1  

Sončne elektrarne v Sloveniji

info marketing - torek, avgust 22, 2017

Sončne elektrarne v Sloveniji vključujejo tako največje kot najmanjše sončne elektrarne. Donos sončne elektrarne je tako v veliki meri odvisen od tega, za kako velike sončne elektrarne gre. Izkušnje tistih, ki so se že odločili za samooskrbne sončne elektrarne v Sloveniji, pogosto pokažejo, da donos sončne elektrarne pogosto preseže pričakovanja. Tudi tiste sončne elektrarne v Sloveniji, ki so namenjene lastni uporabi, pogosto proizvedejo presežek električne energije, zato je možna prodaja. Sončne elektrarne se vam tako vsekakor splačajo. 

Samooskrbne sončne elektrarne v Sloveniji vse bolj razširjene 

Se sprašujete, katera je največja sončna elektrarna v Sloveniji? Sončne elektrarne v Sloveniji v zadnjih letih rastejo kot gobe po dežju, kar pomeni tudi stalno podiranje rekordov. Še danes največja sončna elektrarna v Sloveniji lahko že kmalu postane povprečna. To je vsekakor razveseljivo. Dejstvo, da so sončne elektrarne v Sloveniji deležne povečanega zanimanja, namreč pomeni, da se vse več ljudi zaveda prednosti, ki jih prinaša lastna sončna elektrarna. Izkušnje investitorjev v sončne elektrarne v Sloveniji so izjemno pozitivne. Donos sončne elektrarne je namreč zelo velik, kar ne velja le za največje sončne elektrarne v Sloveniji. Konkreten donos sončne elektrarne je sicer odvisen od tipa naprave in pogojev na območju postavitve, vendar na splošno velja, da so lahko sončne elektrarne v Sloveniji izjemno učinkovite. V podjetju Sol navitas – Slovenija sodimo med največje strokovnjake za sončne elektrarne v Sloveniji. Naše izkušnje vključujejo tako manjše kot največje sončne elektrarne v Sloveniji, kar pomeni, da se ne ustrašimo nobenega projekta. Številne sončne elektrarne v Sloveniji so rezultat našega dela, znanja in izkušenj. Če se tudi sami zanimate za postavitev sončne elektrarne v Sloveniji, vam z veseljem priskočimo na pomoč in poskrbimo, da bo donos vaše sončne elektrarne največji glede na vložena sredstva. 


Kakšen je donos sončne elektrarne – izkušnje investitorjev 

Da bi bil lahko donos sončne elektrarne optimalen, je poleg izbire kakovostnih materialov oziroma modulov potrebna profesionalna namestitev. Za sončne elektrarne v Sloveniji se običajno priporoča, da fotonapetostne module usmerimo proti jugu, in sicer pod kotom 33°, pri čemer je treba upoštevati tudi specifike površine za postavitev in po potrebi prilagoditi parametre. Donos sončne elektrarne v Sloveniji je sicer nadpovprečno visok, vendar to velja le, če je delo opravljeno zares strokovno.  V tem primeru bo rezultat resnično kakovostna oziroma učinkovita sončna elektrarna. Izkušnje uporabnikov so izjemno pozitivne – v večini primerov je možna tudi prodaja energije. Sončne elektrarne v Sloveniji tako vsakodnevno privabljajo nove investitorje in nič ne kaže, da se bo trend zaustavil.


Komora za peskanje

info marketing - ponedeljek, avgust 21, 2017

Komora za peskanjeKomora za peskanje je naprava, ki v delavnici preprosto ne sme manjkati. Ker je vsestransko uporabna, nam omogoča različne načine uporabe, hkrati pa poskrbi tudi za prihranek časa. S pomočjo komore za peskanje lahko peskamo različne predmete, tako majhne, kot tudi nekoliko večje. Peskanje in barvanje se pogosto uporabljata v gradbeni in kovinski industriji, izjema pa niso niti orodjarstvo in tehnološki procesi v različnih vejah industrije. Z uporabo komore za peskanje lahko izvajamo peskanje na profesionalen in učinkovit način – gre za učinkovit postopek čiščenja in obdelave površin različnih materialov. Kot peskalni medij v postopku peskanja najpogosteje uporabljamo kremenčev ali keramični pesek, prav tako pa se lahko peskanja lotimo tudi z uporabo jeklenih kroglic, sode in drugih materialov. Če iščete ugodno ceno peskanja in barvanja, smo v podjetju Skitti pravi naslov za vas. Kvalitetno opravljanje storitev, ki jih izvajamo za vas, odlikuje kar 40-letna tradicija. Nudimo vam najcenejše peskanje in barvanje kovin, z veseljem pa bomo z vami delili tudi nasvete in znanja, ki smo jih pridobili v vseh letih poslovanja.

Peskanje in barvanje – za kaj v resnici gre?

Peskanje železaPri peskanju in barvanju gre predvsem za razbijanje in odstranjevanje nečistoč na površini najrazličnejših materialov. Barvanje (prašno) je postopek, ki ga najpogosteje uporabljamo za obnovo predmetov ali pa samo v dekorativne namene. Barvani predmeti so odpornejši proti udarcem in drugim zunanjim dejavnikom zaradi česar se podaljša njihova življenjska doba, hkrati pa lahko s pomočjo kvalitetno izvedenega barvanja dosežemo tudi lepši videz predmetov. Peskanje in barvanje vam po ugodni ceni nudimo tudi v podjetju Skitti. Poleg mnogih drugih storitev vam nudimo tudi kvalitetno peskanje in barvanje kovin po ugodni ceni. Z uporabo komore za  peskanje dosegamo le najboljše rezultate.

Komora za peskanje in njena uporaba

Komora za peskanje je lahko samostoječa, obstajajo pa tudi prenosne peskalne naprave. Gre za vsestranske naprave, ki v večini primerov omogočajo peskanje vseh vrst predmetov, v pomoč pa so nam lahko tudi pri obnovi predmetov. Če vas zanima peskanje in barvanje v Ljubljani, ki je izvedeno z uporabo profesionalne komore za peskanje, nas obiščite v podjetju Skitti. Na podlagi izkušenj bomo z veseljem poskrbeli za kvalitetno peskanje predmetov.

PVC okna in vrata cenik

info marketing - petek, avgust 18, 2017

Cenik za PVC okna in vrata priča, da so ta resnično poceni

Razmišljate o zamenjavi oken in vrat in se sprašujete, kjer dobiti poceni ponudbo? Cenik PVC oken in vrat ki si ga lahko ogledate na spletni strani, vas bo zagotovo prepričal o naših ugodnih cenahPVC okna in vrata pa ne odlikuje samo ugodna cena, ampak tudi vrhunska kakovost. Vsi dobavljeni izdelki so narejeni izključno ob uporabi najmodernejših, polno avtomatiziranih tehnoloških enot, kjer računalniško voden proizvodni proces z nenehno kontrolo kakovosti praktično onemogoča človeško napako ter tako zagotavlja najvišjo kakovost. Za vse izdelke, kot so na primer poceni PVC okna in vrata, pridobimo potrebne certifikate. Naši izdelki tako izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar jim zagotavlja dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo.

Tudi najcenejša PVC okna in vrata so vrhunske kakovosti – preverite cenik

Eden ključnih dejavnikov, ki vplivajo na kakovost teh oken, je kakovost PVC profilov, iz katerih sta izdelana krilo in okvir okna. V podjetju Hausmart pri izdelavi oken in vrat uporabljamo visokokakovostne PVC profile priznanega proizvajalca REHAU, ki jih odlikuje odlična toplotna in zvočna izolacija. Po zaslugi najkakovostnejših materialov so obstojna na vremenske vplive, zaradi česar je daljša tudi njihova življenjska doba. Zaradi gladke in zaprte površine profila je okno manj dovzetno za umazanijo, zato je njegovo vzdrževanje resnično preprosto. Zlahka ga očistimo kar z vodo, malo čistila in mehko krpo.Poceni PVC okna in vrata - ugodna cena (cenik) ni edina prednost

Če primerjamo PVC okna in vrata z lesenimi, lahko vidimo, da je PVC material, ki je močan, čvrst in izjemno odporen. Ni ga treba barvati, lakirati ali skrbeti, da bi ga napadli kakšni škodljivci, ki napadajo naravne materiale. Les je na primer treba večkrat premazati z zaščitnim lakom. Poleg tega je les živ, kar pomeni, da se neprestano krči in razteza, to pa sčasoma lahko povzroči težave pri odpiranju ali zapiranju vrat. PVC okna in vrata zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo vašega doma, ki vam bo pomagala bistveno znižati porabo energije. Nudijo pa tudi odlično požarno zaščito. Cenik PVC oken razkriva dodatne podrobnosti.


Ne sprašujte se več, kje dobiti kakovostna in najcenejša PVC okna in vrata, temveč nas obiščite še danes. Ne bo vam žal. Vabljeni.


1