Izdelava

Izdelava strani WordpressInternet je vodilni medij in najbolj poceni način predstavljanja in oglaševanja izdelkov ali storitev. Prav zato sta izdelava in postavitev lastne spletne strani nujna v današnjem obdobju poslovanja, saj konec koncev želimo svoje podjetje predstaviti v kar najboljši luči. Zato je izdelavo najbolje prepustiti strokovnjakom, saj se boste tako najlažje izognili pogostim napakam, ki jih delajo neizkušeni ali površni oblikovalci. V sodelovanju z vami bomo v podjetju Vsisi ustvarili skupno vizijo in poskrbeli za izpolnitev zastavljenih ciljev ter predstav o tem, kako naj bi spletna stran izgledala in funkcionirala. Končni rezultat bo estetsko dovršen in bo hkrati zagotavljal odlično uporabniško izkušnjo. Ta bo poskrbela, da se bo obiskovalcem stran zdela privlačna, na njej bodo preživeli več časa in enostavneje našli želene informacije. Kaj to pomeni za vas? Večji obisk in izboljšano prodajo. 

Izdelava spletne strani je v veliki meri odvisna od naročnika, saj le-ta odloča o njeni podobi in zahtevnosti. Odločite se lahko za enostaven prikaz ponudbe, ali pa za bolj zahtevne in interaktivne vsebine z vključenimi poslovnimi aplikacijami. Najbolj ugodna je seveda prva možnost, od vašega podjetja in poslovnih ciljev pa je odvisno, katera možnost vam bolj ustreza in vam bo prinesla boljše rezultate. Zahtevnejši spletni portali vključujejo CMS (custom management system), ki vam omogoča, da sami spreminjate vsebine na vaši spletni strani. Za to ne potrebujete nobenega posebnega računalniškega znanja. Izbira CMS-ja je primerna predvsem, če vodite spletno trgovino, bi želeli pogosto posodabljati besedila ali pa preprosto želite imeti večjo kontrolo nad svojim spletnim mestom. 

 

Oblikovanje po meri 

Izdelava spletnih straniOblikovanje spletne strani je pomemben korak v procesu izdelave, saj lahko s privlačnim dizajnom poskrbimo, da bodo obiskovalci na strani preživeli več časa. Če je vaša stran počasna, zastarela, pretirano kičasta oziroma natrpana, tvegate, da jo bodo obiskovalci zaprli in se raje kot k vam obrnili h konkurenci. Živimo v svetu, ko smo vsi navajeni takoj dobiti informacije, ki jih potrebujemo, prav tako pa se soočamo z veliko informacijsko preobloženostjo. Strankam je zato potrebno ponuditi 

  • atraktiven videz spletne strani (ki jih bo pritegnil, prav tako pa bo vaše podjetje predstavil v profesionalni, kredibilni luči)
  • želene informacije (kontaktne podatke našega podjetja, možnost iskanja, pomembne podatke izpostavljene na prvi strani, informacije urejene v kategorije itd). 

Ni priporočljivo zanemarjati pomembnosti kvalitetnega oblikovanja, saj ta predstavlja prvi vtis, ki ga novi obiskovalec dobi o podjetju. 

 

Izdelava spletnih aplikacij

Spletne aplikacije so lahko zaprti ali odprti sistemi za upravljanje z vsebinami, ki so pomembne za vaše poslovanje. Tudi v tem primeru so na voljo izdelava enostavnih spletnih aplikacij, npr. spletno nakupovanje ali izdelava zahtevnejših aplikacij kot so sistemi za upravljanje z vsebinami, knjigovodstveni sistemi ali specializirani sistemi za upravljanje in nadzor celotnega poteka dela v organizaciji.

 

Aplikacije imajo številne prednosti:

  • enostavno vzdrževanje –vsaka sprememba na aplikaciji je hitra in v trenutku vidna vsem uporabnikom,
  • »on-line« spremembe so hitrejše in enostavno izvedljive tudi, ko je aplikacija aktivna in jo uporabniki uporabljajo,
  • enostaven pristop k spletni aplikaciji - uporabnik potrebuje samo dostop do interneta preko računalnika, iPada, mobilnega telefona,
  • izdelava spletnih aplikacij je še posebej priporočljiva za podjetja, ki so organizirana hkrati na več lokacijah (podružnice).
  • ugodna cena.

Spletne aplikacije niso nujno povezane z internetom in tako ranljive za potencialne napade »hekerjev«, temveč se lahko z relativno manjšimi vloženimi sredstvi umestijo v interno območje poslovnega prostora. Izdelava spletne aplikacije je pravzaprav le ime za različne oblike software-ov, ki se izvajajo na enem središčnem mestu, medtem ko se lahko nanj poveže neomejeno število uporabnikov (s pomočjo interneta).

 

Izdelava spletnih trgovin na najvišjem nivoju

V podjetju Vsisi nudimo tudi kvalitetno izdelavo e-trgovin. Poskrbimo za celosten izgled in brezhibno delovanje trgovine, vam pa s prilagojenim CMS-jem omogočimo enostavno posodabljanje, dodajanje ali odstranjanje artiklov. Ker bodo vsebine še dodatno optimizirane za ciljni trg, bo to povečalo vaš obisk in izboljšalo poslovanje spletne trgovine.