mora rastlinjak prenesti tudi slabe vremenske razmere. Zavedati se morate, da bo rastlinjak pozimi izpostavljen obremenitvi snežnih padavin, pa tudi močnemu vetru ali toči. Ker je oprema, ki jo ponujamo za rastlinjake RAR Novi narejena iz kvalitetnih materialov in ima priznano garancijo, postavitev rastlinjaka pa je izvedena natančno in strokovno, boste lahko rastlinjak pozimi in poleti nemoteno uporabljali.

Več preberite tu.  

Profesionalni rastlinjaki primerni za tržno gojenje vrtnin in sadik

Vrtni in profesionalni rastlinjaki v naši ponudbi so proizvedeni po lastnih načrtih, njihova konstrukcija iz vročih pocinkanih cevi in profilov pa omogoča dolgo življenjsko dobo. Profesionalni rastlinjaki RAR Novi so izdelani v dveh serijskih izvedbah in so narejeni z mislijo na optimalne pogoje za rast, možna pa je tudi izdelava po meri. Postavitev rastlinjaka za vas izvedemo mi, tako da težav s konstrukcijo zagotovo ne boste imeli. Opremimo jih lahko z avtomatskimi namakalnimi in ogrevalnimi sistemi, ki so prilagojeni zahtevam proizvodnje vašega pridelka. Za cvetje je primerno kapljično namakanje, pršenje ali potopne miz, pri vzgoji sadik se uporablja pršenje ali zalivalne rampe. Ustrezno ogrevanje in namakalni sistem bosta podaljšala rastno sezono in povečala pridelek. Ne glede na to, ali uporabljate rastlinjak zgolj ljubiteljsko in za domačo rabo, ali pa za profesionalno pridelavo na veliko, se obrnite na nas.

1