Klimatska naprava je primerna za hlajenje in ogrevanje prostorov

info marketing - četrtek, junij 02, 2016
Klimatska naprava je posebno v vročih poletnih dneh nepogrešljiv del javnih prostorov z veliko pretočnostjo ljudi, seveda pa tudi za hlajenje naših domov. S tehnološkim razvojem pa klimatska naprava postaja vse bolj zaželena tudi v prehodnih obdobjih in hladnejših dneh, saj je klima za ogrevanje stanovanja prav tako učinkovita, kakor za hlajenje.

Stenska, talna ali stropna klimatska naprava za vsak prostor

Katera koli klimatska naprava LG, ki jo boste izbrali iz naše bogate ponudbe sodobnih in dovršenih modelov bo dosegala najboljšo kakovost med kvaliteto in ceno. Naše klimatske naprave dajejo poudarek funkcionalnosti, veliki meri energetske učinkovitosti, nizki porabi energije,  pa tudi estetski dovršenosti. Bodisi stenska, talna ali stropna klimatska naprava, bo poskrbela za prijetne temperature in udobno bivanje v prostoru. Ob tem pa LG klimatska naprava, s skrbno oblikovanimi linijami, ne bo kvarila izgleda prostora, pač pa ga celo estetsko dopolnila.

Kdaj izbrati stropno klimatsko napravo?

Stropna klimatska naprava je prava izbira za prostore, kjer klime ne moremo kot običajno namestiti na stene ali pa želimo, da je naprava manj vidna. Stropne klime so običajno večje in zato primernejše v prostorih z večjo kapaciteto, kot so pisarne ali trgovine. V domovih pa se funkcionalnost takšne naprave pokaže predvsem v podstrešnih sobah ali mansardah z nizkimi stenami. Stropna klimatska naprava je izredno tiha in učinkovita ter zagotavlja primerno ohlajen oziroma ogret vsak prostor.  

Klimatska naprava bo delovala nemoteno, če bo poskrbljeno za pravilno in strokovno montažo

Da bo vaša nova klimatska naprava delovala brezhibno, vam ob nakupu nudimo tudi ugodno montažo klime. Zagotavljamo vam bogato ponudbo visokokakovostnih naprav z dolgo življenjsko dobo, v kolikor pa s časom vseeno pride do okvare, poskrbimo tudi za hiter in strokoven servis vaše naprave, da bo po koncu poletja klima pripravljena za ogrevanje stanovanja. Izberite napravo iz našega spletnega kataloga in preverite cenik v naši spletni trgovini Iblo d.o.o. Z našo pomočjo si zagotovite sveže poletje v vašem domu.