Kreativa

Vse se začne z idejo...

Zavedamo se, da je trg izdelave spletnih strani in trgovin neizprosen. Stremimo k temu, da boste izstopali iz sivine povprečja. Razpolagamo s paleto motiviranih strokovnjakov, ki imajo ustrezna znanja na vseh potrebnih področjih. Od tekstopiscev in vodij projektov do dizajnerjev in programerjev.

Urejevalnik vsebine SolCMS

SolCMS je plod lastnega razvoja. Pri njegovi izdelavi smo od samega koncepta imeli v mislih enostavno urejanje vsebine in čim boljše pozicije na Googlu. Temelji na ogrodju Laravel in uporablja najmodernejše rešitve - tako v ozadju kot front-endu. Ocene preko Googlovega vgrajenega orodja za analizo hitrosti so nadpovprečne.

Omogoča večjezičnost. Se hitro nalaga. Brez težav deluje na telefonih in tablicah.

Internetni marketing

Od analize do razvoja in vzdrževanja

Izdelava spletne strani ni le izbira predloge in zakup strežnika. Vsak projekt se da razdeliti na več ključnih faz, pri katerih za čim boljšo dovršenost skrbijo naše ekipe. Sprva analiziramo obstoječe stanje, nato z načrtovanjem spletne strani skušamo zagotoviti čim bolšo uporabniško izkušnjo. Med oblikovanjem in programiranjem poskrbimo za moderni, zanesljiv in varen produkt na katerega boste lahko ponosni.

Z optimizacijo za iskalnike in vzdrževanjem poskrbimo, da bo vaša spletna stran mlada in zdrava čim dalj časa. Z veseljem pomagamo in svetujemo, stremimo k čim krajšem odzivnem času.

Marketing in kreativa

Spletne rešitve

Potrebujete novo spletno stran ali trgovino? Jo želite le nekoliko prenoviti? Z leti izkušenj smo prepričani, da lahko najdemo rešitev za večino težav. Primarno izdelujemo spletne strani v Wordpress-u ali urejevalniku vsebine, ki smo ga sami razvili - SolCMS.

Prodajne rešitve

Je vaša spletna stran že super-duper, vendar nima dovolj obiska in prodaje? Bi se radi predstavili širši javnosti vendar vas nihče ne najde? Stopite v stik z našimi strokovnjaki za optimizacijo iskalnih pozicij in Google Ads.

Dizajn rešitve

Imate že material, slike ali super ideje, vendar vas nazaj drži CGP ali logotip iz začetka tega tisočletja? Stopite v korak s časom in trendi ter si privoščite novi logotip, ki bo predstavljal vaše podjetje.

Pričnimo projekt