Električni viličar

info marketing - ponedeljek, junij 06, 2016

Električni viličar prinaša številne prednosti

Rabljeni električni viličarjiElektrični viličar prinaša številne prednosti v primerjavi z viličarji na dizelski ali bencinski pogon. Za svoj pogon uporablja električni tok z napetostjo med 220 in 380 V, ki ga dobiva preko električnega kabla. Zato ni dodatnih stroškov zaradi goriva in njegovega skladiščenja. Električni viličar lahko uporabljamo v notranjih prostorih, njegovo delovanje pa je tiho, kar izboljšuje delovno ozračje. Električni viličar je visoko zmogljiv in učinkovit ter zagotavlja najvišjo varnost pri delu. V primerjavi z drugimi vrstami viličarjev je izjemno tih in ne odvaja škodljivih plinov. Električni viličar je zanesljiv in tudi ob večjih obremenitvah zelo gospodaren.
Edina pomanjkljivost oziroma slaba lastnost takih viličarjev je napajalni kabel. Ker je električni viličar napajan prek kabla, ima omejen radij dela.


Električni viličarji – rabljeni ugodnejši od novih

Bi radi kupili električni viličar, pa se vam novi viličarji zdijo predragi? Rabljeni viličar je ravno tako zanesljiv in vzdržljiv kot novi, a s to razliko, da je njegova cena precej nižja. Vse rabljene elektro viličarje vedno temeljito preverimo in predelamo tako, da delujejo kot novi električni viličarji. Rabljeni viličarji v naši ponudbi so tako tehnično brezhibni, imajo veljavno obratovalno dovoljenje in našim strankam še vedno odlično služijo.
Namesto nakupa rabljenega viličarja pa se lahko odločite tudi za njegov najem. Najem viličarja je odlična priložnost za vse, ki viličarja ne potrebujete dnevno, ampak zgolj priložnostno. Za najem viličarja se odločajo tudi podjetja, ki jim nakup predstavlja preveliko finančno breme. Tudi če so električni viličarji rabljeni. V podjetju Vetis je na zalogi več kot 500 rabljenih viličarjev. Med njimi je tudi električni viličar Jungheinrich.


Električni viličarji – tudi rabljeni potrebujejo reden servis

Reden servis viličarjev je pomemben za njihovo brezhibno, predvsem pa varno delovanje. Navadno ga opravimo na vsakih 350 delovnih ur oz. po navodilih proizvajalca, a vsaj enkrat letno. Odvisno je tudi od pogojev dela in obremenjenosti delovanja stroja. V našem podjetju servis viličarjev opravimo hitro in profesionalno. Z računalniško diagnostiko preverimo celotno stanje viličarja ter učinkovito in hitro poiščemo morebitne okvare. Vgrajujemo izključno originalne ali kakovostne nadomestne materiale po ugodnih cenah. Zagotovimo vam lahko visokokakovostne storitve, za katere nudimo tudi  6-mesečno garancijo.

Obiščite nas.