1  

Gradnja lesene hiše

info marketing - sobota, september 23, 2017

Lesena hišaV zadnjem času se v Sloveniji vse več ljudi odloča za gradnjo lesene hiše, saj se vse več posameznikov zaveda prednosti, ki jih nudi lesena gradnja. Poleg cene, ki je zagotovo nižja kot pri gradnji klasične zidane hiše, jih prepričajo dejstva, da je bivanje v leseni hiši zdravju prijazno, ekonomično in energijsko varčno. Poleg tega pa les pričara prav posebno toplino in vaš dom napolni s prijetnim vonjem in domačnostjo. Ne le lesene hiše, v Sloveniji se vse več investitorjev odloča za gradnjo ostalih lesenih objektov (poslovni prostori, gospodarski, skladiščni, športni, turistični in ostali objekti). Prednosti montažne gradnje lesene hiše so: odlična potresna  in protipožarna varnost objekta, trajnost objekta, hitra, natančna in ekonomična gradnja lesene hiše ali objekta, ki omogoča zdravo in udobno bivanje.


Lesena gradnja v Sloveniji: celovite rešitve pri podjetju Ci Produkt d. o. o.


V Sloveniji je vse več lesenih hiš in objektov, saj poleg tega, da je les enostaven in trpežen material za gradnjo, nudi tudi uresničitev najrazličnejših arhitekturnih oblik, idej, detajlov ter možnost izvedbe tudi ukrivljenih konstrukcij. V podjetju Ci Produkt d. o. o. bomo poskrbeli za celovito izvedbo gradnje vaše lesene hiše tako v Sloveniji kakor tudi v tujini. Cena, ki jo boste dobili pri nas za gradnjo lesene hiše, bo zelo ugodna. Zakaj torej izbrati CI Produkt d. o. o.? ker smo podjetje s tradicijo in dolgoletnimi izkušnjami z gradnjo lesenih hiš, ki ponujamo celovite rešitve na ključ. Na podlagi pridobljenih izkušenj strankam strokovne svetujemo in skupaj poiščemo rešitve za vse težave.


Okolju prijazna in hitra gradnja lesene montažne hiše


Gradnja lesene hiše je hitra in okolju prijazna. Lesena hiša omogoča dobro toplotno izolacijo, kar bo pripomoglo k nižji ceni stroškov ogrevanja. Ker je za leseno hišo izredno pomembna paraprepustnost, je pri leseni gradnji vgrajena izolacija iz lesenih vlaken in celuloze. Lesena gradnja omogoča tudi uresničitev majhnih in domiselnih arhitekturnih detajlov, ki bodo vaši leseni hiši dale piko na i.


Ugodna cena lesena gradnje in uresničitev tudi najmanjših detajlov, ki ste si jih zamislili


Skeletna gradnja

Gradnja lesene hiše zahteva kar nekaj spretnosti, znanja in izkušenj. Tukaj nastopimo mi. Za gradnjo vaše nove lesene hiše v Sloveniji ali tujini bomo poskrbeli od začetka do konca: z idejo in pripravo projekta ter načrta, s pripravo ocene investicije, pridobitvijo gradbenega dovoljenja, optimizacijo stroškov glede na vrsto lesene gradnje (skeletna gradnja, masivna gradnja), z izvedbo del oziroma izgradnjo lesene montažne hiše na ključ ter predajo objekta. Za vse informacije smo vam na voljo preko telefona ali elektronskega naslova, veseli pa bomo tudi vašega obiska, kjer bomo dorekli detajle in skupaj poiskali rešitev za izgradnjo vaše nove lesene montažne hiše.

Klubska mizica

info marketing - torek, september 12, 2017
Klubska mizicaKlubska mizica je funkcionalen in očem privlačen element vsake dnevne sobe. Poleg kavča predstavlja osrednje mesto v dnevnem prostoru. Ker v dnevni sobi preživljamo veliko časa je prav, da je tudi pohištvo, vključno s klubsko mizico, funkcionalno in estetsko dovršeno. V podjetju Maros d. o. o. smo za vas pripravili izbiro klubskih mizic, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Gre namreč za klubske mizice različnih dizajnov, ki so izdelane s strani priznanih svetovnih proizvajalcev. Glede na stil in okus lahko izbirate med različnimi modernimi ali klasičnimi klubskimi mizami, za bolj zahtevne okuse so na voljo dizajnerske klubske mizice, na voljo imamo okrogle in klubske mizice različnih oblik, narejene iz različnih materialov, ki so kombinirani s steklom itd. Prav za vsak okus se bo našlo nekaj. Oglejte si našo spletno ponudbo, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v enem izmed naših salonov, kjer boste lepoto klubskih mizic doživeli v živo.

Privlačne in funkcionalne klubske mizice za vse okuse

Poleg tega, da je klubska miza privlačna, mora biti tudi funkcionalna. Različni okusi narekujejo izdelavo različnih klubskih mizic, različnih velikosti in oblik. Sodobni domovi, ki so moderno opremljeni, zahtevajo moderno klubsko mizico, ki bo očarala s svojimi modernimi, neravnimi oblikami in linijami, dizajnerskimi detajli in steklom. Klasični domovi zahtevajo klasične različice klubskih mizic. Med klasičnimi klubskimi mizicami še vedno prednjačijo lesene klubske mizice, okrogle ali pravokotne, ravnih oziroma pravilnih oblik. Svetovni trendi narekujejo vedno nove smernice na področju izdelave notranjega pohištva in klubskih mizic, zato se tudi v podjetju Maros d. o. o. prilagajamo željam in okusom naših strank.

Moderna ali klasična: klubska mizica, ki bo postala središče vašega prostora

Klubska mizica za dnevno soboPri nakupu klubske mizice bodite pozorni na velikost mizice v primerjavi s prostorom, v katerem se bo nahajala. Le primerno velika klubska mizica, najsi bo moderna ali dizajnerska, bo prostoru dala piko na i. Barvo klubske mize prilagodite bari kavča in ostalega pohištva. Bodite drzni, kombinirajte različne materiale s steklom, izberite zanimive in privlačne oblike klubskih mizic, v katere se boste zaljubili vsak dan znova.

Prepričani smo, da boste med bogato ponudbo klubskih mizic, ki smo jih za vas pripravili v podjetju Maros d. o. o. našli prav takšno, ki bo idealna za vaš prostor. Tudi za najbolj zahtevne okuse se bo našla prava. Naj še enkrat poudarimo, da so naše klubske mize izredno kvalitetne in trpežne, dostopne pa so po ugodnih cenah. Če menite, da je čas za zamenjavo vaše stare klubske mizice z novo, potem ne spreglejte naše ponudbe. 

1