Izdelava in oblikovanje internetnih strani

Spletne strani so dandanes nepogrešljivo orodje za pridobivanje strank in komunikacijo z njimi. Izdelava pregledne in učinkovite internetne strani, ki je povrh tega še privlačno oblikovana, lahko znatno vpliva na uspeh in ugled podjetja. Po drugi strani pa lahko slabo oblikovanje, natrpanost vsebin in počasno delovanje obiskovalca v hipu odvrne. Taka oseba ne bo zgubljala časa na naši strani, temveč se bo raje obrnila h konkurenci. In zakaj se ne bi? Na dotični spletni strani se ne znajde in nima nobene želje po poslovanju s podjetjem, ki ga dojema kot neprofesionalnega in nekredibilnega. Poskrbite, da to podjetje ne boste vi. Toda kako izbrati ponudnika, ki mu boste zaupali izdelavo vaše strani?

Vse se začne z analizo in pripravo načrta 

Preden bomo za vas izdelali spletno stran, bomo v sodelovanju z vami temeljito preučili vašo dosedanjo vizualno podobo na spletu in jo na vašo željo spremenili, osvežili ali ohranili. Pregledali bomo internetne rešitve konkurence in jih poskušali nadgraditi. Poiskali bomo ključne besede, ki kratko in jedrnato opisujejo vaše delovanje, in jih izpostavili v naslovih, tekstih in metapodatkih internetne strani. Izbrane ključne besede bodo odigrale pomembno vlogo tudi v nadaljnji optimizaciji internetnega mesta. Še tako lepo oblikovanje strani namreč ne more pomagati, če podjetje ne dosega svoje ciljne skupine potencialnih kupcev in stran ne dosega zadostnega obiska. Mi poskrbimo za celosten paket digitalnega marketinga, ki vključuje tako izdelavo in oblikovanje kot tudi enkratno optimizacijo spletišča in, po želji, dolgotrajno sodelovanje v obliki mesečne optimizacije. Za vas bomo uredili tudi gostovanje na strežniku in opravili registracijo domene, če to še ni urejeno. 

Oblikovanje internetne strani

Rezultat našega sodelovanja bo izdelava in oblikovanje internetnih strani, ki v celoti odslikava filozofijo vašega podjetja, je skladna z vašimi željami in se načrtno osredotoča na ciljnega obiskovalca spletišča z odlično uporabniško izkušnjo. To pomeni, da spletna stran učinkovito, enostavno, hitro in lično podaja podatke, ki jih uporabnik išče in pričakuje ob njenem obisku. Vaša spletna stran lahko temelji na naših premišljenih in preverjeno učinkovitih predlogah oblikovanja ali na deloma prilagojenih predlogah. Lahko se odločite tudi za povsem unikatno rešitev. Ker stranke za dostop do spletnih strani podjetij vse pogosteje uporabljajo mobilne telefone in tablične računalnike, je izdelava internetnih strani pri nas vedno prilagojena za primeren prikaz in delovanje na različnih napravah. Preberite si še o trendih oblikovanja spletnih strani, ki so se pojavili (in nekateri izumrli) od začetka interneta do danes. 

Razvoj in oblikovanje internetne strani

Prilagodljiv razvoj omogoča funkcionalnost internetne strani. Naše izdelave temeljijo na lastni CMS platformi, ki ji na željo stranke dodamo dodatne funkcije po meri. Preprost urejevalnik besedila omogoča uporabniku samostojno oblikovanje vsebin. To je predvsem pomembno, če želite imeti nadzor nad svojimi vsebinami oziroma jih želite redno posodabljati (recimo v primeru vodenja e-trgovine, dodajanja raznih obvestil javnosti ali blog postov, spreminjanja galerije slik itd). Uporaba našega CMS-ja ne zahteva posebnega računalniškega znanja in je enostavna za uporabo. Za dolgoročni razvoj vaše internetne strani pa lahko najamete tudi profesionalne internetne razvijalce podjetja VSISI. Kot orientacija za nadaljnji spletni razvoj nam služi statistični pregled obiskanosti internetne strani in podstrani. Na tak način lahko namreč identificiramo prednosti in slabosti spletnega mesta in to, kaj obiskovalci na strani sploh počnejo in koliko časa preživijo na njej. Vse to je koristno za razvijanje novih vsebin in implementiranje inovativnih rešitev, ki bodo izboljšale vaše poslovanje

Cena izdelave spletnih strani

Cena je vedno odvisna od zahtevnosti izdelave spletne strani in številnih drugih dejavnikov. Če uporabimo predpripravljene predloge, je znesek seveda manjši kot če gre za izdelavo popolnoma unikatne strani tekorekoč iz nule, kjer gre za daljši in bolj zahteven projekt. Cena je prav tako odvisna od dodatnih funkcij, ki jih želimo imeti, števila podstrani, izbranega paketa optimizacije in tako naprej. Ker se vam želimo v kar največji meri prilagoditi in vam ponuditi čim natančnejšo predvideno ceno internetne strani, vas prosimo, da stopite z nami v stik preko telefona, elektronske pošte ali obrazca na spletni strani. Ceno je težko doreči kar v naprej; uskladili jo bomo v skupnem pogovoru o vaših željah in pričakovanjih.

Optimizacija internetne strani

Optimizacija spletnih strani (tudi SEO) se marsikomu zdi zapletena, a podjetje VSISI predstavlja enostavno rešitev, ki združuje vse storitve na enem mestu. Poskrbeli bomo za oblikovanje in izdelavo internetne strani (ki bo tako estetska kot tehnično dovršena), ki bo ciljno in prodajno umerjena proti vašim kupcem. Za dolgoročen uspeh je potrebno vsebine internetne strani strateško oblikovati, o čemer se lahko podučite na naših izobraževanjih s področja pisanja, in nam zaupate to nalogo. Optimizacija se navadno dela na mesečni ravni, na koncu vsakega meseca pa dobite poročilo o tem, kako uspešna je bila. SEO se fokusira na to, da bo vaša spletna stran zanimiva za iskalnike, ki jo bodo zato višje uvrščali v svoj seznam rezultatov iskanja. Višje kot je stran, večji obisk ima. Optimizacija internetnih strani je ključna za prodajni uspeh na internetu. Že vrsto let velja pravilo, da oblikovanje in izdelava internetne strani preprosto nista več dovolj. Ste le eden izmed 1.000.000.000 in več lastnikov internetnih strani! Poskrbite, da boste zaradi optimizacije postali v množici zares vidni.

Vsisi d.o.o. - Spletni donos

Tel: 05 907 59 28