Garderobna omara po meri

info marketing - petek, april 08, 2016

Vgradna garderobna omara po meri vaših želja

Vgradna garderobna omara po meri je izdelana od stropa do tal in od stene do stene, zato se bo prilegala vsakemu prostoru. Vgraditi jo je možno praktično kamor koli: v hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, kot tudi v mansarde. V primeru, da omare ni mogoče vgraditi od stene do stene, omaro zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi. Notranjost omare je brez hrbtišča, tal in stropa, v njej pa se lahko nahaja neomejeno število polic, obešalnih palic, predalov in predelnih sten. Ob doplačilu pa so na voljo tudi dodatki, kot so predali, košare in obešalniki. Vgradna garderobna omara po meri ima lahko klasična ali pa drsna vrata. Garderobne omare z drsnimi vrati imajo vrata vpeta v vodila, ki so lahko ali privita ali lepljena v strop ali v tla.

Vgradna garderobna omara po meri za presentljiv učinek predsobe

Garderobna omara po meri bo v vaši predsobi poskrbela, da oblačila, torbe in obutev ne bodo ležala po celem stanovanju, ampak bodo lepo in urejeno pospravljena v omaro. Prepričani smo, da morebitni obiskovalci nad razmetanimi čevlji v predsobi ne bodo navdušeni. Če si zaradi pomanjkanja prostora ne morete privoščiti, da bi v vaši predsobi stala še ena omara, je rešitev preprosta – vgradna garderobna omara po meri.

Pri načrtovanju vgradne garderobne omare (z drsnimi vrati ali klasičnimi vrati) se osredotočite na vaše želje in zahteve. Da bo izdelana garderobna omara resnično ustrezala vašim potrebam, je še pred načrtovanjem dobro premisliti, kje bo garderobna omara po meri stala in koliko ljudi jo bo uporabljalo. Prav tako se vprašajte, kakšna oblačila in obutev boste v njej shranjevali in za kaj vse jo boste uporabljali. Preglejte svoja oblačila in dodatke, razmislite, ali potrebujete več obešalnikov ali več polic, ali so vaša oblačila daljša ali krajša, ali imate težke plašče, ki potrebujejo dobro oporo, in ali imate veliko različnih kravat ali pa morda športno opremo, ki zasede veliko prostora.

Iščete kakovostne in cenovno ugodne garderobne omare z drsnimi vrati? Obiščite našo spletno stran, kjer vas čakajo minimalistične, funkcionalne in praktično nepogrešljive vgradne garderobne omare z drsnimi vrati, kot tudi s klasičnimi vrati. Zanimivo in praktično rešitev ponuja tudi garderobna stena, ki s primerno in duhovito izbiro kljuk in obešalnikov ter pospravljenim ambientom ustvarja prijetno vzdušje že takoj ob vstopu v stanovanje. Več lahko lahko preberete tudi na vsi.si portalu. Vabljeni.