Facebook za podjetja

Facebook za podjetja: redne objave in učinkovit marketing

Facebook je za podjetja še vedno izjemno pomemben. Je kot nekakšen imenik, kjer uporabniki preverijo, kaj določeno podjetje ponuja, kje se nahaja in kaj o njem pravijo stranke. Če vas torej ni na Facebooku, je kot, da ne bi obstajali. Facebook je številka 1 med družbenimi omrežji tudi, ko govorimo o oglaševanju. Ne objave ne Facebook marketing pa ne smeta biti prepuščena naključju. Zavedamo se, da je voditi podjetje težka naloga in večini zmanjka časa še za kakovostno vodenje družbenih omrežij. V podjetju Vsi.si poskrbimo, da bo vaš Facebook poslovni profil v vrhunski formi - prepričal obiskovalce, dobival nove sledilce in všečke, redno imel kakovostno vsebino, dobre oglase ...

Socialna omrežja

Kakšen naj bo Facebook poslovni profil

Facebook poslovni profil se močno razlikuje od osebnih profilov. Dober profil za podjetje je premišljen in vsebuje vse informacije, ki bi jih uporabniki pri vas iskali. Večina vaših potencialnih strank družbena omrežja redno uporablja in se tudi na podlagi tega odloča o nakupih storitev in izdelkov. Nujno je treba torej preprečiti, da naletijo na dolgočasno stran, ki je že 5 let ni nihče posodobil. Facebook poslovni profil mora biti aktiven in vsebovati bogat vir informacij, da prepriča obiskovalce in vas predstavi kot kredibilno podjetje, ki mu je vredno zaupati.

Facebook je zelo dobro razvil orodja, s katerimi vaša stran za podjetje postane lažja za upravljanje, načrtovanje in analiziranje rezultatov. Osnovno orodje je Facebook Creator Studio, kjer zelo pregledno vidite vaše objave, uspešnost, sledilce ... Z njim lahko nagovarjate široko množico uporabnikov, preizkušate ideje, se povezujete in komunicirate s strankami. Če bo njihova izkušnja pozitivna, bo tudi vaše podjetje bolj ugledno. Prepoznali ga bodo kot sodobno in uspešno, s čimer boste na trgu tudi bolj vidni. Če vam Facebook Creator povzroča težave, ga ne razumete ali pa enostavno nimate časa, da bi se naučili vseh tehnik, se obrnite na profesionalce, ki poznajo vse specifike in prednosti.

Facebook oglaševanje

Učinkovit Facebook marketing

Kakovostne in ažurne Facebook objave so osnova, za nadgradnjo pa poskrbi še Facebook marketing oz. Facebook oglasi (ang. Facebook Ads). Tudi na tem področju metode izredno hitro napredujejo, če niste na tekočem s trendi, ste lahko hitro izgubljeni ali pa denar mečete v povsem neuspešne in zastarele oglase. Dober Facebook marketing preverjeno prinaša odlične rezultate in nikakor ni le modna muha. Gre za izjemno priložnost tako za B2C kot B2B podjetja, ki tako lahko nagovarjajo specifične ciljne skupine. Vsako sodobno podjetje del marketinškega proračuna nameni Facebook oglaševanju.