Garderobne omare z drsnimi vrati

info marketing - petek, april 08, 2016

Garderobne omare z drsnimi vrati prihranijo pri prostoru

Garderobne omare z drsnimi vrati so idealna rešitev za tiste sobe, v katerih je le malo prostora. Garderobne omare z drsnimi vrati so tako idealne tam, kjer imate le ozek prehod, v katerem bi bilo odpiranje krilnih vrat nadležno ali pa celo kar nemogoče. Garderobna omara z drsnimi vrati je zagotovo zelo pameten izbor nakupa pohištva za spalnico.

Drsna vrata za omaro izboljšajo izkoriščenost prostora

Drsna vrata za omare so v splošnem zelo priročna zadeva, zato vam nakup naše odlične garderobne omare z drsnimi vrati toplo priporočamo. Poleg našega odličnega pohištva za spalnico, v okviru katerega se še posebej odlikujemo z garderobnimi omarami, vam priporočamo tudi garderobne stene, ki so odlična rešitev za estetsko opremo vaše predsobe. Z garderobno steno ne pridobite le prostora za oblačila, dežnike, klobuke in druge predmete, katere je izredno priročno odložiti takoj, ko vstopimo skozi vrata, ampak tudi polepšate izgled vaše predsobe. Ko bodo vanj vstopali gostje, bo garderobna stena prvi pohištveni element, ki ga bodo zagledali. Če boste garderobno steno kupili pri nas, boste nanjo lahko več kot upravičeno ponosni.

Garderobne omare z drsnimi vrati so izraz modernosti

Nekoč so bila tako rekoč vse omare opremljene s krilnimi vrati. Danes seveda poznamo že najrazličnejše izvedbe drsnih vrat, tako da drsna vrata že dolgo niso več noviteta. Toda izkazalo se je, da garderobne omare z drsnimi vrati niso nikoli bile le prehodna modna muha, ampak so bile nov korak v razumevanju in v manipulaciji s pohištvom. Drsna vrata tako ostajajo moderna pohištvena stalnica. Na drugi strani pa so bile garderobne stene nekoč bistveno bolj priljubljene, kot so danes. Kljub temu jih ljudje ponovno odkrivajo in spoznavajo njihove številne prednosti.