Izdelava spletne trgovine

Izdelava oziroma postavitev spletne trgovine

Izdelava preprostih spletnih trgovinSpletna trgovina ni le ponudba izdelkov preko interneta, temveč tudi način, kako optimizirati nakupno pot. Dandanes preko spleta redno kupuje ker 37% uporabnikov interneta, 90% pa jih je že opravilo vsaj en nakup. Število spletnih kupcev se letno poveča za 10%, kar predstavlja ogromen potencial za vse, ki si želijo začeti ali razširiti svoj posel.

Trgovino na spletu danes marsikdo lahko izdela tudi sam, s pomočjo predpripravljenih predlog v okolju Magento, Opencart, Wix, itd. Vse omenjene so sicer odlične platforme, vendar pa v primeru pomanjkljivih izkušenj s postavljanjem spletnih strani in programiranjem, priporočamo, da se obrnete na profesionalno spletno agencijo, ki bo v sodelovanju z vami poskrbela, da bo vaša spletna trgovina imela pregleden dizajn, profesionalne slike, iz katerih je razviden vaš prodajni nabor in jasno menijsko strukturo. Poleg vsega naštetega, se mora njena stran odpirati hitro (vse kar je nad 3 sekundami je prepočasi), obiskovalca je potrebno prepričati, da je na pravem mestu le v pičlih treh sekundah, tisto, kar išče, mora najti v trenutku, kontaktne informacije morajo biti dobro razvidne, ko pa se na koncu le odloči za nakup, mora to storiti v enem koraku.

V podjetju Vsi.si se z izdelavo spletnih strani in trgovin ukvarjamo že vrsto let. Naši strokovnjaki poskrbijo za profesionalni pristop, upoštevanje vaših želja in spreminjajočih se trendov digitalnega marketinga, oblikovanje in grafično podobo, ki morata biti atraktivna in sposobna pritegniti potencialno stranko, po želji pa se z veseljem posvetijo tudi optimizaciji in ostalim marketinškim pristopom. Ker se zavedamo, da je trg neizprosen, s svojimi izdelki želimo resnično izstopati iz množice.

Cena izdelave spletne trgovine

Spletna trgovina

Pri odločanju za postavitev trgovine na spletu veliko vlogo šteje tudi njena cena, oziroma stroški povezani z njeno izdelavo, ki pa so v veliki meri odvisni od kompleksnosti bodočih funkcij ter orodij, ki jih bomo uporabljali. Osnovna različica, ki se jo kasneje lahko ves čas prilagaja in dopolnjuje, v resnici predstavlja njeno jedro. V podjetju Vsi.si vam nudimo izdelavo spletne trgovine po ugodni ceni, postavimo pa jo v le nekaj dneh.

Oglaševanje spletne trgovine

Oglaševanje trgovine na spletu je možno izven (televizija, radio, tiskani mediji, sejmi, itd.) in na spletnih medijih (preko plačljivih možnosti), kot so Google, različna družabna omrežja, s pomočjo oglasnih pasic ali remarketing oglaševanja. Če za oglase ne želite plačevati, se lahko odločite za oglaševanje na internetu, ki lahko poteka kot večanje vidnosti s SEO optimizacijo spletne trgovine ali njena promocija na drugih spletnih mestih, ki omogočajo (brezplačno) promocijo.

Oglaševanje s pomočjo spletne optimizacije priporočamo vsem tistim trgovinam, ki so zavezane k dolgoročnemu spletnemu nastopu in prodaji, medtem ko so za trgovine, ki želijo testirati Googlov trg za prodajo svojih produktov, bolj primerne plačljive in hitrejše metode oglaševanja.