Digitalna agencija

Digitalna agencija za učinkovite spletne rešitve in digitalno oglaševanje, ki prodaja

Naša digitalna agencija že od leta 2005 ustvarja in ponuja malim in velikim podjetjem po vsej Sloveniji učinkovite spletne rešitve po meri. Storitve nastopa na spletu prilagajamo strankam in njihovim potrebam. V digitalniagenciji skrbimo za celovit nastop na internetu, saj nismo specializirani le za izdelavo spletnih strani, temveč poskrbimo tudi za to, da spletna stran postane opažena in pridobi čim več klikov na strani, kar posledično vpliva na rast nakupov in prometa, še posebej, če gre za spletno trgovino. Spletni marketing zajema uporabo različnih spletnih kanalov, kjer potencialnim kupcem širimo sporočila o blagovni znamki, izdelkih ali storitvah. Za digitalno oglaševanje uporabljamo niz orodij in metodologij, kot je na primer elektronska pošta, socialna omrežja, optimizacija iskalnikov, Google Ads oglasi in mnogo več. Gre za kanale, kjer potencialni kupci zbirajo informacije, berejo, iščejo ugodnosti, nakupujejo ali pa se družijo na spletu.Digitalna agencija

Digitalno oglaševanje in spletni marketing v različnih storitvah

V digitalni agenciji nudimo upravljanje in trženje v poslovne namene na različnih socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Da bi bilo digitalno oglaševanje čim bolj učinkovito zasnujemo strategijo za aktivno udeležbo na socialnih platformah z namenom pridobivanja novih strank. Spletne rešitve v tem delu zajemajo aktivacijo poslovnega profila, organske oziroma sponzorirane objave na profilu z dodano vrednostjo, digitalno oglaševanje preko Ads managerja in drugo. Za trženje na socialnih omrežjih je pomembno tudi določanje osnovnih informacij, ustrezna izdelava oglasov in določanje ciljne skupine. Naša digitalna agencija je specializirana tudi za Google Ads spletni marketing, ki poleg Googlovih oglasov v iskalnem omrežju vključuje tudi PPC trženje, ponovno trženje oziroma remarketing in Google Shopping spletne rešitve, ki so namenjene povečanju prodaje izdelkov za spletne trgovine. 

Digitalna agencija v Ljubljani za celovit nastop na spletu

Digitalni marketingPoslovanje našega podjetja je usmerjeno k temu, da lahko strankam iz različnih panog ponudimo spletne rešitve, ki so prilagojene potrebam organizacij. Spletni marketing gradimo in razvijamo za vsako stranko individualno, pri čemer razvijamo strategijo na spletu za vsako stranko posebej. Ključ je v tem, da je potrebno trženje osnovati tako, da vse kasnejše aktivnosti na spletu generirajo rezultate s tem, da povečujejo promet in pridobivajo nove kupce, ki se vedno znova vračajo k nakupu. Naša digitalna agencija se nahaja v mestu Ljubljana, natančneje na Šmartinski cesti 134a. Stranke nas lahko po predhodnem dogovoru obiščejo na tem naslovu, zato da skupaj izvedemo sestanek, kjer se pogovorimo o vseh željah in potrebam, nato pa naši strokovnjaki predlagajo ustrezne rešitve. Na spletni strani je na voljo tudi kontaktni obrazec za povpraševanje, na katerega odgovorimo v najkrajšem možnem času.