Datumska štampiljka

info marketing - petek, marec 25, 2016

Datumska štampiljka – majhen, a izjemno uporaben (pisarniški) pripomoček

Pri opravljanju vsakodnevnih obveznosti pogosto ugotovimo, kako koristni so lahko prav pripomočki, katerih delovanje je v resnici zelo preprosto. Eden takšnih pripomočkov je datumska štampiljka, brez katere praktično ne gre v raznih uradih, pisarnah in podjetjih, tako večjih kot manjših, koristna pa je lahko tudi za domačo rabo. Datumska štampiljka pa je seveda še posebej nepogrešljiv pripomoček v poštnih poslovalnicah, kjer zagotavlja nemoten potek delovnega procesa.

Datumska štampiljkaKer je vaš čas dragocen …

Časovni prihranek, ki ga dosežete z uporabo datumske štampiljke namesto z ročnim izpisovanjem datuma, se morda zdi precej zanemarljiv. Vendar pa morate upoštevati, da se v primeru, da je datumska štampiljka v uporabi večkrat na dan, morda celo večkrat na uro, ti časovni prihranki seštevajo. Na letni ravni lahko tako pridobite kar precej časa, še posebej če poleg datumske štampiljke uporabljate tudi druge štampiljke in žige. Obenem tako ne boste po nepotrebnem obremenjevali rok s pisanjem, delo pa bo precej manj monotono – verjetno redki uživajo, ko že tridesetič izpišejo določen datum.

Datumske štampiljke poljubnih velikosti, oblik in barv

Datumska štampiljka je lahko izdelana v skladu z vašimi posebnimi željami – od izbire velikosti in oblike štampiljke, odločite pa se lahko tudi za poljubno barvo. Prav tako obstaja možnost, da je datumska štampiljka opremljena z želeno besedo, kar lahko v nekaterih primerih prav tako prispeva k hitrejšemu in manj napornemu delu. Še ena od možnih različic je štampiljka, pri katerih so meseci izpisani z besedo. Ne glede na vašo konkretno izbiro, pa poskrbite, da bo datumska štampiljka izdelana kvalitetno, saj bo sicer prihajalo do slabših ali celo razmazanih odtisov.