Digitalni marketing

Digitalni marketing spletnih strani z uporabo različnih trženjskih kanalov

Digitalni marketingDigitalni marketing zajema vse trženjske aktivnosti na spletu, kjer uporabljamo različne kanale, kot so iskalniki, socialna omrežja, elektronska pošta in druga spletna mesta, ki so namenjena povezovanju podjetja s sedanjimi in bodočimi kupci. Marketing spletnih strani je ključnega pomena pri ozaveščanju potencialnih odjemalcev o blagovni znamki podjetja, zato predstavlja konkurenčno prednost. Naša marketinška agencija VSI.SI je usmerjena k temu, da svojim naročnikom nudi prilagojene rešitve za spletni marketing. Vsako strategijo na spletu tudi nenehno spremljamo in podajamo informacije o rezultatih, pri čemer uporabljamo različna orodja, kot so nadzorne plošče za analitiko, ki nam povedo, v kolikšni meri je bila določena strategija uspešna. Digitalni marketing zajema uporabo različnih taktik, strategij ter plačljivih in brezplačnih kanalov za povezovanje s strankami. Specializirani smo za Google Ads kampanje, upravljanje s socialnimi omrežji in za optimizacijo spletnih strani za iskalnike.

Kaj vse zajema digitalni marketing?

V marketinški agenciji izvajamo celovite storitve za marketing spletnih strani. Specializirani smo za optimizacijo spletnih mest z namenom čim višje uvrstitve na straneh spletnih iskalnikov. To povečuje organski ali brezplačni promet na spletni strani. Optimizacijo izvajamo tako preko vsebin na spletni strani kot preko dejavnosti, ki se odvijajo izven strani s pomočjo vhodnih oziroma povratnih povezav. Spletni marketing zajema tudi uporabo in upravljanje s socialnimi omrežji, kot sta Facebook in Instagram, pri čemer skrbimo za profilno vsebino, povezave na stran in trženje s pomočjo plačljivih in brezplačnih oglasov, ki se pojavijo na začetni strani ljudi, ki ustrezajo ciljni publiki podjetja. V sklopu marketinga spletnih strani izvajamo tudi Google Ads kampanje, ki so namenjene temu, da Googlovi oglasi umestijo informacije o podjetju naročnika na sam vrh rezultatov v iskalniku.

Izobraževanje za spletni marketing

Spletni marketing – izobraževanja za podjetja v naših prostorih

VSI.SI marketinška agencija izvaja tudi izobraževanja za spletni marketing, ki jih vodi ustanovitelj in direktor podjetja Gregor Drev. Izobraževanja za spletni marketing so namenjena tako malim kot srednje velikim podjetjem, ki želijo spoznati osnove optimizacije spletnih strani in ključne informacije za digitalni marketing. S pridobljenimi znanji o orodjih lahko povečajo zmogljivost spletne strani, s čimer posledično pridobijo več prometa na stran. Predavanja zaobsegajo module o organskih rezultatih in plačljivih oglasih, analizi podatkov, uporabi brezplačnih orodij, on-site optimizaciji z notranjimi povezavami in o tehnikah pridobivanja kakovostnih zunanjih povezav. Predavanja za spletni marketing vključujejo tudi odgovore na vprašanja, kot na primer, kako priti na prva mesta na Googlu, kako pomembna je raba ključnih besed in kako zasnovati strategijo, zato da bo spletna stran bolje pozicionirana na iskalniku.