Okna lesena

info marketing - ponedeljek, december 11, 2017
Okna lesena lahko v Marlesu dobite po ugodni ceni. Razmišljate, da bo stara in rabljena okna zamenjali z novimi okni? Lesena okna ponujajo mnogo prednosti v primerjavi z ostalimi okni. Ne le, da so lesena okna odličen izolator, kar bo vplivalo na zmanjšanje stroškov ogrevanja, okna lesena nudijo popolno udobje bivanja. Les je naraven material, ki je izredno trpežen in prilagodljiv, sama izdelava lesenih oken pa je v primerjavi s proizvodnjo oken iz drugih materialov veliko manj energetsko potratna. Če ste v dvomu, katera okna izbrati, lesena so zagotovo najboljša. V Marlesu vam ponujamo različne dimenzije in oblike oken, lesena dvokrilna okna, lesena drsna okna, pa tudi posebne oblike, kot so okrogla lesena okna, trikotna, polkrožna okna itd. Odločite pa se lahko tudi za lesena okna po meri, če vam nobena od standardnih dimenzij ne ustreza. Zamenjajte vaša rabljena okna. Lesena okna vam ponujamo po izjemni ceni, zagotavljamo pa najboljšo kvaliteto. 


Lesena okna: rabljena lesena okna lahko predelamo


Odlična novica pri lesenih oknih je ta, da jih lahko ob koncu njihove življenjske dobe uporabimo kot energent. Rabljena lesena okna lahko tudi ponovno predelamo v manj zahtevne lesene izdelke. Kvalitetna okna, lesena, so edina okna, ki v svojem življenjskem veku odlično služijo ljudem in naravi, ne da bi jim škodovala. Oglejte si našo linijo lesenih oken. Ponujamo vam velik izbor vseh vrst lesa in barvnih kombinacij, zato lahko brez težav izgled okenskega krila prilagodite vašim željam in zahtevam. Naj rabljena okna postanejo preteklost z ugodnim nakupom oken, lesenih oken z dolgo življenjsko dobo. Lesena okna po meri – izdelava oken po vaših željah

Razmišljate o zamenjavi rabljenih oken z novimi okni? Lesena okna so najboljša izbira za vas. Lesena okna izdelujemo po meri in na ta način zagotovimo popolno zadovoljstvo naših strank. Potrebujete morda lesena dvokrilna okna? Ali lesena drsna okna? Za vse bomo poskrbeli v Marlesu.