Štampiljke

info marketing - torek, junij 14, 2016

Štampiljke so nepogrešljive pri poslovanju in tudi pripomoček za kreativno preživljanje prostega časa

Štampiljke so del vsake pisarniške opreme in nepogrešljive za vsakršne poslovne namene. Nemalokrat pa se izkažejo tudi kot priljubljena otroška igrača ali pripomoček pri kreativnem ustvarjanju.

Štampiljke z napisi – hitro in enostavno označite dokumente

Štampiljke z napisi
Uporabo ustreznih žigov predpisuje zakonodaja, pa tudi sicer so štampiljke v podjetjih tisti pripomoček, ki lahko znatno olajša marsikatero delo med rokovanjem z dokumenti. Ob tem seveda ne smete pozabiti, da uporaba žiga ob podpisu, dokumentu pripiše več verodostojnosti, četudi uporaba sploh ni obvezna. Čeprav elektronski podpisi in sodobna tehnologija izpodrivajo klasične pisarniške pripomočke, štampiljke in žigi ostajajo nenadomestljivi, posebno, če delo opravljate na terenu in izven pisarne. V takšnih primerih našim strankam svetujemo kompaktne žepne štampiljke. V pisarnah, kjer se ukvarjajo z najrazličnejšimi dejavnostmi, so poleg žigov izredno uporabne tudi štampiljke z napisi in datumi. Oblikujete takšne, ki vam bodo omogočale hitrejše in bolj produktivno delo. Za lažje odpremljanje poštnih pošiljk v podjetju Clavis za vas izdelamo štampiljke z vašim naslovom ali štampiljke z napisi, s katerimi označite plačane ali knjižene račune, prejeto pošto in podobno.

Igrača ali pripomoček za ustvarjanje

Prav tako, kakor sodobna tehnologija žigov ni izpodrinila iz pisarn, tudi sodobne igrače, niso izpodrinile otroškega navdušenja nad preprostim pripomočkom za igro – štampiljko. Možno jih je kupiti v številnih trgovinah, a so te običajno slabše kvalitete, predvsem pa skope z motivi. Če ste tudi sami kreativni za vas ustvarimo štampiljke z najrazličnejšimi napisi, ki jih lahko odtisnete na voščilnice ali s svojim imenom na kreativen način označite zvezke in knjige. Zakaj ne bi za svojega malčka ali zase oblikovali unikatne štampiljke? S črkami ali risbami, za vas jih v dveh poslovalnicah (trgovski center Supernova v Ljubljani in Mercator center Vrhnika) izdelamo v najrazličnejših velikostih, oblikah in barvah. Vse to storimo kvalitetno, ugodno in hitro. Nekatere štampiljke pa lahko za vas izdelamo le v nekaj minutah.

Preberi več o datumskih štampiljkah tukaj.