Izdelava in oblikovanje spletne strani

Izdelava spletne strani, ki vam bo v ponos

Izdelava spletne strani je ena od nalog, ki se jih že vrsto let lotevamo v podjetju Vsi.si za spletni donos. Gre za izjemno odgovorno delo, saj je spletna stran ogledalo podjetja in mora biti lepa, tehnično izpopolnjena in prijazna spletnim iskalnikom. Če tudi vas zanima izdelava profesionalne spletne strani ali pa prenova vaše stare, dotrajane, se vsekakor obrnite na nas, da vam postavimo stran, ki vam bo vsak dan v ponos.

Izdelava spletnih strani

Po željah naročnika in sodobnih standardih

Spletna stran mora seveda odražati videz in vrednote podjetja, zato sta odnos in sodelovanje med naročnikom in izvajalcem izredno pomembna. Danes je dovolj dobra le izdelava spletne strani po meri, da bo točno takšna, kot jo podjetje potrebuje. Ker smo izkušeno podjetje, vedno poskrbimo za profesionalen pristop, seveda pa nas odlikuje tudi bogato znanje digitalnega marketinga, brez česar danes enostavno ne gre. Izdelava internetne strani je več kot le nujno zlo - stran mora biti oblikovno in grafično dovršena, pritegniti pozornost, imeti dovolj informacij, biti pregledna in navsezadnje tudi brskalnikom prijazna. Trg je neizprosen, konkurenca pa zares huda, tako da želimo za svoje naročnike le spletne strani, ki izstopajo iz množice.

Največje napake pri izdelavi internetne strani

Oblikovanje in izdelava spletnih straniNa dan verjetno obiščete kar nekaj spletnih strani in gotovo ste tudi sami opazili, da vas nekatere enostavno odbijejo. Preveč oglasov, kričeče barve, nejasnost, počasno delovanje ... En kup razlogov je, da spletno stran zapremo v roku nekaj sekund. Hiter tempo življenja narekuje, da informacije dobimo takoj, podane pa morajo biti na ustrezen način. Oblikovanje in izdelava spletne strani morata torej slediti trendom in obiskovalce, ki so vaše potencialne stranke, v hipu nagovoriti. V našem podjetju se dobro zavedamo, kaj stranke odbija in kaj jim je všeč, zato vam bomo izdelali spletno stran po meri, ki bo kvalitetna in uporabniku prijazna. Glavne značilnosti dobrih spletnih strani so zanimiva grafična podoba, a hkrati preprost dizajn, hitra odzivnost, vsebnost vseh informacij, ki jih stranka potrebuje, vključno s kontaktnimi podatki podjetja ter tudi učinkovita optimizacija.

Spletna stran za na prvo stran brskalnika

Pri izdelavi profesionalne spletne strani je izjemno pomemben vidik, ki ga laiki manj poznajo, optimizacija (SEO). Vsebine in meta podatki morajo biti spisani na tak način, da ustrezajo GGooglovemu algoritmu rangiranja rezultatov. Premišljena on-site optimizacija po vnaprej določenih ključnih besedah oziroma frazah vam bo prinesla več organskih rezultatov. Poskrbimo, da se znajdete na vrhu zadetkov v Googlu in si tako zagotovite občutno več obiskov vaše spletne strani.