1  

Štampiljke

info marketing - torek, junij 14, 2016

Štampiljke so nepogrešljive pri poslovanju in tudi pripomoček za kreativno preživljanje prostega časa

Štampiljke so del vsake pisarniške opreme in nepogrešljive za vsakršne poslovne namene. Nemalokrat pa se izkažejo tudi kot priljubljena otroška igrača ali pripomoček pri kreativnem ustvarjanju.

Štampiljke z napisi – hitro in enostavno označite dokumente

Štampiljke z napisi
Uporabo ustreznih žigov predpisuje zakonodaja, pa tudi sicer so štampiljke v podjetjih tisti pripomoček, ki lahko znatno olajša marsikatero delo med rokovanjem z dokumenti. Ob tem seveda ne smete pozabiti, da uporaba žiga ob podpisu, dokumentu pripiše več verodostojnosti, četudi uporaba sploh ni obvezna. Čeprav elektronski podpisi in sodobna tehnologija izpodrivajo klasične pisarniške pripomočke, štampiljke in žigi ostajajo nenadomestljivi, posebno, če delo opravljate na terenu in izven pisarne. V takšnih primerih našim strankam svetujemo kompaktne žepne štampiljke. V pisarnah, kjer se ukvarjajo z najrazličnejšimi dejavnostmi, so poleg žigov izredno uporabne tudi štampiljke z napisi in datumi. Oblikujete takšne, ki vam bodo omogočale hitrejše in bolj produktivno delo. Za lažje odpremljanje poštnih pošiljk v podjetju Clavis za vas izdelamo štampiljke z vašim naslovom ali štampiljke z napisi, s katerimi označite plačane ali knjižene račune, prejeto pošto in podobno.

Igrača ali pripomoček za ustvarjanje

Prav tako, kakor sodobna tehnologija žigov ni izpodrinila iz pisarn, tudi sodobne igrače, niso izpodrinile otroškega navdušenja nad preprostim pripomočkom za igro – štampiljko. Možno jih je kupiti v številnih trgovinah, a so te običajno slabše kvalitete, predvsem pa skope z motivi. Če ste tudi sami kreativni za vas ustvarimo štampiljke z najrazličnejšimi napisi, ki jih lahko odtisnete na voščilnice ali s svojim imenom na kreativen način označite zvezke in knjige. Zakaj ne bi za svojega malčka ali zase oblikovali unikatne štampiljke? S črkami ali risbami, za vas jih v dveh poslovalnicah (trgovski center Supernova v Ljubljani in Mercator center Vrhnika) izdelamo v najrazličnejših velikostih, oblikah in barvah. Vse to storimo kvalitetno, ugodno in hitro. Nekatere štampiljke pa lahko za vas izdelamo le v nekaj minutah.

Preberi več o datumskih štampiljkah tukaj.

Električni viličar

info marketing - ponedeljek, junij 06, 2016

Električni viličar prinaša številne prednosti

Rabljeni električni viličarjiElektrični viličar prinaša številne prednosti v primerjavi z viličarji na dizelski ali bencinski pogon. Za svoj pogon uporablja električni tok z napetostjo med 220 in 380 V, ki ga dobiva preko električnega kabla. Zato ni dodatnih stroškov zaradi goriva in njegovega skladiščenja. Električni viličar lahko uporabljamo v notranjih prostorih, njegovo delovanje pa je tiho, kar izboljšuje delovno ozračje. Električni viličar je visoko zmogljiv in učinkovit ter zagotavlja najvišjo varnost pri delu. V primerjavi z drugimi vrstami viličarjev je izjemno tih in ne odvaja škodljivih plinov. Električni viličar je zanesljiv in tudi ob večjih obremenitvah zelo gospodaren.
Edina pomanjkljivost oziroma slaba lastnost takih viličarjev je napajalni kabel. Ker je električni viličar napajan prek kabla, ima omejen radij dela.


Električni viličarji – rabljeni ugodnejši od novih

Bi radi kupili električni viličar, pa se vam novi viličarji zdijo predragi? Rabljeni viličar je ravno tako zanesljiv in vzdržljiv kot novi, a s to razliko, da je njegova cena precej nižja. Vse rabljene elektro viličarje vedno temeljito preverimo in predelamo tako, da delujejo kot novi električni viličarji. Rabljeni viličarji v naši ponudbi so tako tehnično brezhibni, imajo veljavno obratovalno dovoljenje in našim strankam še vedno odlično služijo.
Namesto nakupa rabljenega viličarja pa se lahko odločite tudi za njegov najem. Najem viličarja je odlična priložnost za vse, ki viličarja ne potrebujete dnevno, ampak zgolj priložnostno. Za najem viličarja se odločajo tudi podjetja, ki jim nakup predstavlja preveliko finančno breme. Tudi če so električni viličarji rabljeni. V podjetju Vetis je na zalogi več kot 500 rabljenih viličarjev. Med njimi je tudi električni viličar Jungheinrich.


Električni viličarji – tudi rabljeni potrebujejo reden servis

Reden servis viličarjev je pomemben za njihovo brezhibno, predvsem pa varno delovanje. Navadno ga opravimo na vsakih 350 delovnih ur oz. po navodilih proizvajalca, a vsaj enkrat letno. Odvisno je tudi od pogojev dela in obremenjenosti delovanja stroja. V našem podjetju servis viličarjev opravimo hitro in profesionalno. Z računalniško diagnostiko preverimo celotno stanje viličarja ter učinkovito in hitro poiščemo morebitne okvare. Vgrajujemo izključno originalne ali kakovostne nadomestne materiale po ugodnih cenah. Zagotovimo vam lahko visokokakovostne storitve, za katere nudimo tudi  6-mesečno garancijo.

Obiščite nas.

Bojlerji

info marketing - ponedeljek, junij 06, 2016

Bojlerji za toplo vodo

Naši bojlerji vode vam omogočajo veliko možnosti priprave tople vode in to na ekonomičen, udoben in ekološko sprejemljiv način. To velja, ne glede na to, ali govorimo o električnem grelniku ali kombiniranem grelniku vode, ki ima dodaten izmenjevalec toplote za priključek kotla. Bojlerji imajo steklokeramično prevleko, ki nudi bolšjo zaščito proti koroziji. Steklokeramična prevleka notranje površine zagotavlja zanesljivo zaščito pred korozijo in njegovo dolgo življenjsko dobo. Bojlerji za centralno ogrevanje so opremljeni z nastavljivim kapilarnim termostatom z več možnostmi temperaturnih režimov delovanja, kot so zaščita proti zmrzovanju, poletni način delovanja, zaščita pred legionelo. Bojler za vodo dobite z vrtljivim stikalom, ki omogoča uporabniku vklop in izklop naprave po potrebi.Bojler za vodo – vsestranska možnost za uporabo

Kombinirani bojlerji s toplotnim izmenjevalcem omogočajo segrevanje vode na tri načine: s pomočjo električnega grelca, s pomočjo toplotnega izmenjevalca, s kombiniranim segrevanjem - s pomočjo izmenjevalca in električnega grelca. Naši bojlerji za centralno ogrevanje omogočajo varčno porabo električne energije v ogrevalni sezoni in skozi vse leto. To omogoča vgrajen toplotni izmenjevalec (spiralna cev). Z njegovo pomočjo se voda v bojlerju segreva brez porabe električne energije, preko centralnega sistema ogrevanja. Visoko učinkovita toplotna izolacija iz zelo goste poliuretanske pene zagotavlja minimalne toplotne izgube in energetsko varčno delovanje.


Bojler za vodo – sodobna tehnologija

Bojler je sestavljen iz jeklene posode (rezervoarja za vodo) in ohišja (zunanji plašč) z vmesno toplotno izolacijo iz okolju prijazne zelo goste poliuretanske pene in dveh cevi z navojem G 1/2” za dovod hladne vode in priključka za toplo vodo. Izvedba notranjega rezervoarja bojlerja za vodo je iz ogljikovega jekla, zavarovanega s posebno prevleko iz steklokeramike.  V aparatu je serijsko vgrajena zaščita proti pregrevanju (termostatsko stikalo), ki izključi grelec iz električnega omrežja, ko voda doseže previsoko temperaturo. Nepovratni varnostni ventil preprečuje, da bi se v primeru izpada vodovodnega omrežja, aparat popolnoma izpraznil. Ta ventil tudi varuje bojlerje pred povečanjem tlaka v rezervoarju. Da bi odkrili še dodatne podrobnosti o naših izdelkih, vabljeni k obisku naše e-trgovine.

Najboljša lesena okna

info marketing - ponedeljek, junij 06, 2016

Najboljša lesena okna, dostopna po ugodnih cenah

Se sprašujete, katera okna so najboljša? Lesena okna se ponašajo s številnimi kvalitetami, zaradi katerih se vse več ljudi odloča za njihovo vgradnjo, obenem pa tudi vse več strokovnjakov zatrjuje, da so prav lesena okna najboljša okna …


Prednosti, ki jih prinašajo lesena okna

Najboljša lesena oknaNajboljša okna so tista, ki preprečujejo energetske izgube, zagotavljajo ustrezno zvočno izolacijo (ta dejavnik je še posebej pomemben v hrupnih okoljih) in ki se ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Lesena okna odlikujejo vse omenjene značilnosti, seveda pa je pomembno, da izberete ponudnika, ki lahko zagotoviti ustrezno kakovost oken. Najboljša lesena okna pa niso nujno tudi najdražja okna, še posebej ob upoštevanju dejstva, da lahko za lesena okna pridobite nepovratna finančna sredstva, ki pokrijejo precejšen del investicije. Tu pa je seveda še dodaten, vse prej kot zanemarljiv razlog, zaradi katerega mnogi menijo, da so prav lesena okna najboljša: les kot povsem naraven material predstavlja tudi ekološko osveščeno rešitev na področju zunanjega stavbnega pohištva.


Tudi najboljša lesena okna zahtevajo profesionalno montažo

Še tako kakovostna okna pa ne bodo opravljala svojih nalog na dovolj visokem nivoju, če ne bo poskrbljeno za njihovo profesionalno vgradnjo. Najbolj uveljavljen in vsesplošno priznan standard na področju vgradnje je t. i. RAL-standard, zato preverite, ali vam izbrani ponudnik zagotavlja montažo v skladu z omenjenim predpisom. Najboljša lesena okna, ki so profesionalno vgrajena in ustrezno vzdrževana, vam lahko služijo še dolga leta. Investicija v kakovost se torej nedvomno izplača, zato si vzemite čas in poiščite ponudnika, ki bo ustregel vsem vašim zahtevam.

Klimatska naprava je primerna za hlajenje in ogrevanje prostorov

info marketing - četrtek, junij 02, 2016
Klimatska naprava je posebno v vročih poletnih dneh nepogrešljiv del javnih prostorov z veliko pretočnostjo ljudi, seveda pa tudi za hlajenje naših domov. S tehnološkim razvojem pa klimatska naprava postaja vse bolj zaželena tudi v prehodnih obdobjih in hladnejših dneh, saj je klima za ogrevanje stanovanja prav tako učinkovita, kakor za hlajenje.

Stenska, talna ali stropna klimatska naprava za vsak prostor

Katera koli klimatska naprava LG, ki jo boste izbrali iz naše bogate ponudbe sodobnih in dovršenih modelov bo dosegala najboljšo kakovost med kvaliteto in ceno. Naše klimatske naprave dajejo poudarek funkcionalnosti, veliki meri energetske učinkovitosti, nizki porabi energije,  pa tudi estetski dovršenosti. Bodisi stenska, talna ali stropna klimatska naprava, bo poskrbela za prijetne temperature in udobno bivanje v prostoru. Ob tem pa LG klimatska naprava, s skrbno oblikovanimi linijami, ne bo kvarila izgleda prostora, pač pa ga celo estetsko dopolnila.

Kdaj izbrati stropno klimatsko napravo?

Stropna klimatska naprava je prava izbira za prostore, kjer klime ne moremo kot običajno namestiti na stene ali pa želimo, da je naprava manj vidna. Stropne klime so običajno večje in zato primernejše v prostorih z večjo kapaciteto, kot so pisarne ali trgovine. V domovih pa se funkcionalnost takšne naprave pokaže predvsem v podstrešnih sobah ali mansardah z nizkimi stenami. Stropna klimatska naprava je izredno tiha in učinkovita ter zagotavlja primerno ohlajen oziroma ogret vsak prostor.  

Klimatska naprava bo delovala nemoteno, če bo poskrbljeno za pravilno in strokovno montažo

Da bo vaša nova klimatska naprava delovala brezhibno, vam ob nakupu nudimo tudi ugodno montažo klime. Zagotavljamo vam bogato ponudbo visokokakovostnih naprav z dolgo življenjsko dobo, v kolikor pa s časom vseeno pride do okvare, poskrbimo tudi za hiter in strokoven servis vaše naprave, da bo po koncu poletja klima pripravljena za ogrevanje stanovanja. Izberite napravo iz našega spletnega kataloga in preverite cenik v naši spletni trgovini Iblo d.o.o. Z našo pomočjo si zagotovite sveže poletje v vašem domu.

1