1  

Ljubezenski urok

info marketing - ponedeljek, februar 27, 2017

Če v ljubezni preprosto nimate sreče, je morda čas za ljubezenski urok. Žal je vse preveč takšnih ljudi, ki celo življenje tavajo v temi in ne najdejo svoje sorodne duše. Na srečo pa lahko vedeževanje ljubezen odkrije in napove, ljubezenski urok pa pripomore k temu, da pride pri posamezniku do izraza pozitivna energija prave ljubezni.

Seveda pa ljubezenski urok ni namenjen le tistim, ki ne najdejo sorodne duše. Prav tako učinkovit je v partnerskih zvezah – v srečnih in uspešnih zagotovi trdnost in dolgotrajnost, v tistih bolj majavih pa odpravi nezadovoljstvo in povrne stabilnost, ki se je izgubila. V vsakem primeru takšen urok postavi stvari na pravo mesto!


Za vedeževanje ljubezen ne more ostati skrita!


Danes je vedeževanje dostopno bolj kot kadarkoli prej. Najboljša vedeževalka po telefonu ali celo preko spleta nudi storitve, kot so prerokovanje iz kart, angelska misel dneva in podobno. Nič čudnega torej, da za vedeževanje ljubezen ne more ostati nič bolj skrita kot druge skrivnosti prihodnosti. Morda se sporočilo o ljubezenskem življenju skriva v kartah, morda ga skrivajo angelske številke ali pa ga boste našli kje drugje – v vsakem primeru bo pomagala vedeževalka. Mora pa biti ta dobra, le najboljša vedeževalka po telefonu, preko spleta ali v živo bo namreč razvozlala in razumela takšna sporočila.

Kako deluje ljubezenski urok?


Medtem ko ljubezensko zgodbo skriva angelska misel dneva ali pa prihajajoče spremembe v ljubezni razkrije prerokovanje iz kart, ljubezenski urok ne cilja toliko na odkrivanje skrivnosti, kot na spreminjanje prihodnosti. Vedeževanje ljubezen odkriva, urok pa jo prikliče. Strokovno izveden urok pomaga pri iskanju življenjskega partnerja, prav tako lahko poskrbi za stabilnost obstoječe zveze. Vsak primer je edinstven, zato se uporabljajo v različnih primerih različni uroki. Najprej ugotovite, kaj si v svojem ljubezenskem življenju najbolj želite, nato pa se zaupajte vedeževalki in sprejmite učinkovit ljubezenski urok.

Lesena vrata in okna – zakaj se je najbolje odločiti za les?

info marketing - sreda, februar 15, 2017

Vhodna vrata so prvi stik z obiskovalcem, ki vstopi v naš dom. Prav zato je tako pomembno, da so vrata lično in moderno izdelana. V našem podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. vam ponujamo veliko izbiro lično izdelanih lesenih vrat. Ker pa je v zadnjem času število vlomov v državi vse večje, je zelo pomembno, da so vrata in okna zaščitena tudi pred vlomi. V podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. vam ponujamo lesena okna in vrata. Vsi elementi, iz katerih lesena okna in vrata izdelujemo, so kakovostni in trpežni ter so v skladu z evropskimi standardi. Pri izdelavi lesenih oken in vrat poskrbimo za dobro zvočno izoliranost, prav tako pa poskrbimo za odlično protivlomno varnost. Lesena vrata, ki jih v našem podjetju izdelamo z izjemno natančnostjo in občutkom za detajle, so privlačna na pogled in so modernega dizajna. Seveda se je možno dogovoriti tudi za izdelavo lesenih vrat po meri, s čimer omogočimo namestitev vrat v katerikoli objekt.

lesena vhodna vrata

Zakaj lesena okna?


Mnogi pa se pred nakupom vrat in oken vprašate, zakaj lesena okna? Les je naraven material in je tako prijaznejši vam, vašemu domu in tudi naravi. Lesena okna pozitivno vplivajo na zračenje in preprečujejo nastanek plesni v prostoru. S pomočjo lesenih oken prav tako zmanjšamo energijo, ki je potrebna za ogrevanje oz. za hlajenje prostorov. Z današnjo tehnologijo umetnega sušenja lesa in moderne izdelave okenskih okvirjev poskrbimo, da imajo lesena okna vse lastnosti modernih oken, zraven vsega pa obdržijo blagodejne vplive naravnega materiala.
Mnogo ljudi se odloča med lesenimi okni iz smreke ali macesna. Smrekov les ima najnižjo gostoto in najboljše toplotne karakteristike, zato se je pri naročilu lesenega okna (ali vrat) najbolj smiselno odločiti za uporabo smrekovega lesa.

lesena vrata

Lesena okna in vrata za večjo varnost vašega doma


Obiščite nas v naši poslovalnici in se odločite za nakup lesenih vrat. Ob obisku si lahko ogledate široko ponudbo natančno izdelanih lesenih vrat in drugih izdelkov ter se prepričate o njihovi kakovosti. Cena alu les oken je dostopna, z njihovim delovanjem in vplivi na vaš dom pa boste zelo zadovoljni, saj bodo poskrbela za dobro toplotno izolacijo, hkrati pa bodo vaš dom zaradi naravnih materialov nenehno zračila – in kar je najpomembneje: v vaš dom bodo dan za dnem vnašala ogromno svetlobe in ga tako naredila še bolj svetlega in veselega. Seveda nas v primeru dodatnih vprašanj o lesenih vratih lahko tudi pokličete in se pozanimate o naročilu lesenih vrat. Na vprašanja hitro in vestno odgovorimo tudi po e-malu, ki ga najdete zapisanega na naši spletni strani.

Toplotna črpalka za ogrevanje: cena toplotne črpalke se hitro povrne!

info marketing - ponedeljek, februar 13, 2017
Toplotna črpalka za ogrevanje: cena toplotne črpalke je odvisna od vrste toplotne črpalke. Najcenejše so naprave zrak-voda, ki za svoje delovanje izkoriščajo toploto iz zunanjega zraka. Namestitev je preprosta in ne terja posebnih posegov v prostor. Cena toplotne črpalke zemlja-voda in voda-voda je najmanj še enkrat višja, izkoristek obeh naprav je dosti boljši, sama namestitev pa terja bistveno bolj kompleksne posege v prostor in pridobitev vseh ustreznih dovoljenj.

toplotna črpalka za ogrevanje cena

Glorjana Veber

info marketing - ponedeljek, februar 13, 2017
Kritična, odločna in vizionarska. Ne mara površnosti, govoričenja in jamranja. Glorjana Veber je pesnica z zanimivo umetniško in poklicno potjo, ki je diplomirala iz politologije, je magistrantka sociologije in doktorantka literarnih ved. Pri petintridesetih ima za sabo pestro kariero kulturnega manegiranja, umetniškega ustvarjanja, podjetništva, dela z mladimi in raziskovanja. Ob nenavadni kombinaciji področij, kjer je zavezana inovatorstvu, na piedestal postavlja poezijo: »Ker so odgovori de facto  podvrženi različnim režimom, ideologijam, smerem in pogledom, mi je bolj kot nepredušno iskanje odgovorov, bistven lov za pravimi vprašanji. Sleherna psihološka, filozofska in umetniška aktivnost vodi do širše družbene preobrazbe. Pri tem pesnik s svojo drugačnostjo povzroča delinkventnost, na katero se družbeni podsistemi odzovejo z avtomatsko željo po uničenju. Pesniki prej začutijo tisto, kar je drugim mislecem težje dostopno, zato so za razvoj družbe izjemnega pomena. So njen akumulator, daljnogled in kompas. Človeški intelekt vidim kot vozilo, z njegovo uporabo smo hitrejši, a ne glede na sposobnost našega vozila, se bomo z njim slej kot prej zaleteli, če nimamo volana, torej domišljije.« In prav to Glorjana Veber pri svojem delu počne.

Glorjana veber      
                                        Hologramska poezija; Foto: Rok Deželak                                                   Mišelovka; Foto: arhiv IRIU 

Leta 2009 je Glorjana Veber v Ljubljani ustanovila Inštitut za raziskovanje inovativnih umetnosti – IRIU, s katerim je pretresla slovenski literarni prostor. S poezijo ji je uspelo na noge spraviti celo tiste, ki jih branje leposlovja niti najmanj ne zanima. Zato ni presenetljivo, da je RTV pripravil njen portret v dokumentarnem filmu Talentirane, nore, zaljubljene, skupaj s predstavitvijo treh drugih umetnic: Tine Gorenjak, Martine Ipša in Uršule Berlot. »Dokumentarni feljton je bil tokrat namenjen talentiranim, norim in zaljubljenim mladim umetnicam, ki jih druži prodorna ustvarjalna energija, s katero rušijo konvencije in tabuje v slovenskem kulturnem in socialnem prostoru,« so besede s katerimi so na RTV-ju pospremili dokumentarec. (Dokumentarec, pri katerem je Glorjana Veber sodelovala tudi z Martino Ipša, Tino Gorenjak in Uršulo Berlot, si lahko ogledate na povezavi: http://4d.rtvslo.si/arhiv/dokumentarni-feljton/87444957)


Pri projektih, ki zahtevajo angažma in razmislek publike, izbira Glorjana Veber nenavadne prostore: od trgovskih centrov, zaklonišč, ulic, mestnih središč, stanovanjskih poslopij, kavarn, narave, rek in še bi lahko naštevali: »Pravi način populariziranja poezije pomeni, da nam je uspelo množično ohraniti lepoto poezije,« pravi, ko razlaga, da je bistveno, da se kakovostno poezijo približa čim širši publiki, da ne ostane zgolj domena elite. Zato s projekti poišče publiko, od katere pa zahteva aktivnost: »Pesnik mora publiko nadlegovati. Za tisto, kar publika pričakuje, imamo znanost, za revolucijo pa poezijo. Vsaka publika ima kreativen potencial. Dajemo ji to, česar menimo, da je sposobna.«


                                                                                                       Zlata klekta; Foto: Matjaž Očko

In na ta način Glorjana Veber s svojimi inovativnimi literarnimi projekti, ki jih teoretično imenuje literarne situacije, prisili udeležence k razmisleku o lastni družbeni udobnosti, svobodi in kulturi. S tovrstnimi inovativno-ekperimentalnimi situacijami, ki jih je od leta 2007 ustvarila v Sloveniji in v tujini več kot 700, se je med drugim ukvarjala tudi v svojem doktoratu Poezija kot element družbene spremembe. V časovni fokus je vzela slovensko poezijo 20. in 21. stoletja in se v prvem delu posvetila analizi družbenega dogajanja na podlagi pesnikovega estetskega, torej umetniškega, filozofskega, intelektualnega in tudi občečloveškega prispevka: »Slednje me je zanimalo tako v smislu primarnosti poezije v obliki besedila kot v korelaciji na njen sekundarni sociološki pomen v obliki ideologij, idej, programov, manifestov, zborovanj, skupinskih povezav, nastopov in gibanj pred očmi javnosti,« pojasnjuje Glorjana Veber. »Najzahtevnejši del je predstavljala izdelava empirično-življenjsko stilske tipologije, ki se je osredotočala na uporabnika, torej bralca, ter študije primerov, kjer sem se ukvarjala z vprašanji recepcije poezije. Če želimo sprejeti učinkovite odločitve za izboljšanje bralne kulture, moramo v prvi vrsti poznati navade, lastnosti, življenjske stile in vrednote povprečnega Slovenca. Na ta način razvijemo ustrezno kulturno politiko, strategijo, smernice in inštrumente. Poznavanje slednjih je bistveno tako za javni kot zasebni sektor ter za učinkovite marketinške in trženjske prijeme – takšne, ki služijo vsem sektorjem, uporabniku in ustvarjalcu.«

Pri literarnih situacijah Glorjana Veber sodeluje s številnimi avtorji in na ta način, s projekti izvedenimi v tujini, promovira slovensko poezijo in njene avtorje v mednarodnem prostoru: »Veliko dobrih avtorjev nima možnosti mednarodnega udejstvovanja (ali je pa teh premalo), zaradi pomanjkanja sredstev. Vesela sem, da imajo slovenske ambasade veliko posluha za naše delo. S poezijo odpiramo vrata slovenski besedi in kulturi v Evropi.«

Ravne strehe

info marketing - četrtek, februar 09, 2017

Ravne strehe, balkoni in terase so v gradbeništvu definirani kot vodoravne ploskve, namenjene zaščiti prostorov pod njimi. Pomembno je ali je ravna streha nad stanovanjskim delom objekta ali pa je nadstrešnica. Streha ali terasa nad stanovanjskim delom mora imeti toplotno in hidroizolacijo, za razliko od balkona kot nadstrešnice, kjer  toplotna izolacija ni potrebna. Ločimo dve vrsti ravnih streh: pohodne ravne strehe in nepohodne ravne strehe. 

Prednosti in namen izvedbe ravne strehe

Pohodne ravne strehe so prosto dostopne in kot dodatni skupni prostor za stanovalce omogočajo maksimalni izkoristek prostora. Nepohodne strehe niso izkoriščene in ne omogočajo prostega dostopa. Pohodne strehe je mogoče tudi ozeleniti. Ozelenjena streha v okolje vnese svežino in izboljša kvaliteto ozračja v urbanih okoljih.
Konstrukcija strehe
Nosilna konstrukcija ravne strehe je betonska plošča, na katero se položi še izbrana kritina za ravne strehe. Pred polaganjem izbrane kritine za ravne strehe pa je potrebno poskrbeti tudi za ustrezno izolacijo: za toplotno, zvočno in predvsem za res kakovostno hidroizolacijo. Od tega kako dobra je izolacija bo odvisno kako dolgo bo brez težav vzdržala streha. Cena naknadne sanacije zaradi slabe izvedbe in težav zaradi zamakanja ni zanemarljiva in kasneje tudi poviša strošek celotne investicije.  

Koliko vas bo stala ravna streha? Cena za m2 in za posamezni detajl ravne strehe? 

Končna cena je odvisna od projekta, izbranih materialov in izvedbe. Pomemben detajl ravne strehe, ki vpliva na ceno, je pravzaprav izbira strehe. Detajli ravne strehe so na primer: topla lahka ali topla masivna streha, pa obrnjena masivna, dvojna masivna streha - z odtokom ali brez, itd.
Če bo vaša streha nepohodna, bo cena približno za polovico nižja. Za neizolirano ravno streho nad garažo boste na primer odšteli med 30 € in 50 € na m2, odvisno od izbranega sistema odvodnjavanja in izbrane kakovosti materialov. Pri pohodnih ravnih strehah, vključno z izolacijo, pa se cene za m2 pričnejo pri cca 80 €, pa vse do 140 €, za ozelenjeno različico do 170 € za m2. Vsak dodatni detajl ravne strehe vpliva na končno ceno investicije, vendar ne pozabite, da prav tako vsak detajl ravne strehe in dodatni sloj zaščite zagotavlja strehi daljšo življenjsko dobo, s tem pa tudi dolgoročni prihranek.   

Koliko vas bo stala obnova strehe? Cenik za sanacijo in sušenje pred sanacijo

Vam s strehe zamaka? Ni druge rešitve kot obnova strehe. Cenik storitev obnove vključuje teste za odkrivanje puščanja, naravno ali umetno sušenje, dimne teste in podobno.

Lektoriranje

info marketing - ponedeljek, februar 06, 2017

Lektoriranje, ki je poceni in hitro!


Lektoriranje vsak, ki študira, potrebuje vsaj enkrat v življenju. Lektoriranje diplome je namreč obvezno za vsakega študenta pred njeno končno oddajo. Ko študenti pomislijo na lektoriranje, se večinoma najprej vprašajo, kakšna je cena lektoriranja. Neverjetno je, kako se razlikujejo ceniki za lektoriranje različnih izvajalcev, saj se lahko tarifa za lektoriranje diplom pri posameznih ponudnikih razlikuje tudi za več sto odstotkov. V našem podjetju smo ponosni, da vam lahko ponudimo najcenejše lektoriranje diplomskih nalog. Veliko ponudnikov trdi, da so prav oni najcenejši ponudnik za lektoriranje diplome, toda mi pravimo, da naj raje govori cenik za lektoriranje. Če boste primerjali naše cene in cene naše konkurence, boste ugotovili to, kar mi že vemo – da smo najcenejši.Lektoriranje v časovni stiski? Ni problema!


Ne samo, da vam je pri nas na voljo najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, o čemer priča cena lektoriranja na našem ceniku za lektoriranje, ampak vam omogočamo tudi najhitrejše lektoriranje. Sčasoma smo ugotovili, da se približno polovica študentov pri oddaji diplomske naloge znajde v časovni stiski. Zato smo sistem dela ustrezno prilagodili, da lahko rešujemo tudi tovrstne probleme. Lektoriranje diplome tako izvedemo v najkrajšem možnem času. Naše lektoriranje je tako hitro, da včasih presenetimo tudi naše stranke, saj smo hitrejši, kot so marsikateri sploh upali. Seveda pa v vseh situacijah, ko pri nas naročijo lektoriranje diplome, ne moremo odreagirati enako hitro, saj je hitrost odvisna od številnih dejavnikov, kot so dolžina naloge, kvaliteta obstoječega jezika in podobno.


Lektoriranje diplome nam je v veselje


V našem podjetju radi izvajamo lektoriranje za študente, saj cenimo njihove napore, ki jih morajo vlagati v študij, da si pridobijo izobrazbo. Prav zaradi tega je za študente pri nas lektoriranje tako poceni in prav zato se tako zelo potrudimo, če se študent znajde v časovni stiski. Gre za naš prispevek oziroma podporo študentom pri njihovem napornem in odrekanja polnem delu.
 

Gradnja bazena – z dovoljenjem za gradnjo bazena do uresničitve vaših sanj

info marketing - sreda, februar 01, 2017
Gradnja bazena bo vaše sanje spremenila v resničnost. Le kaj je lepšega od preživljanja toplih poletnih večerov ob bazenu, v krogu prijateljev? Preverite, kakšen je postopek pridobitve dovoljenja za gradnjo bazena in si ga čim prej zagotovite! Nato pa kontaktirajte podjetje EMA bazeni, v katerem imamo gradnjo bazena tako rekoč v malem prstu. Poskrbeli bomo, da se vam bodo z bazenom uresničile vse sanje in da bodo vaši poletni večeri v krogu prijateljev ne le neprecenljivi temveč tudi nepozabni. Kontaktirajte nas! 1


O podjetju

VSI.SI je mlado podjetje pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi.

VSI.SI, spletni marketing, d.o.o., Šmartinska cesta 134 a, 1000 Ljubljana

E : info@vsi.si