Ploščice za kuhinjo

info marketing - ponedeljek, april 04, 2016

Ploščice za kuhinjo različnih oblik, velikosti in barv

Ploščice za kuhinjo morajo biti usklajene s kuhinjskimi elementi oziroma s celostno podobo kuhinje, ki jo želite doseči. Najbolj razširjene so kuhinjske ploščice 10x10, vendar se lahko odločite tudi za manjše ali večje ploščice, odvisno od vaših preferenc in velikosti prostora. Premišljeno opremljena kuhinja bo zagotovo navduševala vaše obiskovalce, obenem pa vam bo ponujala prijetno okolje za ustvarjanje vedno novih, domiselnih kulinaričnih mojstrovin.

Zakaj so ploščice za kuhinjo praktično nepogrešljive v vsaki kuhinji?

Stenske keramične ploščice za kuhinjo so skorajda nujen element, ki v prvi vrsti poskrbi za povečano praktičnost oziroma funkcionalnost prostora, tako med samim kuhanjem kot pri čiščenju. Seveda pa so v kuhinjah izjemno praktične tudi talne ploščice, ki so lahko enake kot izbrane stenske keramične ploščice za kuhinjo, lahko pa se odločite za kombinacijo dveh različnih vrst ploščic. Tovrstno eksperimentiranje oziroma kombiniranje različnih barv oziroma dekorjev je sicer nekoliko zahtevnejše, vendar pa je lahko končni rezultat zelo zanimiv, vaša kuhinja pa bo zagotovo povsem unikatna. Pomembno je, da izberete odporne ploščice za kuhinjo, katerih videz bo ostal nespremenjen še dolga leta, obenem pa kakovostne ploščice za kuhinjo zahtevajo manj napora pri vzdrževanju oziroma čiščenju.

Ploščice za kuhinjo

Velika izbira kakovostnih ploščic za kuhinjo in drugih ploščic

Za vse tiste, ki iščete trpežne keramične ploščice po dostopnih cenah, je naš salon keramike v Trzinu, nedaleč od Ljubljane, pravi naslov. V podjetju Kersan vam namreč ponujamo bogato izbiro ploščic za različne prostore, pa tudi za balkone, terase in druge zunanje površine. Še posebej raznolika je naša ponudba kuhinjskih ploščic 10x10, ki so na voljo v številnih barvah in z domiselno izdelanimi ornamenti. Poleg klasičnih kuhinjskih ploščic 10x10 pa boste pri nas našli tudi ploščice za kuhinjo drugih dimenzij, tako večjih kot manjših. Zavedamo se namreč, da je eden ključnih ciljev pri opremljanju doma doseganje unikatne, izvirne podobe, ki na svojevrsten način pripoveduje zgodbo o ljudeh, ki tam živijo. Raznolika ponudba vam tako omogoča veliko svobode pri opremljanju, zato končna podoba vašega doma nikakor ne bo generična, ampak povsem usklajena z vami, z vašim okusom in življenjskim slogom. Kakovostne, skrbno izdelane keramične ploščice priznanih izvajalcev pa so poleg tega tudi zagotovilo, da bo vaš dom odražal posebno prefinjenost. Ker sanjska podoba vašega doma ni nedosegljiv cilj, ampak nekaj, kar si nedvomno zaslužite!