Optimizacija spletne strani

Optimizacija spletnih strani in trgovin (SEO) z Vsi.si

Vsi.si d.o.o. smo profesionalno podjetje za optimizacijo spletnih strani in digitalno trženje. Specializirani smo za povečanje digitalne prepoznavnosti, povečanje prodaje, oblikovanje strategije digitalnega trženja in odpiranje tujih trgov, v Evropi in drugod po svetu za podjetja B2B ali B2C. Vidimo veliko potenciala za delo in pomoč podjetjem po vsem svetu, v spektru vseh strategij digitalnega marketinga. Imamo več kot 15 let izkušenj na področju optimizacije spletnih strani (SEO) in drugih elementov spletnega marketinga, sodelujemo z več kot 500 podjetji. Našo ekipo sestavlja 16 predanih posameznikov in več kot 25 dodatnih članov s skrajšanim delovnim časom.

SEO optimizacija spletnih strani in "link building"

Grajenje kvalitetnih spletnih povezav (link building) na vaše spletne strani je eden najpomembnejših vidikov optimizacije, da se organsko uvršča v vrh spletnih iskalnikov, kot je Google. Seveda pri grajenju spletnih povezav ni pomembno le število povezav, ampak je zelo pomembna kvaliteta in tematika o kateri govorijo spletne strani. Naša posebnost pri optimizaciji spletnih strani v Vsi.si je razvijanje kampanj za ustvarjanje kvalitetnih povezav po meri, ki so zgrajene iz strani www.vsi.si in iz drugih VSISI domen in podomen, ki se visoko umeščajo za tiste besede oz. besedne zveze, ki so za vaše podjetje sila pomembne. Spletne povezave pri optimizaciji spletne strani vodijo iz spletnih strani, ki imajo visoko avtoriteto, kar je tudi zahteva spletnega iskalnika Google.

Seo optimizacija link building

SEO optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletne strani in gradnja spletnih povezav


Že več kot 15 let ponujamo optimizacijo spletnih strani (SEO) z vsemi prijemi, ki preverjeno delujejo. Pri optimizaciji spletnih strani (SEO) uporabljamo najnaprednejša orodja in tehnike. Vemo kaj deluje in kaj ne, in naučili smo se kako se prilagajati Google – vem algoritmu, saj se optimizacija spletnih strani nenehno razvija. Vemo kako raziskati in razviti dobitno kombinacijo pri grajenju zunanjih povezav, s tem namenom vseskozi razvijamo lastne portale za grajenje povezav

SEO optimizacija grajenja povratnih povezav


Smo digitalna agencija, specilizirani za optimizacijo spletnih stran, menimo, da smo zelo primeren partner za vaše podjetje, da poskrbmoi za odlične pozicije vaše spletne stranii, saj poskušamo upoštevati vse Googlove smernice. Naše storitve za grajenje spletnih povezav so osredotočene na mreženje in raziskovanje najboljših potencialnih priložnosti za povratne povezave na vaše spletne strani. Z razlogom za optimizacije spletnih strani smo v letu 2009 zgradili spletne strani Vsi.si, Vsisi.de, Vsisi.at, Vsisi.it, Vsisi,cz, Vsisi.rs, Vsisi.nl, Vsisi, co.uk, Vsisi.com.hr, na trg pa bomo lasnsirali še nove. Znotraj Vsisi domen in podomen zgradimo skundarno spletno stran za naše poslovne partnerje in s tem gradimo povezave za vaše podjetje in vas na Google z vašo spletno stranjo potiskamo na višje pozicije.

Preverite cenik optimizacije spletnih strani

 

Optimizacija strani povetave

Optimizacija spletnih strani SEO poročilo

Poročila o rezultatih optimizacije spletnih strani

Grajenje spletnih povezav je pomemben element optimizacije spletnih strani (SEO). Kot vaš partner za optimizacijo spletne strani vam bomo poročali o rednih mesečnih aktivnostih, ki jih izvajamo in o učinkih optimizacije spletnih strani. Vsak mesec boste prejeli poročilo, kakšno delo smo opravili, kakšne nove povezave ste pridobili ter izmerili bomo vpliv kako so vaše spletne strani napredovale na Google za željene ključne besede.

Velika in usposobljena ekipa za optimizacijo spletnih strani

Večina agencij ima ideje, vendar jim primanjkuje virov ali strokovnega znanja. Vsi.si ponuja veliko in strokovno usposobljeno ekipo, skupino strokovnjakov za optimizacijo (SEO) spletnih strani,  za digitalno trženje, vključno s strategi SEM, strategi za PPC, razvijalci, programerji, oblikovalci in drugimi. Za uresničitev naših načrtov in povečanje vaše spletne prisotnosti imamo na voljo vse vire.

SEO optimizacija strani ekipa

SEO optimizacija strani spletna agencija

Kot vodilna spletna agencija za SEO optimizacijo zagotavljamo rezultate

Strategije SEO optimizacija spletnih strani v Vsi.si so izdelane po meri, da ustrezajo edinstvenim potrebam naših strank. Najprej ocenimo vašo organsko prepoznavnost, obstoječe uvrstitve ključnih besed in prihodnje tržne cilje pojavnosti na spletnih iskalnikih. Po analizi konkurenčnosti vaše panoge in želenih ključnih besed, Vsi.si natančno določi kaj bo potrebno storiti v procesu SEO optimizacije spletnih strani za dosego zadanih ciljev. Zatem. ko razvijemo strategijo optimizacije spletnih strani (SEO), jo začnemo izvajati. Ustvarjamo mesečna poročila, ki vključujejo vse ključne metrike vašega spletnega mesta (konverzije, prodaja, promet, uvrstitve) in podrobno opisujejo vse opravljeno delo v procesu SEO optimizacije spletnih strani. Vedno boste vedeli, kaj se dogaja in zakaj to počnemo.

SEO optimizacija spletnih strani, za 1. mesto na Google

Zagotovite spletnim stranem konkurenčno prednost s svetovalnimi storitvami za optimizacijo spletnih strani SEO v Vsi.si. Z več kot 14-letnimi izkušnjami pri pomoči podjetjem pri rasti v Googlu naši svetovalci za optimizacijo spletnih strani SEO vedo kaj je potrebno, da bodo vaše spletne strani dosegle najvišjo uvrstitev na Google, večji promet in več konverzij. Z našo pomočjo boste razumeli, kje so vaše najboljše možnosti za SEO optimizacijo spletnih strani, Kot vaš SEO partner bomo pripravili načrt s katerim boste prehiteli vašo konkurenco na Google.

Google optimizacija spletnih strani