1  

Klimatska naprava cena

info marketing - torek, julij 18, 2017

Pri podjetju Atlas Trading d.o.o. smo eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji na področju distribucije in vgradnje ogrevalnih in hladilnih sistemov. V naši ponudbi najdete toplotne črpalke, najcenejše klimatske naprave, prenosne klime ter sisteme za prezračevanje in električno ogrevanje.

Kaj vse je vključeno v ceno klimatske naprave ?

KlimaNaša ponudba klimatskih naprav zajema klimatske naprave znamke Gree. Vendar današnje klimatske naprave niso več zgolj klimatske naprave. Cena je temu primerna. Cena klimatske naprave zajema visoko energijsko učinkovitost, uporabniku prijazne funkcije, sodobno obliko, tiho delovanje in možnost nadzora na daljavo preko mobilnega telefona s pomočjo Wi-fi modula. Pri nas lahko dobite poceni klimatske naprave proizvajalca Gree. Cena klimatske naprave modelov LOMO, U-Crown in Hansol zajema ogrevanje do zunanje temperature -20°C, energijski razred A++/A+, serijsko vgrajen WIFI daljinski nadzor. Poceni klimatske naprave v naši ponudbi so še Gree Console, Gree Kobe in Gree Fancy. Cene klimatske naprave vam pošljemo po povpraševanju. 

Kaj zajema cena prenosne klime?

Klima cenaPrenosne klime so najcenejše klima naprave, ki jih lahko uporabljamo brez zahtevne montaže. Poceni klimatske naprave prenosnega tipa so kompaktne enote, ki omogočajo večjo fleksibilnost in prihranek prostora. Poceni klimatske naprave, ki jih lahko po želji premikate po prostorih so preproste za uporabo in ne potrebujejo vgradnje. V ceno klimatske naprave je vključeno samodejno diagnosticiranje, priložen daljinski upravljalnik in možnost kontrole na sami enoti. Cena prenosne klime zajema napravo z 2,4 kW nominalno kapaciteto hlajenja, energijsko učinkovitost hlajenja (EERR) 2,6 in razred energijske učinkovitosti A. Cena prenosne klime odraža napravo z dimenzijami 807 x 300 x 375 mm, ki tehta 24 kg. 
Pri izbiri poceni klimatske naprave z montažo morate biti pozorni ali je montaža že vključena v ceno klimatske naprave ali ne. Pri ceni prenosnih klim se cena montaže ne upošteva, saj prenosne klime ne potrebujejo fiknse pritrditve na steno.

Računalniška trgovina

info marketing - sreda, julij 05, 2017

Ko gre za nakup računalnika, najboljšo izbiro predstavlja računalniška trgovina E-misija. Poleg računalnikov in računalniške opreme različnih proizvajalcev, oblik in zmogljivosti ponujamo tudi lastno blagovno znamko sestavljenih računalnikov – računalnike MEGA. Računalniška trgovina ponuja široko paleto računalnikov serije 3000 in 5000. Serija 3000, ki vključuje računalnike z i3 in i5 procesorjem, je namenjena osnovnim potrebam uporabnika. Serija 5000 z računalniki z i7 procesorjem pa je primerna za zahtevnejše stranke. Računalniki z i5 procesorjem imajo najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo, če potrebujete bolj zahteven procesor, pa je prava izbira i7. Tudi računalniki z i3 procesorjem uporabnika ne razočarajo.

Nakup računalnika je odločitev, ki zahteva skrben premislek

Potrebujete nov osebni računalnik? Bi bil za vas bolj primeren namizni računalnik ali prenosnik? Kakšne računalniške komponente potrebujete? Na vsa takšna in podobna vprašanja vam lahko odgovori trgovina z računalniško opremo E-misija d.o.o. Računalniška trgovina se nahaja na Ljubljanski cesti 21d v Kamniku. Zaposleni v računalniški trgovini se trudimo, da bi vrhunsko opremo zagotovili vsem, ki jo potrebujejo.

Nakup računalnika je odločitev, ki je v največji meri odvisna od tega, za kakšne namene računalnik potrebujete. Računalniki se namreč hitro razvijajo in izboljšujejo in le nekaj let star računalnik je lahko že zelo zastarel. Zato vam v računalniški trgovini toplo priporočamo, da si za nakup računalnika vzamete čas. Preverite ponudbe, ki jih ponujajo trgovine z računalniki, povprašajte strokovnjake ter upoštevate svoje denarne zmožnosti. 

Trgovina z računalniško opremo - računalniki MEGA po meri

Odločite se lahko za nakup vnaprej sestavljenega računalnika, lahko pa ga sestavite tudi sami, po lastnih željah in potrebah. Takšen računalnik bo precej bolje prilagojen vašemu delu. Ker za takšno samostojno sestavo oz. izbiro računalniških komponent potrebujete že kar nekaj računalniškega znanja, pa vam lahko računalnik glede na opis vaših želja in potreb sestavijo tudi v računalniški trgovini.

Računalniki, ki jih ponuja spletna trgovina z računalniško opremo E-misija, so sestavljeni profesionalno in iz kakovostnih komponent, so funkcionalni in pregledani pri SIQ. Tudi sicer testiranju računalnikov namenjamo veliko pozornosti, saj želimo, da bi ustrezali vsem varnostnim in kakovostnim kriterijem.

Obiščite spletno računalniško trgovino in si podrobno oglejte posamezne modele računalnikov MEGA. Na voljo pa so tudi informacije o cenah in prodajnih mestih. Primerjajte mnenja, nasvete in cene računalnikov MEGA in izberite pravi računalnik za vas.

Vabljeni.

Namizni računalniki

info marketing - sreda, julij 05, 2017
Namizni računalniki, ki so na voljo v večini trgovin z računalniško opremo, imajo sestavljeno konfiguracijo, ki ima že prednaložen operacijski sistem, a v večini primerov takšno sestavo preplačamo, komponente pa med seboj niso uravnotežene. Ena od cenejših možnosti je nakup že vnaprej sestavljenega računalnika, lahko pa si ga sestavite tudi sami po svojih željah in potrebah. Če nimate dovolj računalniškega znanja za takšno odločitev, lahko sestavljanje namiznega računalnika prepustite računalniški trgovini.

Spletna trgovina E-misija poleg računalnikov in računalniške opreme različnih proizvajalcev, oblik in zmogljivosti ponuja tudi lastno blagovno znamko sestavljenih računalnikov – računalnike MEGA. V ponudbi je široka paleta računalnikov serije 3000 in 5000.

 

Namizni računalniki MEGA po meri vaših želja in potreb

Ko se odločate za nakup namiznega računalnika, je najprej treba razmisliti, katero vrsto računalnika želite – najosnovnejšega in najcenejšega, za vsesplošno rabo ali nadpovprečno zmogljivega. Bistvenega pomena je tudi izbira računalniških komponent, saj bo izbira procesorja in grafične kartice vplivala na zmožnosti računalnika, pa tudi na sistem, spomin in trdi disk. Razumevanje delovanja komponent vam bo pomagalo, da izberete tiste, ki vam bodo pomagale sestaviti računalnik po vaših željah in glede na vaše potrebe. Obenem pa se boste izognili tudi nepotrebnim stroškom za nakup komponent, ki jih ne potrebujete.

Serija namiznih računalnikov MEGA serije 3000 vključuje računalnike z i3 in i5 procesorjem in je namenjena osnovnim potrebam uporabnika. Namizni računalniki serije 5000 z i7 procesorjem pa so primerni za zahtevnejše stranke. Računalniki z i5 procesorjem imajo najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo, če potrebujete bolj zahteven procesor, pa je prava izbira i7. Tudi računalniki z i3 procesorjem uporabnika ne razočarajo.

Gamerski namizni računalniki – akcija komponent prinaša ugodne cene

Ker so igre eden najzahtevnejših elementov programske opreme, mora biti gaming računalnik temu primerno zmogljiv in hitro odziven. Namizni računalniki, ki jih najdemo v tehničnih ali drugih večjih trgovinah, so povečini zasnovani tako, da niso zares namenjeni igranju iger. Če vsebujejo vse možne računalniške komponente, pa so predragi. Zato je najboljša rešitev, če namizni računalnik za igre sestavimo kar sami oz. prepustimo sestavljanje računalniški trgovini. Večina računalniških trgovin ponuja že vnaprej sestavljene modele. Nekatere omogočajo tudi nakup določenih računalniških komponent po občutno nižji ceni, ko izdelke umaknejo iz redne prodaje. Tako lahko do gamerskega računalnika pridemo po izjemno ugodni ceni. Še zlasti pa so namizni računalniki ugodni v času akcije. Akcija namreč prinaša popuste, ki lahko nakup računalnika močno znižajo.

 

Vabljeni.

Zetor Slovenija

info marketing - ponedeljek, julij 03, 2017
Zetor je najbolj prepoznavna znamka traktorjev v Sloveniji. Zaradi enostavne uporabe in majhnih stroškov servisiranja so izjemno priljubljeni in uporabljani. Po neuradnih ocenah se dan danes v Sloveniji uporablja okrog 20.000 Zetor traktorjev. 

Pri nas vam ponujamo veliko različnih modelov traktorjev Zetor

V naši prodajalni vam ponujamo veliko izbiro Zetor traktorjev. Izbirate lahko med modeli: Major, Proxima, Proxima Plus, Proxima Power, Forterra, Forterra HSX, Forterra HD in Crystal. 

Zetor traktorModela Major in Proxima sta uporabna tako v kmetijstvu kot tudi v industriji

Vsi Zetor traktorji so zanesljivi in kompaktni, delo z njimi pa je enostavno. Model Major je traktor srednjega razreda, ki je vsestransko uporaben tako v kmetijstvu kot tudi v industriji. Sledi mu model Proxima, ki je naslednik modela Super. Proxima traktor je mogoče prilagoditi vsem vrstam terena in tako predstavlja priljubljeno izbiro med slovenskimi kmeti. Model Proxima Plus je opcijsko opremljen tudi z Zetor hidravliko in drugimi vrstami dodatne opreme (klima, pnevmatski sedež, hidravlične zavore), ki delo še olajšajo. Model Proxima Power je najbolje opremljen traktor med modeli Proxim. 

Forterra je udobna in opremljena z dodatno hidravliko

Modeli Forterra spadajo med najmočnejše traktorje v Sloveniji. Modeli Forterra avtomatsko prilagajajo hidravliko Zetor pri oranju in s tem omogočajo upravljavcu traktorja, da svojo pozornost usmeri na vožnjo in ostale stvari, hkrati pa sistem Hitchtronic, zaradi svoje optimalnosti in avtomatike, pripomore tudi k zmanjšani porabi goriva. 

Model Crystal je prostoren in prijeten za uporabo

Traktor Crystal je največji med traktorji Zetor v Sloveniji. Pohvali se lahko s šest valjnim motorjem in z vso pripadajočo dodatno opremo. Kabina je prostorna in zaščitena pred hrupom, delo z njim pa je prijetno.

Oglejte si največjo izbiro Zetor strojev v Sloveniji na naši spletni strani

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o največji ponudbi strojev Zetor v Sloveniji. Prepričajte se ugodni ceni Zetor major traktorja in se seznanite z nizkimi cenami ostalih Zetor strojev. 

Vas zanima več o prodaji traktorja Zetor? Obiščite nas in si oglejte ponudbo!

Za dodatna vprašanja o prodaji traktorja Zetor smo vam na voljo po telefonu in po e-pošti. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer vas bodo sprejeli prijazni prodajalci in vam povedali vse o Zetor ponudbi v Sloveniji ter vam tako pomagali, da se boste za nakup Zetor delovnega stroja lažje odločili. Povprašate nas lahko o njihovem delovanju in potrebnem vzdrževanju ter se hkrati prepričate o kvaliteti traktorjev kar na lastne oči.
Zetor Slovenija

1