Google oglaševanje

Google oglaševanje za boljši poslovni uspeh

Google oglaševanje je sodobna in zelo učinkovita oblika oglaševanja, ki se je poslužujejo podjetja po vsem svetu. Če želite izstopiti iz povprečja, morate biti prvi tam, kjer se nahajajo vaše potencialne stranke. Google je tako pri nas kot v tujini najbolj razširjen internetni brskalnik, zato je najbolj verjetno, da bodo ljudje informacije o storitvah in izdelkih iskali prav tam. Iz lastnih izkušenj veste, kako pogosto se za odgovore obrnete na Google. Tako da je edina logična odločitev, da z Google oglaševanjem targetirate druge uporabnike, ki pa bi jih zanimala vaša ponudba.

Pravo sporočilo na pravem mestu

Google iskanjeKako Google oglaševanje sploh deluje? Gre za več od običajnega spletnega oglaševanja, saj potencialne stranke targetiramo v najbolj ključnem trenuktu, to je takrat, ko iščejo informacije. Za dobro Google Ads kampanjo (včasih smo temu rekli oglaševanje Google Adwords) analiziramo spletno stran in določimo ključne besede, po katerih bodo ljudje podjetje iskali. Besede zakupimo in ustvarimo kampanjo - ko nekdo v brskalnik vpiše katero od teh besed, bo vaš rezultat na prvi strani! Poleg Google oglasa se prikaže povezava do vaše spletne strani, kjer potem stranke najdejo nadaljnje informacije. Takšno oglaševanje spletnih strani je izredno učinkovito ter preverjeno prinese nove stranke. Če Google oglaševanja še ne uporabljate, ste gotovo korak za konkurenco, kar se kaže v poslovnem uspehu. Razmislite torej o optimalnem oglaševanju preko interneta in ga naročite pri strokovnjakih, ki vedo, kako doseči dobre rezultate.

V podjetju Vsi.si poskrbimo za cel spekter storitev glede spletnih strani, od izdelave do oglaševanja. Veliko znanja in izkušenj imamo posebej iz področja spletnega oglaševanja, natančneje Google oglaševanja, zato vam bomo znali ustvariti efektivno kampanjo, ki bo vaše podjetje dvignila više. Vaša spletna stran bo imela večji obisk, vi posledično več strank.

Spletno oglaševanje, kjer plačate samo rezultate

Izjemna lastnost zakupljenega Google oglaševanja je, da za oglas plačate samo takrat, ko nekdo dejansko klikne nanj. Orodje omogoča natančno spremljanje statistike rezultatov kampanje, med drugim informacije o številu iskanj po različnih ključnih besedah, številu klikov na oglas, številu konverzij, CTR ... Pri interpretaciji vseh teh podatkov in nadaljnjem načrtovanju oglaševanja Google Adwords/ Google Ads vam pomagamo mi. Za oglaševanje spletnih strani velja, da lahko naenkrat ustvarite več sočasnih oglaševalskih akcij, kjer je vsaka osredotočena na poseben segment. Lahko se oglasi prikazujejo lokalno, samo mobilnim uporabnikom in podobno. Priložnosti za oglaševanje preko interneta je res veliko, zato si zagotovite svoj prostor na spletu z dobrim Google oglaševanjem. Samo tako boste res vidni.