Optimizacija

Kakovostna optimizacija spletne strani za Google prinaša večji obisk

Optimizacija internetnih straniOptimizacija spletnih strani oziroma angleško "Search Engine Optimization (SEO)" danes predstavlja postopek predelave/priprave spletnih strani na način, da jih spletni iskalniki, kot je Google, čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kakovostni optimizaciji določena spletna stran za izbrane ključne besede v spletnih iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati. Kakovostna optimizacija spletne strani za Google je tako ključna za občutno povečanje obiska vaših spletnih strani. Le pravilno izbrane ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce. Obisk z iskalnikov je daleč najkakovostnejši obisk spletnih strani, ki je tudi brezplačen.

Optimizacija spletne strani za Google se v grobem deli na dva dela, in sicer na ''on-site'' in ''off-site'' optimizacijo. Spletna optimizacija ''on-site'' (slovensko na spletni strani) se naprej deli na

tehnično in vsebinsko optimizacijo. V ''off-site'' (slovensko izven naše strani) pa se štejejo objave in omembe na drugih straneh in družbenih omrežjih. Tehnični del optimizacije za spletne iskalnike je pogojen z ustreznim programiranjem, upoštevanjem vseh usmeritev in uporabe ustreznih označb za določene elemente, kot so slike, besedilo, naslovi, video, … Vsebinski del spletne optimizacije pa se nanaša na pripravo same vsebine. Vsebina mora biti ustrezno izbrana, strukturirana in napisana v pravi obliki. Eno stran spletnega mesta običajno optimiziramo na 2 do 3 ključni besedi.

Profesionalna optimizacija spletne strani za Google z VSI.SI d.o.o.

VSI.SI d.o.o. je mlado podjetje, specializirano za internetno svetovanje. Ekipa pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi slovenskim podjetjem nudi unikatne storitve svetovanja s ciljem povečane prodaje na domačem in na tujih trgih. Prodajni program neprestano širimo z inovativnimi storitvami in rešitvami, nadgrajujemo obstoječe in iščemo nove stranke. 
Vsako novo nalogo vidimo kot izziv in priložnost za implementiranje najnovejših spoznanj v optimizaciji spletnih strani. Dosledno upoštevamo vaše želje, hkrati pa vam ponudimo tudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje.
Z vpisom v naš poslovni imenik vsi.si boste zvišali pozicije vaše spletne strani, obenem pa boste z optimiziranimi vsebinami zapolnili tudi elektronsko tržno nišo. Prepričani smo, da vam bodo vsebine, spisane posebej za poslovni imenik vsi.si in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, prinesle veliko novih obiskovalcev. S tem pa tudi več potencialnih strank kot v primerjavi s klasičnimi marketinškimi tehnikami.

Optimizacija spletne strani za Google je lahko odločilna za vaš posel, zato nikar ne odlašajte in čim prej stopite v stik z nami. Vabljeni.