O nas

O nasPodjetje VSI.SI d.o.o.

Družba VSI.SI d.o.o. je bila ustanovljena 23.05.2011 za delo na področju izdelave in optimiziranja spletnih mest in je tudi nosilec franšize Kanadskega podjetja WSI Internet Consulting & Education. Storitve optimizacije ter izdelave spletnih strani ponuja na širšem Evropskem trgu. Prav tako je podjetje lastnik spletnega poslovnega imenika VSI.si, hkrati pa  razvija nove spletne rešitve.

Spletno orodje VSI.si

V letu 2011 je na internetno oglaševalsko prizorišče vstopil novo poslovno orodje VSI.si, ki prinaša povsem drugačno idejo in smisel vpisov za podjetja. Orodje  nudi vpise, ki so prilagojeni iskalnikom, v prvi vrsti Googlu. Cilj VSI.si  je dosegati visoke pozicije na iskalniku Google s posameznimi vpisi in tako prinesti podjetjem nov obisk. Cilj je, da se v orodju ustvari mini spletna stran, ki je napisana izključno po kriterijih Googla in Najdi.si. Da je zgradba  primerna, da se ta cilj doseže, so dokazali že prvi vpisi, saj so pozicije za želene ključne fraze z orodjem VSI.si  zelo visoke, po 2 letih ima VSI.si preko 300 vpisov.

Spletno orodje VSI.si je prvi in edino orodje v Sloveniji in tudi širšem Evropskem področju, ki zagotavlja vrhunsko osnovo za dobro pozicioniranje spletnih strani pri iskalnih zadetkih na Google ter Najdi.si. Z vpisom optimiziranih mini spletnih strani, namenjenih vašemu podjetju dosežemo višjo prepoznavnost spletnih mest naročnika in orodja VSI.si ter na ta način povečamo obisk spletne strani, kar posledično vpliva na povišanje prodaje naročnika. Vsaka mini stran je optimizirana na 3-5 ključnih fraz. Vsi.si deluje po principu »link buildinga«. Izvajajo se tematske povezave med mini stranmi, orodjem VSI.si ter spletno stranjo naročnika.

V poslovnem spletnem orodju VSI.si za vsako stranko ustvarimo določeno število  mini spletnih strani. Mini spletne strani so tekstovno optimizirane, spisane na način, ki ga spletni iskalniki prepoznajo ter tematsko povezane na optimizirane podstrani na spletna mesta naročnika. S tem načinom pomagamo doseči višjo oceno spletne strani na iskalnikih (page rank) in doseči boljše pozicije pri iskalnih zadetkih na spletnih iskalnikih.

Izdelava spletnih strani

Ukvarjamo se tudi z izdelavo spletnih strani na lastnem CMS produktu. Spletne strani so zgrajene na takšni platformi , ki upošteva vse kriterije in zahteve Google – vega spletnega iskalnika za najboljše pozicije, tako da lahko vsakdo z dostopom na preprost in hiter način ureja vse elemente, ki so potrebne za prve pozicije na spletu. CMS urejevalnik vsebin omogoča preprosto urejanje in dodajanje vsebin s poljubnega računalnika priključenega v omrežje kjerkoli po svetu.

Optimizacija spletnih strani

Besedila na spletnih straneh je eden izmed ključnih dejavnikov pri optimiziranju strani in pozicioniranju iskalnih zadetkov na spletnih iskalnikih. Za vsebine za splet veljajo drugačne zakonitosti, kot za vsebine, ki se uporabljajo v tradicionalnih medijih. Napačno spisane vsebine na spletnih straneh lahko delujejo celo kontraproduktivno. Priprava optimiziranih vsebin je tako nujna za uspeh spletne strani. Optimizacija spletne strani je postopek, kjer se uporabljajo pomembne ključne besede in besedne zveze na spletni strani, urejanje meta oznak, oznake slik in druge sestavne dele vaše spletne strani, da se zagotovi, da so dostopni za iskalnike in izboljšanje splošne možnosti, da bo spletna stran čim višje pozicionirana

Za naročnike pišemo in objavljamo vsebine na njihovih spletnih straneh. Glede na to, da je vsebina spletnih strani za vsako podjetje izrednega pomena, izbranim kadrom naših strank nudimo izobraževanje s področja pisanja optimiziranih vsebin.

Direktor 
Gregor Drev