Optimizacija spletnih strani

Kako do najbolj obiskane spletne strani v vaši kategoriji?

Optimizacija spletnih straniOptimizacija spletnih strani je zapleten proces, s pomočjo katerega lahko dosežemo višjo pozicijo določene strani med zadetki iskalnikov, kot sta Google in Najdi.si. Višji položaj med zadetki prinaša večjo verjetnost, da bodo uporabniki obiskali vašo stran, saj večina ljudi pregleda le prvih nekaj zadetkov na prvi strani rezultatov. Število obiskov pa je v neposredni povezavi s prepoznavnostjo izdelka in njegovim prodajnim uspehom Search engine optimization (SEO) oziroma optimizacijo spletnih strani za vas profesionalno opravi podjetje Vsisi. Redno namreč spremljamo pravila, po katerih internetni brskalniki razvrščajo zadetke. Opravljamo t.i. on-site SEO (optimizacijo na sami strani) in offsite (zunanjo). Zavedamo se, da uporabniki interneta običajno pregledajo samo nekaj zadetkov na prvih straneh, zato poskušamo s kombinacijo obeh uvrstiti vašo spletno stran med najbolj obiskane. To vam prinese več obiska in več novih strank. 

 

Off-site SEO (optimizacija z linkbuildingom)

Optimizacija strani za GoogleOff-site SEO (optimizacijo zunaj same spletne strani) opravljamo s pomočjo lastnega poslovnega imenika in orodja Vsi.si. Nudimo vam možnost nakupa izbranega števila mini spletnih strani v našem poslovnem imeniku. Mini spletne strani sestavljajo dobro premišljena besedila, ki vsebujejo ravno pravšnje število ključnih besed, da jih iskalniki zaznajo kot relevantne, hkrati pa ne preveč, saj bi jih v tem primeru iskalniki uvrstili nižje ali celo izločili iz njihove baze strani za daljše časovno obdobje. Ključne besede in temo besedil za optimizacijo spletne strani določimo v sodelovanju z vami in v skladu z aktualnimi pravili iskalnikov. Ker se pravila občasno spreminjajo, vam priporočamo zakup mesečne optimizacije, ki bo vašo spletno stran trdno držala med najvišje uvrščenimi. Vaš paket mini spletnih strani uvrstimo v tematsko podkategorijo, kar obiskovalcem poslovnega imenika olajša iskanje. 

Mini spletne strani ustvarjajo dodatne povezave na vašo spletno stran (link-building). Stran z največjim številom kvalitetnih notranjih in zunanjih povezav se bo najverjetneje uveljavila kot najbolj obiskana spletna stran pod določenim iskalnim nizom. Vse strategije, ki se jih poslužujemo, so sistematične in skrbno premišljene, da vam in vašemu podjetju zagotovijo najboljše možne rezultate. 

 

On-site SEO 

Da bo vaša spletna stran najbolj obiskana v izbrani kategoriji, je potrebno poskrbeti ne le za njeno vključitev v imenik Vsi.si, temveč tudi za profesionalno optimizacijo na sami strani. V podjetju Vsisi za vas izdelamo optimizirano novo spletno stran, lahko pa tudi poskrbimo za optimizacijo že izdelane spletne strani in jo na ta način uvrstimo med najbolj obiskane v Sloveniji. On-site obsega prilagoditve elementov na spletni strani, kot so naslovi, metapodatki, opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani, itd. Prilagodi se jih na način, da bolje ustrezajo najbolj iskanim ključnim besedam v Googlu in sorodnih iskalnikih. Stopite v stik z nami preko telefona, elektronske pošte ali obrazca na spletni strani in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev za vas. Poleg storitev optimizacije, ponujamo še celostno prenovo ali izdelavo internetne strani

Vsisi d.o.o - Spletni donos 05 907 59 28