Program za izrisovanje kuhinj

info marketing - četrtek, november 30, 2017
Program za izrisovanje kuhinj podjetja GA+kuhinje je 3d spletni program, ki nam omogoča risanje in ustvarjanje po našh načrtih. Ko je izrisovanje končano, ga lahko downloadamo na svoj računalnika ali pa naročimo strokovni izris v eni od trgovin GA+kuhinje, kjer nam bodo izkušeni svetovalci sestavili kuhinjo po našem načrtu v programu za izrisovanje 3d kuhinj.
programi za risanje kuhinj

Izrisovanje, risanje in download naših kuhinj s programom 3d

Na spletni strani izberemo možnost »načrtovanje kuhinj«, kjer nas bo interaktivni vodič programa vodil skozi celotni postopek risanja.
Najprej, nam program za izrisovanje in risanje omogoča, da izberemo slog, ki ga želimo načrtovati. Izbiramo lahko med mnogimi mnogimi vrstami npr: modernim,podeželskim, itd. Po izboru sloga v programu, nam bo program naložil le tiste elemente, ki se ujemajo z našim predizborom sloga.
V programu za izrisovanje sledi možnost izbire oblike prostora kuhinje. Program ima predpripravljene oblike tlorisa prostora in sicer: pravokotne, oblika L in oblika tlorisa s 5 stenami. Po izboru oblike, le to lahko tudi rotiramo. V primeru, da vnaprej oblikovani tlorisi ne ustrezajo našemu prostorskemu tlorisu, imamo možnost  v programu ustvariti svoj tloris s klikom na gumb za izris tlorisa. 

Po izboru oblike, lahko na ikoni »streha« v programu za risanje kuhinj vnesemo načrt dimenzij višine zidov in izrisovanje kuhinje se lahko prične.

Program za 3d risanje in izrisovanje, nam da najprej možnost, da definiramo vrata in okna različnih oblik in dimenzij, električno napeljavo in dostop do elektrike, vodovodno inštalacijo ter pričnemo risanje in izrisovanje kuhinje z postavitvijo 3d elementov v 3d program.
V program za izrisovanje kuhinj lahko:
  • vnašamo elemente, aparate, pripomočke ter izbrano pohištvo, 
  • spreminjamo dimenzije oken, vrat in sten, 
  • izbiramo barve in izvedbe ličnic, ter način njihove obdelave,
  • preizkušamo različne postavitve - enovrstna, dvovrstna, L, U, z otokom, ter
  • izbiramo pohištve, ter njegovo postavitev, dekoracijo, itd.
program za izrisovanje kuhinj
Med risanjem kuhinje v programu za 3d izrisovanje, si lahko ogledamo našo izrisano varianto z vseh strani v 3d in tako dobimo prostorsko sliko našega risanja kuhinje ter jo po želji spreminjamo ali dodajamo elemente ter spreminjamo barve in postavitve, oblike elementov in pohištva toliko časa, da bomo s svojim načrtom kuhinje v programu zadovoljni.
Ko končamo z risanjem in izrisovanjem kuhinje, nam program omogoča, da risanje oz. izris naše kuhinje zaključimo shranimo ter downloadamo na naš računalnik. 
Downloadan načrt kuhinje nam izriše celoten načrt, na podlagi katerega lahko popišemo opremo.
Izrisan načrt lahko po želji zaupamo tudi svetovalcem v GA+kuhinje, da nam oni sestavijo kuhinjo po našem načrtu in strokovno svetujejo.