Oglaševanje na Googlu

Oglaševanje na Googlu v hipu pripelje potencialne kupce

Google iskanjeOglaševanje na Googlu je ena od vrst spletnega oglaševanja v Sloveniji in tujini, ki jo podjetja že leta s pridom izkoriščajo. Primerno je za najrazličnejše spletne trgovine, tako ponudnike izdelkov kot storitev, skratka za vse, ki imajo postavljeno spletno stran. Pomembno je, da ste točno tam, kjer so vaši kupci. Z dobro kampanjo, ki vam jo pripravimo v podjetju Vsi.si, bo vaša spletna prezenca oživela, spletna stran pa imela veliko več prometa.

Zakaj je pomembno oglaševanje na iskalnikih

Oglaševanje na spletu se deli na mnogo področij. Eno izmed njih je tudi oglaševanje na iskalnikih. Obstaja jih več, a se je treba odločiti za pravega. Za spletno oglaševanje v Sloveniji, ko govorimo o brskalnikih, izberite Google, saj je to zagotovo brskalnik številka ena. Uporablja ga daleč največ uporabnikov, tako na računalnikih kot na mobilnih napravah. Oglaševanje na Googlu je obvezno, če želite, da vaše podjetje kaj velja. Saj veste, kako to gre - če vas ni na spletu, praktično ne obstajate. To je mesto, kjer ljudje iščemo informacije o vsem.

Dobro targetirano oglaševanje

Google oglaševanje na iskalnikihOsnovno načelo vsake oglaševalske kampanje je, da je treba denar pametno vložiti, to pomeni tja, kjer bomo dosegli prave ljudi in bo zato učinek največji. Še posebej dobro lahko to definiramo pri oglaševanju na spletu, saj so na voljo sodobna orodja za targetirano oglaševanje. Kaj to pomeni? S targetiranim oglaševanjem pridete točno do potencialnih strank za vaš produkt, z oglaševanjem na Googlu pa to storite še v najbolj ključnem trenutku. Kdaj bi sploh bilo bolje ponuditi svoje storitve, kot točno v momentu, ko uporabnik takšno storitev že išče? Vsakodnevno se na Google obračamo z najrazličnejšimi vprašanji ter iščemo ponudnike. Vprašanje je le, ali bo nekdo med zadetki najprej našel vas ali pa konkurenco. Takoj je torej treba odgovoriti na informacijsko potrebo in dati svojo ponudbo, kar z oglaševanjem na Googlu tudi dosežete.

Usmerite stranke na svojo spletno stran

Z analizo spletne strani in vaših produktov se izberejo ključne besede, po katerih bodo uporabniki vaše podjetje našli. Z Google Ads kampanjo zakupimo izbrane besede in ustvarimo oglas. Ta se bo uporabnikom spletnega iskalnika pokazal na prvi strani. Poleg oglasa je povezava do spletne strani, kjer so potem informacije o konkretni ponudbi. Tekom vsake kampanje se lahko z orodji natančno meri uspešnost in različne rezultate. Ti parametri potem določajo, kako se bomo lotili nadaljnjega oglaševanja na Googlu.