Storitve

Google Ads

Statistika kaže, da več kot 90% ljudi pred nakupom poišče podjetje na internetu, kar pomeni, da je verjetno tudi vas večina vaših strank našla ravno na spletu. Zakaj se torej ne bi povzpeli nad konkurenco s pomočjo plačljivih oglasov?

Googlovi oglasi v iskalnem omrežju lahko umestijo informacije o vašem podjeju na sam vrh rezultatov v iskalniku. Najvišja tri mesta oglasov nad organskimi zadetki prejmejo skoraj polovico vseh klikov, ki sledijo uporabnikovi iskalni poizvedbi.

Google Ads

Socialna omrežja

Socialna omrežja

Uporaba družbenih omrežij je postala vsakodnevna stalnica, ki nam omogoča, da smo vedno na tekočem z najnovejšimi novicami iz Slovenije in drugje po svetu. So idealen način predstavljanja široki javnosti in potencialnim kupcem. Ker nam nudijo enostavno uporabo so vedno bolj popularna med vsemi starostnimi skupinami. Zato so le-ta primerna tudi za podjetja, saj nam omogočajo, da dosežemo željeno ciljno skupino in jim tako predstavimo naše izdelke ali storitve.

Optimizacija spletne strani za iskalnike

Kratica SEO, ki prihaja iz besedne zveze Search Engine Optimization, je v slovenščino prevedena kot optimizacija spletnih strani za iskalnike. Poenostavljeno to pomeni, da s SEO-m poskrbimo za čim boljšo uvrstitev spletne strani med rezultati iskanja.

Optimizacija strani

Izdelava spletnih strani in kreativa

Izdelava spletnih strani

Zavedamo se, da je trg izdelave spletnih strani in trgovin neizprosen. Stremimo k temu, da boste izstopali iz sivine povprečja. Razpolagamo s paleto motiviranih ekip, ki imajo strokovna znanja na vseh potrebnih področjih. Od tekstopiscev in vodij projektov do dizajnerjev in programerjev.