Rolka penny - odlična izbira za prave ljubitelje skejtanja

info marketing - torek, december 19, 2017
Podjetje B2MS d.o.o je mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo rolk penny, rolerjev, drsalk, floorball opreme, skirojev in ostalih športnih proizvodov kot so oblačila za športnike. Naša osnovna dejavnst je zastopanje, distribucija in svetovanje, obenem pa zastopamo kvalitetne blagovne znamke kot so Tempish in Stateside Skates, ki zagotavljajo kakovostne izdelke kot so rolke penny. Penny rolke oz. deske so ustvarjene za lahkotno vožnjo po mestu, narejene iz plastike in primerne za vse prave ljubitelje skateboardinga ali začetnike, ki bi se radi pobližje spoznali s to dejavnostjo oz. bolje rečeno kulturo. Celoten program podjetja vključno z urban penny boardi obsega tako izdelke za otroke kot odrasle, obenem pa so primerni tako za rekreativne športnike in zahtevne rekreativne športnike kot tudi profesionalno uporabo. 

Rolka pennyRolka penny – mali skejt iz kvalitetne plastike zagotavlja zabavo

V naši ponudbi na spletni strani lahko izbirate med različnimi urban boardi med katerimi so izredno priljubljene penny rolke, ki so eden od naših najbolj prodajanih artiklov. Penny rolka je vrnitev v 80-leta, kulturo skateboarda, a s pomembno novostjo – kakovostjo. Gre za desko, ki je namesto eksotičnih vrst lesa ali steklenih vlaken narejena iz plastike in zagotavlja izjemno lep zunanji videz ter lahkotnost. Penny rolke so majhne, zelo okretne in lahke za prenašanje, tako da zagotavljajo enostavno in udobno vožnjo ter so primerne za v nahrbtnik, ko je ne potrebujete več. Penny rolke poleg enostavne vožnje zagotavljajo trpežnost in stabilnost ter so izjemno zabavne. V tej majhni penny deski je zajeta ljubezen do skateboardinga in prepričani smo, da bo navdušila tudi vas, ne glede na to ali ste ljubitelj skateboardinga ali zgolj začetnik.

Penny deskaPenny rolka po ugodni ceni v naši spletni trgovini

V kolikor vas skejtanje zanima, bi se radi pobližje spoznali s to dejavnostjo ali pa ste že popolnoma domač v vožnji vam v našem podjetju nudimo različne vrste kvalitetnih penny rolk oz. desk po izjemno ugodni ceni. Razmerje med kvaliteto in ceno penny rolk je zelo ugodno in prepričani smo, da boste z nakupom v naši trgovini izjemno zadovoljni. V kolikor imate glede penny rolk kakršnokoli vprašanje nas lahko pred nakupom kontaktirate po telefonu ali emailu in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti. Rolke penny so idealna rešitev za vožnjo po mestu. Prepričajte se sami. B2MS je pravi naslov za nakup penny rolke oz. deske po ugodni ceni.