Iskalni marketing

Iskalni marketingIzdelava spletne strani je brez pomena, če ste pozabili na ISKALNI MARKETING. Stran ne bo profitna v kolikor niste storili prvega koraka v spletni marketing. Prvi korak v spletni marketing je ISKALNI MARKETING. Iskalni marketing je v slovenskem prostoru nova fraza in večini posameznikov nepoznana terminologija. Iskalni marketing pomeni, da razmislimo katere besede ali iskalne pojme naš kupec ali potencialna stranka vtipka v internetni iskalnik GOOGLE ali v internetni iskalnik NAJDI.SI, če ciljamo na slovenski prostor. Biti prvi na Google pomeni optimizacija spletne strani.

V podjetju VSISI d.o.o. (WSI FRANŠIZIJ) posvetimo iskanju besednih zvez, ki jih vaš kupec uporablja pri brskanju po spletu, še poseben pomen. Zavedamo se, da vaša spletna stran ne bo mogla prodajati, če na vaši strani ne bo relevantnega obiska. Ne pomaga vam ne dobra vsebina spletne strani, ne pomaga vam, če je vaša stran prepričljiva in gradi zaupanje. Prav tako vam ne koristi, če na vaši strani uporabite vse elemente spletnega marketinga in vse elemente konverzije obiskovalca v kupca, če ste zgrešili pri iskalnem marketingu. V tem primeru kupec ne bo našel vaše spletne strani, pač pa bo našel vašega konkurenta, ki te napake ni storil. Izdelavo spletne strani lahko prepustite študentu ali prijatelju ali pa izdelavo spletne strani zaupate podjetju, ki se zaveda pomembnosti iskalnega marketinga in vseh drugih elementov donosne spletne strani.

V podjetju VSISI d.o.o. smo prepričani da izdelave spletne strani ne morete prepustiti študentu ali nekomu, ki mu je izdelava internetne strani hobi. Narediti spletno stran danes ni dovolj. Večina ponudnikov izdelave spletne strani pozabi že na prvi korak v internetni marketing, in sicer na ISKALNI MARKETING.

Brezplačna analiza spletne strani, naročite jo še danes, omenjena ugodnost je časovno omejena.

KLIKNI ZA NAROČILO ANALIZE SPLETNE STRANI

Internet marketing - VEČ