Izdelava spletnih strani

 

Izdelava spletnih strani in trgovin se prične z idejo

Izdelava spletnih strani v podjetju Vsi.si d.o.o. poteka že preko 15 let. Danes lahko s svojim znanjem in s svojimi izkušnjami poskrbimo za izdelavo in razvoj spletnih strani in spletnih trgovin še tako zahtevnim strankam. Zavedamo se, da je trg izdelave spletnih strani in trgovin neizprosen. Stremimo k temu, da boste izstopali iz sivine povprečja. Razpolagamo s paleto motiviranih strokovnjakov, ki imajo ustrezna znanja na vseh potrebnih področjih. Od tekstopiscev in vodij projektov do dizajnerjev in programerjev.

Izdelava spletnih strani v CMS

Urejevalnik vsebine SolCMS in Wordpress

Izdelava spletnih strani v CMS sistemu.  SolCMS je plod lastnega razvoja. Pri njegovi izdelavi smo od samega koncepta imeli v mislih enostavno urejanje vsebine in čim boljše pozicije na Googlu. Temelji na ogrodju Laravel in uporablja najmodernejše rešitve - tako v ozadju kot front-endu. Ocene preko Googlovega vgrajenega orodja za analizo hitrosti so nadpovprečne.

Izdelava sekundarne spletne strani v portalu Vsi.si

Internetni marketing oblikovanje spletnih strani

Od analize do razvoja in vzdrževanja spletnih strani

Izdelava spletne strani ni le izbira predloge in zakup strežnika. Vsak projekt se da razdeliti na več ključnih faz, pri katerih za čim boljšo dovršenost skrbijo naše ekipe. Sprva analiziramo obstoječe stanje, nato z načrtovanjem spletne strani skušamo zagotoviti čim bolšo uporabniško izkušnjo. Med oblikovanjem in programiranjem poskrbimo za moderni, zanesljiv in varen produkt na katerega boste lahko ponosni.

Optimizacija spletne strani za spletne iskalnike in vzdrževanje internetnih strani zagotovi, da bo vaša spletna stran mlada in zdrava čim dalj časa. Z veseljem pomagamo in svetujemo, stremimo k čim krajšem odzivnem času. 

Oblikovanje spletnih strani prilagodimo vašim željam in potrebam

Izdelava spletnih strani - Spletni marketing

Izdelava spletnih strani

Vas zanima oblikovanje spletnih strani ali izdelava internetnih trgovin? Jo želite le nekoliko prenoviti? Z leti izkušenj smo prepričani, da lahko najdemo rešitev za večino težav. Primarno izdelujemo spletne strani v Wordpress-u ali urejevalniku vsebine, ki smo ga sami razvili - SolCMS.

Izdelava prodajne spletne rešitve

Je vaša spletna stran že super-duper, vendar nima dovolj obiska in prodaje? Bi se radi predstavili širši javnosti vendar vas nihče ne najde? Stopite v stik z našimi strokovnjaki za optimizacijo iskalnih pozicij in Google Ads.

Oblikovanje dizajna spletnih strani

Imate že material, slike ali super ideje, vendar vas nazaj drži CGP ali logotip iz začetka tega tisočletja? Stopite v korak s časom in trendi ter si privoščite novi logotip, ki bo predstavljal vaše podjetje.

Izdelava spletnih strani in internetnih trgovin - pričnimo projekt

 

Izdelava spletnih straniSpletne strani so dandanes nepogrešljivo orodje za pridobivanje strank in komunikacijo z njimi. Izdelava pregledne in učinkovite internetne strani, ki je povrh tega še privlačno oblikovana, lahko znatno vpliva na uspeh in ugled podjetja. Po drugi strani pa lahko slabo oblikovanje, natrpanost vsebin in počasno delovanje obiskovalca v hipu odvrne. Taka oseba ne bo zgubljala časa na naši strani, temveč se bo raje obrnila h konkurenci. In zakaj se ne bi? Na dotični spletni strani se ne znajde in nima nobene želje po poslovanju s podjetjem, ki ga dojema kot neprofesionalnega in nekredibilnega. Poskrbite, da to podjetje ne boste vi. Toda kako izbrati ponudnika, ki mu boste zaupali izdelavo vaše strani?

 

Vse se začne z analizo in pripravo načrta 

Preden bomo za vas izdelali spletno stran, bomo v sodelovanju z vami temeljito preučili vašo dosedanjo vizualno podobo na spletu in jo na vašo željo spremenili, osvežili ali ohranili. Pregledali bomo internetne rešitve konkurence in jih poskušali nadgraditi. Poiskali bomo ključne besede, ki kratko in jedrnato opisujejo vaše delovanje, in jih izpostavili v naslovih, tekstih in metapodatkih internetne strani. Izbrane ključne besede bodo odigrale pomembno vlogo tudi v nadaljnji optimizaciji internetnega mesta. Še tako lepo oblikovanje strani namreč ne more pomagati, če podjetje ne dosega svoje ciljne skupine potencialnih kupcev in stran ne dosega zadostnega obiska. Mi poskrbimo za celosten paket digitalnega marketinga, ki vključuje tako izdelavo in oblikovanje kot tudi enkratno optimizacijo spletišča in, po želji, dolgotrajno sodelovanje v obliki mesečne optimizacije. Za vas bomo uredili tudi gostovanje na strežniku in opravili registracijo domene, če to še ni urejeno. 

 

Oblikovanje internetne strani

Rezultat našega sodelovanja bo izdelava in oblikovanje internetnih strani, ki v celoti odslikava filozofijo vašega podjetja, je skladna z vašimi željami in se načrtno osredotoča na ciljnega obiskovalca spletišča z odlično uporabniško izkušnjo. To pomeni, da spletna stran učinkovito, enostavno, hitro in lično podaja podatke, ki jih uporabnik išče in pričakuje ob njenem obisku. Vaša spletna stran lahko temelji na naših premišljenih in preverjeno učinkovitih predlogah oblikovanja ali na deloma prilagojenih predlogah. Lahko se odločite tudi za povsem unikatno rešitev. Ker stranke za dostop do spletnih strani podjetij vse pogosteje uporabljajo mobilne telefone in tablične računalnike, je postavitev internetnih strani pri nas vedno prilagojena za primeren prikaz in delovanje na različnih napravah. Preberite si še o trendih oblikovanja spletnih strani, ki so se pojavili (in nekateri izumrli) od začetka interneta do danes. 

 

Razvoj in oblikovanje internetne strani

Izdelava internetnih straniPrilagodljiv razvoj omogoča funkcionalnost internetne strani. Naše izdelave temeljijo na lastni CMS platformi, ki ji na željo stranke dodamo dodatne funkcije po meri. Preprost urejevalnik besedila omogoča uporabniku samostojno oblikovanje vsebin. To je predvsem pomembno, če želite imeti nadzor nad svojimi vsebinami oziroma jih želite redno posodabljati (recimo v primeru vodenja e-trgovine, dodajanja raznih obvestil javnosti ali blog postov, spreminjanja galerije slik itd). Uporaba našega CMS-ja ne zahteva posebnega računalniškega znanja in je enostavna za uporabo. Za dolgoročni razvoj vaše internetne strani pa lahko najamete tudi profesionalne internetne razvijalce podjetja VSI.SI. Kot orientacija za nadaljnji spletni razvoj nam služi statistični pregled obiskanosti internetne strani in podstrani. Na tak način lahko namreč identificiramo prednosti in slabosti spletnega mesta in to, kaj obiskovalci na strani sploh počnejo in koliko časa preživijo na njej. Vse to je koristno za razvijanje novih vsebin in implementiranje inovativnih rešitev, ki bodo izboljšale vaše poslovanje. 

 

Cena izdelave spletnih strani

Cena je vedno odvisna od zahtevnosti izdelave spletne strani in številnih drugih dejavnikov. Če uporabimo predpripravljene predloge, je znesek seveda manjši kot če gre za izdelavo popolnoma unikatne strani tekorekoč iz nule, kjer gre za daljši in bolj zahteven projekt. Cena je prav tako odvisna od dodatnih funkcij, ki jih želimo imeti, števila podstrani, izbranega paketa optimizacije in tako naprej. Ker se vam želimo v kar največji meri prilagoditi in vam ponuditi čim natančnejšo predvideno ceno internetne strani, vas prosimo, da stopite z nami v stik preko telefona, elektronske pošte ali obrazca na spletni strani. Ceno je težko doreči kar v naprej; uskladili jo bomo v skupnem pogovoru o vaših željah in pričakovanjih.

 

Optimizacija internetne strani

Optimizacija spletnih strani (tudi SEO) se marsikomu zdi zapletena, a podjetje VSI.SI predstavlja enostavno rešitev, ki združuje vse storitve na enem mestu. Poskrbeli bomo za oblikovanje in izdelavo internetne strani (ki bo tako estetska kot tehnično dovršena), ki bo ciljno in prodajno umerjena proti vašim kupcem. Za dolgoročen uspeh je potrebno vsebine internetne strani strateško oblikovati, o čemer se lahko podučite na naših izobraževanjih s področja pisanja, in nam zaupate to nalogo. Optimizacija se navadno dela na mesečni ravni, na koncu vsakega meseca pa dobite poročilo o tem, kako uspešna je bila. SEO se fokusira na to, da bo vaša spletna stran zanimiva za iskalnike, ki jo bodo zato višje uvrščali v svoj seznam rezultatov iskanja. Višje kot je stran, večji obisk ima. Optimizacija internetnih strani je ključna za prodajni uspeh na internetu. Že vrsto let velja pravilo, da oblikovanje in izdelava internetne strani preprosto nista več dovolj. Ste le eden izmed 1.000.000.000 in več lastnikov internetnih strani! Poskrbite, da boste zaradi optimizacije postali v množici zares vidni.

 

 

Zgolj prenova ali izdelava nove spletne strani ni dovolj za uspeh

Izdelava spletnih straniKljub temu, da se nam včasih tako zdi, sama izdelava spletne strani ni nikoli dovolj za uspešno poslovanje. Če ne poskrbimo za dobro optimizacijo ali oglaševanje, strani ne bo nihče našel! Izkušnje so pokazale, da so strankam izjemno pomembni vsi dejavniki, ki bi jih morala vključevati vsaka kvalitetna izdelava strani: načelo enostavnosti, razumljivosti in transparentnosti. Prav zato je na začetku potrebna analiza vaših potreb, na osnovi katerih se lahko ustvari ponudba. Vaša naloga je, da priskrbite slike in vsebine, ki jih želite imeti na strani (v kolikor jih nimate, vam jih lahko po naročilu napišejo tudi naši izkušeni pisci), ter predstavite vaše želje in pričakovanja glede končne podobe strani. Naša naloga je, da poskrbimo za idejno rešitev in popolno izdelavo. 

 

Kaj je pomembno pri postavitvi strani?

 • izdelava spletne strani zahteva jasen cilj in opredelitev vseh funkcij, ki jih želite imeti
 • potrebno je razrešiti vsa potencialna vprašanja, ki jih zadeva prenova
 • dober oblikovalec mora upoštevati vaše želje in predloge glede dizajna

 

Izdelava spletne strani zahteva določeno gradivo, ki ga morate priskrbeti:

 • Oblikovanje spletnih stranivsebine, ki bodo na strani (v večih jezikih, če gre za globalno stran)
 • fotografije v primernem formatu
 • .pdf dokumente in vse ostale materiale, ki jih želite postaviti na spletno stran in
 • projektno dokumentacijo, v primeru da gre za zahtevnejši in obsežnejši projekt.

V primeru, da ste časovno omejeni in nimate časa za zbiranje vseh materialov in gradiva, lahko to nalogo prevzamemo tudi mi. Z ekipo izkušenih piscev poskrbimo za hitro napisana in optimizirana besedila, ki bodo predstavila delovanje vašega podjetja in bodo zaradi svoje strukture (SEO) tudi bolj vidna v rezultatih internetnih iskalnikov kot je Google. 

 

Ponujamo vam številne storitve za postavitev in vzdrževanje strani

Prenova je le prvi korak v svetu interneta. Potem ko sta izdelava spletne strani in njena postavitev opravljena, so potrebna konstantna vzdrževanja, nadgradnja in ažurnost, zato vam nudimo: 

 • registracija domene in postavitev strani,
 • idejna rešitev spletne strani – naš predlog in vaše želje
 • izdelava spletne strani, pri kateri uporabljamo najnovejše tehnologije in upoštevamo vse zahtevane standarde.
 • vzdrževanje internetne strani – spremembe, dopolnitve, popravila aplikacij in vse, kar bo vašo spletno stran in aplikacije naredilo živo in aktualno,
 • urejevanje besedil – če imate težave z ustvarjanjem spletnih besedil, ki so prilagojena za splet in internetne iskalnike, lahko besedila preuredimo oz. ustvarimo nova,
 • svetovanje – v primeru, da potrebujete pomoč in usmerjanje in vodenje v samem procesu upravljanja spletne strani,
 • obdelava fotografij
 • oglaševanje - Google Ads, socialna omrežja (Facebook, Instagram itd).
 • drugo

 

 

Funkcionalna in estetsko dovršena izdelava spletnih strani po meri podjetja

Profesionalna izdelava spletnih strani, ki združuje estetiko in funkcionalnost, je proces, ki je sestavljen iz več korakov. V agenciji pa se vsakega projekta lotimo individualno, zato je izdelava spletne strani po meri prilagojena željam in potrebam naših naročnikov. Individualne potrebe predstavljajo osnovo za začetno fazo analize in načrtovanja, pri čemer analiziramo ciljno skupino, konkurenco in ključne besede. Temu sledi oblikovanje spletne strani, ko določimo strukturo in grafično podobo. V tretji fazi implementiramo vsebine in module, kot so na primer e-novice ali pa izdelava spletne trgovine, kjer je potrebno dodati še druga orodja. Pri izdelavi spletnih strani poskrbimo tudi za on-site optimizacijo spletnih strani z osveževanjem vsebin in meta podatkov ter za vzdrževanje, ki zagotavlja varnost in hitrost nalaganja. Naročnikom nudimo tudi orodje SolCMS, ki omogoča enostavno urejanje vsebin in je prilagojeno Googlovim algoritmom.Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletne strani sledi inovativnim dizajn rešitvam

Kakovostna izdelava spletnih strani vključuje vse aktivnosti, ki pripomorejo k temu, da je spletno mesto funkcionalno, estetsko in nudi dobro uporabniško izkušnjo. Zato mora preko dobro pozicioniranih in vidnih vsebin vsebovati vse informacije, ki jih kupci najpogosteje iščejo, preden se odločijo za vzpostavitev stika ali nakup. Pri tem povezovanje olajšuje dostopen kontaktni obrazec ter vidne povezave do socialnih omrežij. Pomembno je tudi oblikovanje spletne strani, pri čemer poskrbimo za atraktivno grafično podobo in inovativne dizajn rešitve, vključno z logotipom. Izdelava spletne strani po meri mora nuditi strukturno in slogovno skladnost, saj mora poudarjati dejavnost in specifične značilnosti podjetja. Držimo se pravila, da manj je več, zato smiselno in očem privlačno umestimo slike, besedila, oglasna sporočila, barve in drugo. Z dovršenim dizajnom poskrbimo, da obiskovalci ostanejo dlje časa na strani, ki jih pritegne.Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani in izdelava spletne trgovine

Optimizacija spletnih strani je namenjena povečevanju obiska na strani, konverzijam in posledičnem pridobivanju novih strank. Gre za dolgoročnejši načrt s strategijo, ki temelji na temu, da so vse aktivnosti usmerjene k izboljšanju pozicije na iskalniku. Zato je smiselno, da izdelava spletne strani po meri zajema tudi celovito storitev optimizacije, ki bo novo stran postopoma popeljala do višjih rezultatov na Googlu. V digitalni agenciji smo kos tudi bolj zahtevnim opravilom, kot je izdelava spletne trgovine. V tem delu moramo še posebej upoštevati in premišljeno izbrati določene elemente in implementirati funkcije, zato da bo spletno nakupovanje čim lažje za uporabnika. Izdelava spletnih strani za podjetja, ki vse izdelke prodajajo izključno preko spleta, mora nuditi odlično uporabniško izkušnjo, pri čemer so izdelki smiselno razporejeni, jih je enostavno poiskati ter primerjati z drugimi izdelki.

 

Vsi.si d.o.o. - Spletni donos

Tel: 05 907 59 28