Kamini

info marketing - sreda, februar 26, 2014

Kamini na drva in pelete

Razmišljate o tem, da bi v svojo dnevno sobo ali spalnico namestili kamin na pelete ali drva? Zbirate informacije o prednostih in slabostih takšne vrste ogrevanja? Naj vam pri tej odločitvi pomagamo: slabosti pravzaprav ni, prednosti pa je izjemno veliko. Kamini in kaminske peči so čudovita izbira, ki je ne boste nikoli obžalovali. Za vse vrste kaminov namreč velja, da prinesejo v dom neko prav posebno vzdušje – občutek topline in domačnosti. Morda v nas zbudijo neko prvinsko ljubezen in spoštovanje do ognja, ki je človeku že od najzgodnejših dni pomenil varnost in zavetje. Kamini, v katerih prasketa ogenj, ogrejejo vašo dušo in telo.

Kamin na drva

Kamin na drva 

V podjetju Eximma vam ponujamo več kot 50 vrst različnih kaminskih vložkov, zato boste med njimi zanesljivo našli takšnega, ki bo primeren za vaš dom. To klasično obliko ogrevanja so svetovno priznani proizvajalci, s katerimi sodelujemo, povzdignili na novo raven. Sodobni kamini združujejo prijetno vzdušje ognja z najnovejšimi tehnologijami in oblikovalsko eleganco. Kamini podjetij Ruegg, Piazzetta, MCZ in Montegrappa so vrhunskega videza, obenem pa tako kakovostno izdelani, da boste svoj dom ogrevali z njimi še dolga leta. Ker so bili ustvarjeni z mislijo na sodobnega človeka in njegove potrebe, se naši kamini prilagajajo načinu življenja in zahtevam po praktičnosti, ki jih večina postavlja na prvo mesto.

Kamin na pelete

Kamin na pelete 

Topline ognja v dnevni sobi pa vam ne pričara le kamin na drva, ampak jo omogoča tudi kamin na pelete. Gre za nekoliko sodobnejšo različico med kamini, ki ustreza tudi tistim uporabnikom, ki ne želite ali ne morete kuriti na drva. Nekaterim je ukvarjanje z drvmi v veliko veselje, medtem kot drugim predstavlja popolnoma odvečno delo. Za slednje so peleti odlična rešitev, saj zalogovnik omogoča še večje udobje, obenem pa takšni kamini nudijo vse prednosti ogrevanja z lesom. Če pa želite ogrevanje, ki ne zahteva drugega, kot priključitev na elektriko, vam nudimo tudi električne kamine, ki so primerni za popolnima vsak prostor.